Dodaj do ulubionych

Żyje czy nie?

25.07.21, 01:54
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27363383,myszkow-42-latka-wyszla-z-domu-i-zaginela-jej-samochod-znaleziono.html#do_w=48&do_v=60&do_st=RS&do_sid=417&do_a=417&e=PSzPopImg5
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Żyje czy nie? 30.07.21, 18:25
      Jakby zaginęła na full.. stawiał ktoś karty?
      Ja postawię, choć nie zaraz. Ciekawe...nic nie złowili więcej w jeziorze.

www.fakt.pl/wydarzenia/co-sie-stalo-z-monika-ze-stawu-wylowiono-auto-bez-tablic-rejestracyjnych-wlascicielka/wq3ec8j
    • camaretto Re: Żyje czy nie? 02.08.21, 21:15
      Na to,co się z nią dzieje / stało G Buł, ADen /-, 2Den/- wygląda na to że kto wie, wygląda że żyje, ale kasy i w materii jest pewien brak.
      Pewno ten samochód tak może i oddziałuje.
      Co myślicie o takim rozwalonym układziku?Generalnie,to mi często zwierzęta wychodzą pod tym, ale panna nie miała zwierzaka, został znaleziony sam samochód, miał ślady usuwania oznaczeń.
      Chyba nie przez samochód to wszystko? Mam opory,że by to tak uznać, chyba się przyzwyczaiłam i "sparaliżowałam" w myśli że nie żyje...
      Oj, ... Cam, zwykła depra cię wzięła, i zjadła. W dodatku już parę osób umartych z "pokolenia wyżej", więc zamiast cieszyć się, że żyli pod 80 to martwię się, że tyko tyle, bo znajomki mają więcej i pracują, skądinąd plastycy.
      • camaretto Re: Żyje czy nie? 02.06.22, 18:38

REKLAMA
        REKLAMA
        Co się stało z Moniką? Ze stawu wyłowiono auto bez tablic rejestracyjnych, właścicielka przepadła bez wieści
        Data utworzenia: 29 lipca 2021, 6:15.
        Facebook
        Twitter
        Messenger
        Wyślij
        Link

Elegancka i atrakcyjna kobieta przepadła jak kamień w wodę. Monika Wilgorska-Stanewicz (42 l.) zaginęła 9 lipca. Tydzień później ze stawu wyłowiono jej samochód. Ktoś niewątpliwie próbował zacierać ślady przestępstwa. Czy Monika wciąż żyje?
        Śledczy głowią się nad zagadką, nad jaką dawno nie ślęczeli. Ze stawu wyłowiono auto bez tablic rejestracyjnych, właścicielka przepadła bez wieści.
        4 Zobacz zdjęcia
        Śledczy głowią się nad zagadką, nad jaką dawno nie ślęczeli. Ze stawu wyłowiono auto bez tablic rejestracyjnych, właścicielka przepadła bez wieści. Foto: Zawiercie112, Facebook / BRAK
        REKLAMA

Ostatnią osobą, z którą przed zniknięciem rozmawiała Monika, był jej partner Mariusz P. (47 l.), przedsiębiorca z Jaworznika pod Częstochową. Para poznała się trzy lata temu na portalu randkowym. Monika, która pochodzi spod Torunia, przeprowadziła się razem z córką do Mariusza. Mężczyzna ma firmę transportową i zajmuje się montażem paneli solarnych. W okolicy uchodzi za wpływowego człowieka.
        Kłótnia w aucie

Czar miłości jednak szybko prysł i między partnerami coraz częściej dochodziło do nieporozumień. Feralnego dnia para pokłóciła się w samochodzie. Mariusz wysiadł na drodze między Zawierciem a Jaworznikiem. Wzburzona Monika zadzwoniła do rodziny, mówiąc, że wraca do domu w Oborowie pod Toruniem. Tam następnego dnia miała umówioną wizytę u lekarza i spotkanie z notariuszem. Nie dotarła. Zaniepokojona rodzina zgłosiła jej zaginięcie.

16 lipca ze stawu w Zawierciu wyłowiono białego forda fiestę. – Z samochodu usunięto tablice rejestracyjne, tabliczki znamionowe, ale sprawca nie zdążył lub zapomniał usunąć numer VIN z ramy samochodu. Dzięki temu udało się ustalić, że pojazd należy do zaginionej. Wszczęliśmy śledztwo w sprawie nieumyślnego spowodowania śmierci – mówi Dariusz Bereza, prokurator rejonowy w Myszkowie.
        Bez zarzutów

Po zniknięciu Moniki jej partner był kilkakrotnie przesłuchiwany, ale nie postawiono mu żadnych zarzutów. Twierdził, że próbował się skontaktować z Moniką. Nie wyjaśnił, dlaczego nie powiadomił policji o jej zaginięciu.
        Zobacz także
        Ola i Michał zostawili swoje zwierzęta i przepadli bez śladu. Tajemnicze zaginięcie młodego małżeństwa z Majkowic
        Ola i Michał zostawili swoje zwierzęta i przepadli bez śladu. Tajemnicze zaginięcie młodego małżeństwa z Majkowic
        Tajemnicze zaginięcie 33-letniej Sary. Zatrzymano policjanta!
        Tajemnicze zaginięcie 33-letniej Sary. Zatrzymano policjanta!
        Dieter Brummer nie żyje. Gwiazdor "Zatoki serc" został znaleziony martwy w swoim domu
        Dieter Brummer nie żyje. Gwiazdor "Zatoki serc" został znaleziony martwy w swoim domu

– Nie mam siły rozmawiać. Sam czekam na informacje – mówi Faktowi Mariusz P.

Samochód przekazano do badań. Śledczy liczą, że uda się znaleźć jakieś ślady, które pozwolą odpowiedzieć na pytanie, co się stało z Moniką.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka