GoĹÄ: Pan X IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 16:46 2 lata temu byłem w Darłowie i jestem ciekaw czy coś się szczególnego tu zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: agat Re: Co słychać w Darłowie? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 12.03.03, 14:50 Gość portalu: Pan X napisał(a): > 2 lata temu byłem w Darłowie i jestem ciekaw czy coś się szczególnego tu > zmieniło? powiem ci że ja ponad pół roku sie wyprowadziłam i nic sie w tym darłowie nie zmienia, może tylko to że zrobili nowy deptak w centrum darłowa który i tak jest do d...., no i kilka knajp sie otworzyło, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pan X Re: Co słychać w Darłowie? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 08:08 Gość portalu: agat napisał(a): > Gość portalu: Pan X napisał(a): > > > 2 lata temu byłem w Darłowie i jestem ciekaw czy coś się szczególnego tu > > zmieniło? > powiem ci że ja ponad pół roku sie wyprowadziłam i nic sie w tym darłowie nie > zmienia, może tylko to że zrobili nowy deptak w centrum darłowa który i tak > jest do d...., no i kilka knajp sie otworzyło, pozdrawiam Trudno nic się nie zmienia w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś