doris000
25.06.22, 16:16
Nie jestem zadowolona ze swojego życia gdyż od wielu lat panuje u mnie zastój - nie udaje mi się zmienić pracy której nie cierpię, nie udaje mi się znaleźć stałego partnera, ani odciąć od ludzi którzy mnie ograniczają. To nie jest tak, że nie próbuje - owszem próbuje ale bezskutecznie, być może za szybko jednak zarażam się porażką. Zapytałam tarota, jakie mam możliwości ku wprowadzeniu zmian na lepsze w swoim życiu, co powinnam zrobić aby w końcu poczuć się dobrze w swoim życiu bo może nie dostrzegam jakichś możliwości - tym razem na 4 karty. Odpowiedź od moich kart brzmi: 5 kielichów 7 buław Koło Fortuny Gwiazda. Niestety nie dostrzegam w nich żadnej konkretnej raty ani możliwości a jedynie podpowiedź od kart, że powinnam więcej ryzykować, być mniej ostrożna i nie przejmować się tak porażkami w tym 5 kielichach. W tym kole Fortuny + Gwiazda widzę przekaz dla mnie, że los i gwiazda opatrzności będą mnie wspierać i sprzyjać w moich działaniach więc powinnam bardziej odważnie inicjować swoje zmiany w swoim życiu. Z tym, że zawsze jak próbuje je inicjować to pakuje się w kłopoty i potem bardzo żałuję, że to zaczęłam bo na ogół jest potem jeszcze gorzej niż było jakby na mnie ciążyło jakieś fatum...... Może ktoś widzi je inaczej?