Dodaj do ulubionych

karty-moda i prezent w jednym

08.07.22, 08:15
Są piękne import z Indii, jedwab z wiskozą... morska kłopot że za 120 a sygnał z eteru to to że takie mogę uszyć ja im nie oni mnie...

Czy ktoś nie postawiłby mi kart na tunikę bo tak nie ruszę się z domu do poniedziałku?
Urodzinki miałam, a to piękny prezent dla mnie -ale chodzić trudno, połamana jestem... prezent, please... dot. aktywizacji.
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: karty-moda i prezent w jednym 09.07.22, 12:33
      Mhmm, na samą tunikę to 10 Mieczy .. - cokolwiek to znaczy . Może być np. uszkodzona. Jeśli sprzedaje pośrednik w pl i masz możliwość wymiany to ok.
      Czy będziesz zadowolona z zakupu ? Rycerz Buław - tak smile dociągnięta jeszcze Q monet - no kobita jak się wystroi to się od razu lepiej czuje.
      Co tam u ciebie Cam ?
      U mnie tematy zawodowe nr 1, ale idzie pięknie. Stawiałam karty sobie na pewne trudne kwestie i mówiły samą prawdę smile jako rzekły tak było , niesamowite są !
    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 09.07.22, 14:02
      10 mieczy to możliwe - już mam dłuższą, fioletową kieckę ale za ok. pół ceny tamże- tyle że z osnową sztuczną-poliester
      • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 09.07.22, 14:28
        R Buław też możliwe niniejszym, jak również Q Den oszczędnie sobie "poczyna".
        Na miłość III -Król Wschodu chybA - dzisiejsza Cesarzowa- akurat sie pogodziłam, kontakty zablokowałam, poczułam się szczęśliwsza w roli "pani sytuacji". A na wymianę prawka "trafiłam w etruskowie na I - Maga. Więc chyba i kasa się będzie musiała znależć, i magicznie będzie być może.
        Obdarzona będę zaś kartą Byka,więc może dostanę coś "z góry" - kotka zamknęłam, ale dla niej nie ma granic, dawniej "kupiła "sobie punkty lojalności, dziś swoje "zasponsorowała" w ostatnich dniach promo innym zwierzętom - było ich mniej w tym roku, bogatym w dzieje, ale nie w jedzonko , dałam jej z racji jej postury i futra potrzebne jej miski iszczotkiu, full więc ma już...
        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 09.07.22, 14:50
          Czy tak jest i zostanie - 0.
          Głupiec co to przejmuje karty sąsiednie, bije jednak "niepoprawne" dzieci.
          Masz już pracę? U mnie samo dno kondycyjne, ale zwierzaki osobiście widziały, jak pNI USTĄPIŁ stan zapalny, chociaż musiała się "skręcić " z drobiazgów, również i worek otrzewny... nawet z o,5 l piffk a ciężko iść.
          Masz już pracę? czy ciągle jeszcze niespełniona?
          U mnie niemożność gry na gitarze "wynagradza" pianinko i Star .17 w "normalnych" kartach.Jak zawsze, już zdążyłam "opatrzeć" się z tym.. ujcia, kiedy w końcu wydobrzeję choćby żeby spotkać się z
          kimkolw'iek, mam blokadę taką że z 4 Miecz.
          Co postawić?
          Akurat mam karty limited - w ręku...więc na razie etrusków nie odwracam...ale jak chcesz.. 90 ich jest. I drożeją jak milczące duchy na giełdach...
          • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 09.07.22, 23:21
            zablokowalas kogos i czujesz sie pania sytuacji? a zamierzasz go jeszcze odblokowac ?
            • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 10.07.22, 16:27
              Sama pisałam...
              sad
              lolu ty to masz we krwi tak...?
              Sama intuicja przez ciebie przemawia... w praktyce to TAK właśnie jednak wygląda, tyle że
              miałam nadzieję na normalizację, to jednak tozłudzenie krótko trwało...mimo przewagi nad wrogiem, wróg i facet robi co chce, jak więc było tak i po paru dniach ....przyznaję złudzeń, jest ino znów poczuł rezon i co chce to robi, a przecież mu nie wolno. Zginie gdzieś w krzaczorach jednak i to będzie koniec w zbig City, gdzie Swietki to jeno podnietki, gdzie oko jest za ...dwa złote. WA praktyce moja intuicja zorganizowała big protest i istynktownie zaczęła z koteczkiem przeżywać i chronić pozostałe zwierzęta, oraz bioterapeutycznie oddziaływać.W praktyce spoczęło na sztuce walki oraz reinkarnacyjnie wszystko na nin - jitsu z epoki wojen w średniowiecznej Japonii, kolega z kolei pójdzie na zwózkę, jeśli dalej będzie tyle pił, niech zajmuje się tym instytucja nie ja.
              Tylko zła jestem że dałam się wrobić teraz w uczucia...dobre są, nie powiem, z tą Sprawiedliwością... tylko jak pozwolisz mężczyźnie to on od razu całą rękę... Ja znam głównie takich, niestety...
              lolu, jak masz już tyle w intuicji to zerknij może w finanse nam, bo prawo zmienia się jak kalejdoskop... dokładnie jak chciała Donnie... i czy sytuacja się zmieni, czy ugrzęźniemy na rozsławianiu nazwiska, a nie umowie...?
              • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 12.07.22, 16:21
                cesarz kaplanka ksiezyc , same arkana wielkie i w prostej pozycji ......
                cos sie rozmyja te konkretne sumy w pi zdu mać
                ksiezyc zaprzepaszcza stabilizacje finansowa
                • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 12.07.22, 16:22
                  ale nie odpowiedzialas mi czy zamierzasz go odblokowac ......
                  a jak mnie ktos zablokowal to czy mnie odblokuje ? mozesz mi tez postawic karty na to
                  • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 17:07
                    Taa, ciekawe ile będzie wg. nowej taryfy wg.STOENA barbarzyńcy kosztował prąd, nbo wymieniają tylko onuce wg. prawa panującego wg. pissu niepoprawnego, strasznie zmienił się jedynie dollar...a oni wg. tegorocznych polityczno zdrowotnych prowo w holandii i belgii tudziez zmian na tyłku z internetu, ucieczek w rozne niekochane miejsca agentów i polityków... dominują w eurobizz, dominują, waćpani.
                    Może być też w ten sposób, że otworzą się nowe możliwości, bo cysorz dominuje nad kapłanką, a Księżyc to żeńska energia, tyle że pełna zdrad i chaosu...
                    Nie zawsze jednak chcemy taty, jak on...teraz z bzdurnym systemem poniżenia kobiet per TK, widoczne, jest ... bardzo.
                • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 17:42
                  Mam za to tunikę, z takich samych materiałów, tyle że ze starej Burdy... wykrój, a jakie będzie wzornictwo to już nasza i sklepów sprawa... tudzież wymiarówki własnej.
                  Ja z kolei szczęśliwa ponad miarę, bo z 38% mięśni i 22,5 % tłuszczu śmieję się z każdej zagrożeniowej pozy, nie sposób sobie też zmyśleć czegokolwiek.
                  Inna sprawa dużo "wody ", i inny program dla ludzi poszczących, inny dla kobietek, hormony są a ... my z panią z ochrony np. nie akceptujemy tego. Ona schudła, a ja też nie gorsza, więc ładnieję szczupła a ... wahadło Ciszaka, przekaz mój "trochę" bo to ozyryso - karniak odkręcany, tani dość- doprowadza ze "sprężyną" system radiestezyjny do opowieścinwlasnej... poezja, mam coraz więcej wrażenia że sama nie spocznę bez... jakiejś kasy, misji czy czegoś nawet jeśli karma przeżyta, jak się od razu mi sugerowało.
