Dodaj do ulubionych

Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis

18.05.05, 19:39
pozostaje tylko poprzec apel z forum do pana stopyry o zarzadzenie badan pana prezydenta. pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe nagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:36
      drewnianą deszczułką to ja bym Pana Prezydenta poslady potraktował. za kasę za
      bilety pół lasu można kupic. No ale wojaże za ocean musi robić bo biznesmeni
      europejscy dawno Pana Prezydenta przejżeli i u nas nie zainwestuja. A wiadomo,
      w USA znają dowcipy o Polakach, może który uwierzy, że my głupki....
    • Gość: STR* Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:44
      Nareszcie oczekiwany sukces !!!
      Słynna amerykańska firma KWRRT szuka dystrybutora esencji zapachowych blisko
      granicy Niemiec!
      Czemu blisko granicy Niemiec?
      Taki dystrybutor, (może to być jedna osoba, najlepiej zaufany urzędnik-
      przydupas), niech sobie stanie z tymi esencjami zapachowymi blisko gabinetów
      prezydenckich i jak tylko się który pojawi, to go po głowie, po garniturze, po
      krawacie (jak ma)i oczywiście po skarpetkach.
      Jak to nam szybko i skutecznie rozwiąże sprawy różnych smrodów i smrodzików
      wydobywających się permanentnie z U.M. Szczecin. Czyż nie ?
      Ta "nagroda za udział" w formie deseczki to bardzo mało za taki wkład w rozwój
      Szczecina, powinna być deseczka - tabliczka czekolady.
      • Gość: krzysiek Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 18.05.05, 21:37
        Wstydzicie sie jeszcze za Jurczyka czy juz sie przyzwyczailiście?
        Ja w sumie nie jestem pewny....
      • Gość: Snappy Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: 80.51.242.* 19.05.05, 14:04
        Kolejny obciach... jak ktoś mnie pyta to żyje w lesie bo wstyd sie przyznać że w Szczecinie... wioska z tramwajami to i w 30-letnim planie nie do siągnięcia.
    • Gość: PEPE Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:40
      A ja myslę,że należałoby zbadać urzędową kartę kredytowa Stopyry. Jak rozliczać
      to rozliczać. Z żoneczką i gośćmi tez mógłby coś naskrobać. Co do rozliczenia
      Jurczyka z delegacji - to żenada. Wstydze się , że tu mieszkam.
    • Gość: andreas hm, na targach w Poznaniu dostaje wiecej wizytówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:17
      tak dokładnie , jak jadę na targi do Poznania,
      to przywoze duuuzo wiecej wizytówek, folderów i ofert współpracy!
      Poprawdzie, to jeszcz nie dostałem z targów zadnej nagrody
      - ot jakies tylko gadzety...
      Jakis breloczek, znaczek, balonik, popielniczka, długopisy, aparat,
      próbki, czasami jakis inny prezencik - nigdy nie dostałem deseczki!

NO CHYBA - SŁUCHAJCIE - ŻE JEST TO OSTATNIA DESECZKA RATUNKU!!!!!
      • piotr33k2 Re: hm, na targach w Poznaniu dostaje wiecej wizy 18.05.05, 23:24
        i moze tak byc że to ostatnia deseczka ratunku bo jak sie okaze że np.
        powstanie jakaś manufaktura która zatrudni kilku ludzi albo znajdzie sie robota
        dla akwizytora perfum to ile bedzie gadania - a nie mówiłem że biznes
        przyjdzie ? załatwiłem !
        • Gość: andreas Re: hm, na targach w Poznaniu dostaje wiecej wizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:02
          boje się, że przyjedzie nie jeden hamerykański biznesmen,
          zorganizuje kurs jezyka i czegoś, skasuje szmal od chetnych i ....
          tyle go będzie!

Ale zawsze choc języka sie pouczą...
    • Gość: kapslarz Re: konsul honorowy Bob Ogrodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:56
      A u niemców też mamy konsula honorowego - Boba Budowniczego ;)
      • Gość: DANNY Re: konsul honorowy Bob Ogrodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:55
        Pamiętacie taki film "Wystarczy być"? Chyba mamy bohaterów na sequel :)
    • Gość: e.beata Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 10:34
      Podobno jest problem, bo nie można informacji Jurczyka sprawdzić.
      W XXI wieku???
      Internet w UM jest, telefony też, tłumaczka także.

No i w końcu rozumiem dlaczego Jurczyk nie chciał od razu powiedzieć co to za
      nagroda. Też bym się wstydziła ;-).
      • Gość: GMBT Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:29
        Jakby nasz Prezio szprechał po anglijsku to by się zdążył spotkać i pogadać z
        czterokrotnie większą liczbą "biznesmenów"...
    • Gość: gosc Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.ksiazat.v.pl 20.05.05, 12:49
      <pozostaje tylko poprzec apel z forum do pana stopyry o zarzadzenie badan pana p
      rezydenta.>>

apel do drugiego dziada? obaj panowie są podobnego pokroju, a po ostatniej
      wypowiedzi stopyry, w ktorej powiedzial mi.in. ze w zasadzie to ciekawe jest
      sprawozdanie z wycieczki, to czego oczekiwac?
    • Gość: Michał Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.pl / *.smsnet.pl 21.05.05, 15:53
      Jednak był pożytek z wizyty, choć nie było nagrody.
    • Gość: cezary Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 16:49
      zdał?
    • Gość: ip Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 14:57
      co ma szczecin z teych drogich wojaży zagranicznych świty dworu Jurczyka
    • lekia Re: Jurczyk zdał relację z wizyty w St. Louis 14.05.06, 16:07
      ni z gruchy ni z pitruchy ten watek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka