camaretto
24.11.21, 12:19
Skjopiowałam z innego forum sprzed chwili.Głównie dlatego,żebyście mieli pojęcie niezupełnie o tuksie, bardziej o jego systemie traktowania ludzi, ale też o nowoczesnych systemach odbierania pieniędzy ludziom i programowania.
Innym systemem jest ten z "PiąTKĄ DLA ZWIERZĄT" - jeśli nie wychodzi w Polsce bo nie chcemy tak naprawdę żeby zabrać nam COKOLWIEK to i tak wszyscy "wyczuli - nie tylko karty Tarota_ ood płaszczykiem nie miłość dla norek, ale ukryte złe zamiary psychola i- zaistniały w chwilę później prowokacje w Skandynawii.
Zwierząt z "koronawirusem "-czeskim, morawieckim i p.e- milkiewicz tudzież dobrym łosiem - złapano już na necie. Młodzi agenci ucieszyli jeszcze oprócz kieszonki - patki i speca za ścianą jeszcze i wcześniejszym "A my to Walim", brakiem utylizacji w systemie JAKIEJKOLWIEK próby dokonania czegokolwiek antywirusowego.
Natomiasto co chodzi MI teraz - mianowicie, kupiłam sobie 5 igieł maszynowych, trochę inaczej oznakowanych.
I o ile aporty ze "złego oka" były jeszcze ze dwa, z talerzyka odnalazłam jeszcze po 3/4 oraz 4/3,a jeden za mną 'chadza" to jak świat światem tego , podobnie jak tej baterii nijak znaleźć nie mogę. Przetrząsnęłam dokładnie wszystko, i tylko 4 się odnalazły ,szukałam nawet z ulubiontym magnesem od mojej mistrzyni okrawków,, no i wahadełkiem...NIC
WSZYSTKO przeszło przez moje ręce, tumany kurzu uprzątnęłam, na magnes znalazły się w tym miejscu gdzie spadło ze 2 metalowe stare spinki... a igły -jednej , inaczej nawet oznakowanej niż wszystkie inne - brak. 4 są.
Gdzie jest piąta,skoro nic wprzyrodzie nie ginie, a 2 które spadły na podlogę szybko się znalazły, nawet i papierki po nich?
Copy Dexter
O. A ja myślałam że 12 000 to. rzecz jasna sprawa zarezerwowana tylko w jednym systemie...
Gra? Teksańskie, rzecz jasna, nie ale kiedyś można było nie tylko w kasynie i pokerach "ugrać" coś, ale eszcze w tzw. jednorękiego bandytę", i co tam jeszcze, "oczko?, "tysiąca" , brydża... to i dziś dla koneserów jest, zależne od zakładow, i automatu.
Ale od pieca - razem z nienawidzącym gioer Tuksem, przyszedłkryzysna Unię, więcdo ilewyszkolona przez różne internety, grałam na refleks i ugrałam nakolanie z parędziesiąt zł, z czego o 4c nad ranam,wytrzeźwiani ztakim jednym , po psychologii to jeszcze mu zasponsorowałm happy taxi jakby kasy był zapomniał.
Alle - później jak gościu wszedł i mówi,że w tym programie ucisk pozwalatylko mu na wkręcenie paru stów i wyciągnięcie jednej, to mi ęcoś w środku się kuźwa tąpnęło bo zauważyłam zależności tuksy - piksel -ueee- taraban-rra... no i oddawna nie widziany aport miał miejsce, mianowicie coś znów chciało się do innego wymiaru zwiać,bo zgubiła się...karta energetyczna koegów zza lady. Nic...Lecę, bo już wiemco zrobię, teraz z wrażenia znów coś zgubiłam.
Ale grunt, żę po latach znów się otworzyłam na magię...
Takie tu teżtematy... parapsychologiczne. mamy
Nie graj w spam z nami.
Z forum bodajże "dobrawróżka"... ale też chyba jasne, dlaczego nie mam dzieci i godom,że mogłyby zgubić połowę...
Pewno to i prawda,nie tylko lęki, bo ja tak mam od dzieciństwa. Również =- niestety - moje chłopaki
,no i - dlaczego czasem się na wieży czarownika zamykam. Nawiele lat, z asropsycholami gram czasami,koty jedynie majom co hcom.
No i czasami - blondynki też...(niestety, jestem blondynką, a "mój" przystojniak Eremit - jak ja kawaler - też....)
Kawał:
"Co blondynka w nocy robić MUSI?
blondynka w nocy musi spać"
"Blondie została zamknięta a w ścianach wyciszanych, boksy- tuksy - nie ma NIC. Dano jej 2 żelazne kulki,zamknięto na 2 tygodnie i patrzono, co z tego będzie.
Blondie 1 kulkę zgubiła, a drugą zepsuła."
Cam