                  Fakt faktem, Musashi wojownik., dla mnie jest morderczym, uzbrojonym w drewno Losem...Oni, bezczelni, w stali cali - ostrzem miecza Przeznaczenia. którym ma dwa ostrza.. i cztery rozwiązania, nie licząc strzałek ninja, którym w epoce Tokungawy- szoguna przypisuje się niesłusznie niskie znaczenie. Wojnę z nimi zapowiedział bowiem już Odo, pierwszy raz musieli ulec, zaskoczeni przez chrześcijanina, jednak per Hideyoshi i pani Tokungawa zabita w seppuku z synem - pomszczona...per ja sam (teraz kobita, lecz dziwna...skakała z plecow, łatwo o wysiadkę było ze 45-60-140/h...)... wydaje mi się, że niezależnie od fizyczności jeszcze, gdzie przecież nie t ylko filozoficznie mamy pewne moliżwości lub nie- jednak istnieje Nirvana, zdolna poruszyć każdy mur, i samsara,by go zlamać bez słów ... nawet agresji.
                  Tak, że ... każdy zwierz, byt ma naturę Buddy, a samsara... jest Nirvaną.
                  Masz więc rację, a welkie planety, w kwadratach i trygonach o tym właśnie mają mówić..
    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 11.07.22, 14:58
      Weryfka 10 Miecz-zadna z tunik nie jest z czystego jedwabiu, więc z dodatkiem celulozy
      • tabularasa22 Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 17:03
        No tak, tak sie zastanawiałam czy to nie strona z tych co sprzedają na cały świat , zdjęcia są przecudne
        ale juz jakość materiałów nie całkiem .
        Na początku look jednak jest big_grin
        A ja jak babcię kocham chłopów się pozbyłam , omgg.. nie sądziłam że do tego dojdzie, w dodatku ku uciesze mej i radości big_grin odblokuj kochana , a co tam ! Ja np osobiście uważam że to jakoś godzi w moją wspaniałość że kogoś tam blokuję, że ta osoba jest aż tak ważna. Nie chcę - to ignoruję. Wtedy uwielbiam moją silną wolę smile Taki patent smile
        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 17:56
          ;D
          Tab, myślałam nawet o tobie, i co robisz, bo kiedy nie było innych możliwości w teatrach byly próby... całkiem jak w innych artystycznych zawodach, gdzie na 1 miejsce przypadało wiele osób...a dodatku to 1 bylo pro protekcyjnie zajęte.
          Więc chlopy zwiozłaś i zostawiłaś w rowie?
          Fak.t, taniej...a miałam w ręku karty że przepłacasz przy kochankach...
          Ucz się, ucz -Lolunia, a będziesz mądrzejsza.
          • tabularasa22 Re: karty-moda i prezent w jednym 14.07.22, 16:09
            Oj tam Cam, zdecydowanie przepłacałam - zainteresowaniem, uwagą, czasem, staraniem .. para w gwizdek - a gwizdek nic. Więc na dobre porzuciłam i przestawiłam moce na job, przyjaciół i inne uciechy.
            No i co tu rzec - uśmiech mam, dobrze mi , spokój i równowaga smilePrzy artystycznym zawodzie zostaję, wysyp przyjaciół się pojawił - tak że to jest to !
            • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 14.07.22, 18:19
              Jak się trafia to się czuje, po prostu TAK.
              Zrobię po tym wahadelkowaniu, które zdecydowanie działa, może wróżby - to czasami ma nagle inne opcje, ale nie w tym samej jakby czasoprzestrzeni-jak się nastawi bardziej ogólnie.
              Może w ciągu tych paru "nowych" miesięcy coś wyniknie i " rozkminimy" coś nowego?Ja to tak czuję, zwłaszcza że nawet makrorynek jest już na full zaangażowany... może jak kto popchne, to się rozwali,może Lis.to czuje, spryciasz z niuswika,i będzie moment zadziałania... wejdzie więcej Denarów...
              • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 14.07.22, 18:25
                Karta As Monet.
                Rekomendować nie trzeba, to on widzi też -naród nareszcie trzymaa się razem, piloci strefy cieni odstąpili nagle coś od gry, pl.uskum powrocilo, choć w klikierni -może by się tak pozbierać...i może mnie przestanie coś ciągle pojednej zatrutej już stronie boleć i pójdę do pracy - zresztą, gdybynie zdrowie by była...
        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 18:38
          Ja z kolei nie blokuję aż tak silnie... jak kiedyś powiedziała moja śp. babcia a później i ja, np. danych systemowych nawet, tych się współcześnie nie wyzbędziesz..choć płakać się chce...to można zostać rzeźbiarzem... albo gitarzystą, można brać lekarstwa czy ulec toksynom...
          JEŚLI CZEGOŚ NIE MOŻNA UTRZYMAĆ TO TO PUŚĆ.
          A dowodzących utrzymać nie sposób, przecież mają racyę z racji systemu nazywanego dziś karnym, a jutro żadnym.
          Karty ... normalnych nie mam tu, ale ... tak się zastanawialam czy napisać te odważne rzeczy, ale przyzwoleństwo Władcy - 4 przerodzilo się tylko po pomieszaniu i odwracaniu w ...przyzwoleństwo Władcy.
          W ogóle - widać, że jak i Royo, narobiły się tylko bardziej powtarzalne.
          Rownież nagle - znając ze studiów odrobinę lepiej operacyjny system matematyczny i fizyczny, jestem "mocniejsza " w argumenty.
          Tak czy inaczej - omega czyli przeciwdziedzina mieści w sobie permutacje równie prawdopodobne,a to zbije głupca z tropu.
          Odblokować się... należy, bo kogoś na pozór nie zablokujesz, a o to ci rozpaczliwie chodzi.
          To więc nie jest system gdzie masz wspaniałoś byś chciał, tylko obrona , ktorą mieć MUSISZ.
          Tak więc ja - z 10 Buław + wygram, wygrzmocę każdy narodek, również. męski.
          Tak w ogóle, Ewelinka, zm. 14 latka - miała pod tą energią jeszcze i gwałt... bo nioe trzeba sugerować, że chodzi o zapalny punkt wiadomo jaki.
        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 18:56
          Tak że odpowiedź kart - nie sugerowałam tu się słowem forever co do tych blokad, założyłam tymczasowość u ciebie - to Magik/- i świętokradca, niekochany też przez ew.Energię Wyższą, brak Radości i złudzenia full of - 10 Kiel/-. Oszukańczy i obłudny.I 6 mieczowa znów w akcji.
          Załóż dystans równy S/t do chamerykii i z powrotem, nauczysz się czego innego - wygrasz może z odblokowaniem z kolei karnym, bo np. z rodziną nie a z wrogiem masz tylko jeden cel - ianowicie uciec po zablokowaniu go.
          Podam ci bajkę, ale prawdziwą - mianowicie mój kot" złapał" pajączka i wieeelką osę - i zawiadomił mnie, że jadowite się biją. Wyrzuciłam zaniepokojona miauczeniem jednego na balkon, a drugi sieciarz uciekł w popłochu do domciu.
          To więc nie tak, że natura jest zła, tylko system nie byle jaki.
          • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 13.07.22, 23:18
            Camus, bardzo dziekuje Ci za karty, czas, slowa. rozumiem, nie odblokuje mnie juz, ze mam uciekac , i ze mam sie uczyc ......
            i sprobowac zapomniec ......

sprobuje, kochaneńka ....
            ale bedzie ku rewsko ciezko
          • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 14.07.22, 17:53
            Wiesz, Lolunia... po to TO jest,blokada "wroga" nie służy niczemu innemu, tylko ucieczce, zwł. od rodziny, kogoś bliskiego.A jak ci się uda, jesteś naprawdę szczęśliwy,że ci się udało zyskać dystans fizyczny.
            Bo jak możesz, to może to "coś" zjeść, w końcu ahmmm.. inne monster też już jadłam...
            Dobrze że Kota się pojawiła, bo kiedyś "mniała" gniazdo os u siebie w szafie, a koteczki u mnie w szaffie... nie było tam wiele rzeczy jeszcze, w końcu kupiliśmy "nówki", ale ZOO-parada dzikich zwierząt mnie nie odstępowala, czarownicy z Ostatniego Domu... Wiedziała wiedziona intuicją, co robić na widok blokad obojga, zresztą... oba były jadowite, więc zabójcze.
            Może ty też jesteś, ja to wyczuwam i trzymam się na własny dystans, ale rodzinka...czy"byli"?
            Karty,które bierzemy pod uwagę tak właśnie mówią, dając mądrość jednocześnie, w końcu istnieje np. trampex, "uwalony" jednym celnym żartem -(ustrzelił jastrzębia na wysokim murze, teraz się niby kaja...- I Cing o mnie), uzdrowienie nadeszło z reakcją demon.strantów w chameryce... realna demo.krancja ludzi o krok od przepaści...
            W końcu przestałam się kierować innymi, zapamiętale malując bo ty nie mogłaś mieć przecież wpływu, byłyśmy razem..
            Czasami zapmnieć z kolei to po jakimś czasie nazywa się przypomnieć - zyskasz przy tym na doświadczeniach, oddechu jakby... cholera, nawet nie wiedziałam z początku że o tobie napisałam, w transie jakimś.
            • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 14.07.22, 18:05
              A wykrój gdzieś znalazlam, i jakiś materiał w takie wzory - jeden biały... drugi wiskozowy turkus, z tasiemką będzie ładny, zresztą, uczono mnie na kursach MEN szyć specjalistycznie ale "na skrzydełkach od stodoły", na widok projektu powinam go w minutę osiem zrobić projekt, narysować, nawlec maszyny, i uszyć... big_grin I pokochać...
              Ciekawe, jak po tej "delirce"-pokocham na nowo menia, bo na razie najbardziej kocham niepijące nic oprócz mleka koty... zresztą, nie tylko jedno mnie przy tej blokadzie denerwuje...Oi... czyzno miła , jesteś jak zdrowie, ale - pijany tylko się dowie -że biess połlitra nie razbieriosz' i winna była ino kokosz...
              • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 15.07.22, 23:39
                nigdy nikt mnie do tej pory nie zablokowal, to pierwsze takie moje przezycie. dzis poczulam pustke .... taka pustke w emocjach .... jakos mi chyba powoli przechodzi. dzieki bogu, bo zle bylo ze mna. anioly mnie uratowaly
                • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 16.07.22, 22:14
                  ???
                  Jak?
                  I dlaczego tak 'rozpaczasz?
                  Ja to krwotok miałam, na widok wylewów zaniemówiłam, a stan zapalny i bakteriozę leczę... wahadełkiem, "własnej". nie powiem, mentalnej konstrukcji, choć ostatnie słowo przy Renewue należało do Ciszaka, on to przecież odlewał i sprawdzał, bo wygląda ten ozyrysokarnak egipski koszmarnie z pozoru. Mam go jednak, po co mi nowy Izis... ma jak chciałam wszystko, nawet baterię odkręcaną z niewielką kieszonką na świadka... Leczę tym zapalone siniole i wychodzi, w ciągu paru chwil masz odzew i plama znika, tylko ściąganie czujesz...
                  Jak jednak pojechali na działki na wakacje, to zobaczyłam, żewarto się uczyć języków obcych, bo wymiana studentów okazała się sukcesem, przywiózł mi wszystko z arbuzem włącznie taki wysoki nowy stu dent, z federacji, który nie umie jeszcze po polsku, mówi tylko po angielsku i rosyjsku.Ja też, więc mi pomógł, znow tolerancja i kultura u mnie w karmie zwyciężyła....
                  • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 19.07.22, 12:27
                    mowisz jakbys nie wiedziala, ze mozna cos poczuc do drugiego czlowieka...... tak, Cam, mozna rozpaczac.....niestety mozna.....
                    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 09.08.22, 12:33
                      Ja jak najbardziej full za tobą, tym bardziej, że nie jestem taka stara jeszcze, nawet hormony 'wróciły" na całego, od kiedy kocurro się pojawił... tyle, że mój krytyczny stosunek też, narozrabiał, musi też trochę pozbierać, ja mam kaca, nie powiem, w tym kryzysie...
                      • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 12.08.22, 10:06
                        i jak tam kocur 👺👹
                        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 24.08.22, 09:29
                          Koteczka moja zrobiła dużo śmieci
                          Niech Moc...zzz będzie z tobą!!!

Garfield nie żyje jaki i jego Pani Kicia
                          Mam suknię też miaszana z jedwabiem, ale już nie z poliestrem i w inych proporcjach.
                          Wykosztowałam się trochę, ale "przypłynął" jedwab autentic 100% i jeans oraz w 10 -30% z wiskozą chyba... znakomite wzornictwo piękne kolory... będę też robić teraz te turkusy, nawet mam cudmiód i na zawieszkę turkus i zieloną kieckę do tego- i len będę właśnie wszywać wlóczki do niej na tuniczkę...
                          Wykosztwal
                          • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 24.08.22, 17:31
                            bede 1.09 w wawie. chcesz sie ze mna spotkac ?
                            • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 25.08.22, 19:19
                              Jestem nieco chora, mam ostry stan zapalny w jednej nodze,nie wiem jak będzie z obuwiem, mam tylko wysokie, bodajże , cholera, do tego przerabiam stare na nowy wymiar, ten szczuplejszy. Ale widzisz, możemy się być może w końcu zobaczyć, jak to przychodzi samo...
                              2,5 miała sama opuchlizna, do tego unieruchamiacz w rodzaju kręgosłupa, w środku cedzak i zmiennej treści sitko z przodu big_grin. Tak to na Ursynowie warszawskim jestem, w kafejkach miejscowych biegła, bo zaprzyjaźnione.zwł. jedna, nawet nie taka droga.
                              A tak to na full stara czarownica...
                              A ty gdzie celujesz?
                              • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 25.08.22, 22:12
                                scisle centrum. ale jak Ci wygodnie , moglabym na ursynow uberem podjechac
                                • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 26.08.22, 07:29
                                  Metrem to od Centruma do Stokłosów.parę stacji, kościół tam jest , obłędnie duży i jak u Edyty Górniak mąż były kogoś tam potrącił, to ten.
                                  Na dółku kafejka za to takie Art Cafe przyjaciół-kum teraz już jedno z ostatnich "starszych", tak to jeszcze tylko kojec dla dzieci pod kościółkiem na placu, to rzadko bywam, bo koledzy religijni tam mieli szkolne artykuły, to zkładam nie, a tsm toczasami i diabełek bywał i kościelni i żydki,sama robiłam więc wiem.
                                  Kawa po 8 zł, podrożała bo po tej quasi epidemii musiała ze wszystkim per inflatio...
                                  To może by tam? Nastrojowa taka... I barek mleczny jest Aga się nazywa,w którym i Suligę widywłam, bo tam pracował i grupy swoje w Heliotropie chyba miał. to się da coś przekąsićza za 10- 20 zł, nie tak jak w Złotych Tarasach opływających złotymi...co to ich pono nie stać na 'WŁASNE" kino znajomków , niestety, pracowników ponoć
                                  • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 26.08.22, 16:31
                                    zobaczylam na mapie. metro z centrum jedzie tam ok 25 min.
                                    ok 15.30 wyjde z dworca centralnego, w kierunku metra. bylabym ok 16.30 na miejscu
                                    i teraz tak - niestety nie mialabym duzo czasu - tak max do 18.00 i musialabym wsiadac w metro z powrotem do centrum

nie wiem czy Ci to odpowiada, przemysl, troche na szybko to spotkanie by bylo.

• camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 09:11
                                      Uhm, karty na to że Głupiec odwrócony,ale pomyślałam,że to nic takiego, raptem tej nocy pomyślałam że muszę się jakoś uwolnić, bo przecież ty przyjeżdżasz- aja krwotoczek coś długi-i popatrz, jeszcze nie wyszłam z zielarstwa i jogicznej wprawy, tochę tylko tzw. "wody" zbyt wiele- poskręcałam się coś moim wahadłem z Doliny Królów egipskim, podziałałam ziólkami - i JESTEM żywa choć boleściwa...
                                    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 09:21
                                      Za to zapytałam kart co znaczą te odreagowane wizje terenu z Wawy i szlajarstwo menów i wyszedł Diabeł/- 5 Mieczy i podobne, najgorsze minęło i było jakby prawdziwe.
                                      Niebezpieczeństwo życia.w Demonie.
                                      4 Kiel. /-m za koniec jeden , sekty niby nie, ino baby i ochrona nikogo nie chroniąca...Zatopiony świat - nie świat..
                                    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 09:34
                                      Nawet nie myślałam, że na szybko takie spotkanie wyjdzie, bardzo się drogie zrobiło za to centrum, a z niebezpieczeństwem krwotocznym to nawet nie myślałam, że uda się zobaczyć w ogóle.
                                      Mówiłaś coś że masz Ubera... czy to prawda?
                                      No i garmaż jest domowy , nie taki drogi, do łapy..
                                      W kafei możemy za to posiedzieć - koleżanka prowadzi, nie wyrzuci, w razie zakłócenia i muzyczkę ściszyć można..jestem za, choćby i krótko, zobaczyć się w realu.Póki wiek nas nie powykręca w ogóle np. na RZS.
                                    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 09:45
                                      Miałabym już może taką spódniczkę tukus- fiolet jedwabną -coś myślę dopiero nad tuniczką bo poodcinałam wszystko od siebie i mam marszczenia raptem per taśma, zapłaciłam za wielką suknię trochę drożej ... 70 zet - ale MAM i te boskie kolory. teraz na maszynę jeszcze raz wrzucić i gumkie wszyć i Voillie'a!
                                      Jakby b. zimno było to mam coś lniane khaki też dobre, chociaż mieszkam niedaleko metra.
                                      Karty jak. wyżej, Royo ulubiony... chociaż Art Neveau też się znajdzie, jak się gotyckich ilustracji Mistrza konkursowego boisz...
                                      • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 14:32
                                        odwrocony glupiec nam wyszlo , tak ?
                                        to chyba nie najgorzej co ? 🤠
                                        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 29.08.22, 21:01
                                          Nie. Absolutnie. Jak na zapoczątkowanie następnej afery stanowczo za mało energii.
                                          Za mało na gwint, za dużo na sens życia jest... ja wchodzę drzwiczki na Świat otworzyły się dla nas,i nie puszczę nawet z moimi kręgami pokiereszowanymi. Pewno podejdę o laseczce mojej, prosto z Organica i barku, zawsze coś tam znajdę, jak nie to to gumki w pasmanterii.
                                          Chodziłam lepiej ale coś mi b. alkoholik chorej na obie nogi zagrodził drogę; ja drę się na niego, że nie powinien chorych atakować...a on:"Pani laseczka? Ja wieem co to jesst. Ja maam szacuuunek..."
                                          • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 30.08.22, 07:48
                                            ok to bede szla w kierunku tego baru aga, ok 16.30 wg obliczen. gdyby pociag nawalil, cos sie stalo, bede pisac tu ze cos sie dzieje, ze jest poslizg, odpukac .
    • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 30.08.22, 08:21
      Oki doki to jesteśmy umówione.
      Pisałam już za to kiedyś pamiętam, że rodzincepod nogami na Śląsku to nawet tory raz ukradli, pociąg musiał zawrócić.
      • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 30.08.22, 08:36
        A jakby nie było, na Złotych Tarasach to albo nie ma miejsca, albo coś innego się dzieje, na Oskarową strawę to też trzeba przejść żeby usiąść, to 25 min. się zmarnuje w mig.Zresztą - jak jest jakiś problemik - z dojazdem np. to mogę postawić kawusię americano, w dużej filiżance to nie espresso malutkie, albo habatke sobie zamówimy, w dzbanuszku na dwie filiżanki. Możn tam kawy smakowe i ciasto dostać, ale przez tą epidemię to Putka tylko albo piekarnie były, zresztą nie chcieliśmy dać zamknąć barów, bo z czego by żył drobny biznes, , 5 000 czynszu? Pamiątki były tam więc i garmaż, i z tego utrzymywała się cała stacja Metra.
        • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 30.08.22, 09:07
          Cafe Nastrojowa, dawne Singi, ale właściciel sprzedał... wysiada się od ko.ścioła i Herbsta i idzie w kierunku kościoła i właśnie placu, barku, drobnego biznesu. Aldus jest po drugiej stronie ulicy.
          Koleżanka odkupiła własny biznes, bo nikt starszej już samotnej matki z synem nie zatrudnił, zresztą - nie powiem, nikt nie siedzi na mężu często nie chcianym i rozwiedzionym,tylko na grupie znajomych albo na rodzinie, w tym większość na tego sarsa już chorowała, albo się zaszczepiła, mój kotek też,więc nie przejmujemy się dawno wirusami. Moc serduszek dla ciebie.
          • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 30.08.22, 22:35
            czyli cafe nastrojowa ? adres skopiowalam : 9 lok. U10, pasaż Ursynowski
            • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 01.09.22, 11:55
              Yess tylko nie pomyl pasaży, zreesztą pewno jedziesz, u nas straszne wstrząsy Ziemi i infradźwięki , ja odchudzona, idę właśnie na outdooring- wezmę karty, ale torbę przywlokę pewno pomimo pełną do kafei - Najbliższa jednak kobicie koszula, koleżanka to grunt pod niogami, wstrząsy górotworcze jakośprzeżyję. I wahadło wezmę... I parasolkę...
              • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 01.09.22, 12:20
                mam pociag o 13.00 jestem juz w podrozy mentalnie od tygodnia, totalny raisefieber , kolorowy zawrot glowy 🍁🥂
                • lola1104 Re: karty-moda i prezent w jednym 01.09.22, 21:48
                  dziekuje, ze przyszlas 🥂🪄🌟
                  milo bylo sie poznac 🍁
              • camaretto Re: karty-moda i prezent w jednym 02.09.22, 10:24
                Ups...Ja też padłam, siadłam,wpadłammm... smile Bardzo fajnie, że się widziałyśmy. Do zobaczenia, zwłaszcza że stadka to trochę więie więcej jest,to może i Tab przyjedzie, albo jak ja zdrowsza będę, m a nie ż włoski znajdę, po sekundzie, bo one cienkie i ie powiem jaśniejsze, to ich blond dużo jest,ale latem jeszcze -i nie widać. "Siwa" to nie blaga, znana ksywa u homoblądynkum, jak więc wyzbieramy siebie i innych to mo,że i zlot zrobimy?
                A ludźmi to się nie przejmuj czasami, bo faceci,nie powiem, swoje prawa to obszczekują, ale po kątach się chowają i seksum larum w instynkcie mają, a ładnych wróżek obawiają...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka