Dodaj do ulubionych

gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku??

09.07.07, 21:54
witam, wybeiram sie na wczasy do darlowka i mam pytanko czy sa tam jakies
jadlodajnie, tanie knajpki, gdzie mozna dobrze i w miare tanio zjesc, w
miejscy gdzie bedziemy mieszkac niestety posilki sa drogie, wolelibysmy wiec
stolowac sie gdzies indziej,
[pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niutaki Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 11.07.07, 10:11
      tanio to chyba nigdzie:(
      • piotrm12 Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 12.07.07, 20:22
        a dobrze ?
        i gdzie kupic ryby wedzone ?
        • niutaki Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 14.07.07, 13:58
          ryby wędzone w darłówku wschodnim - tam gdzie Park Wodny - taka budka zawsze stała na ulicy prowadzącej do Parku Wodnego, a poza tym to sklep spożywczy po drugiej stronie Darłówka, zaraz za mostem po prawej.
          • piotrm12 Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 15.07.07, 00:04
            ten "sklep spozywczy" to chyba znam
            masz chyba na mysli taka budke z samymi rybami wedzonymi
            czy naprawde jakis sklep ?
            jak sklep to napisz dokladniej ktory :)
            a przy aquaparku nie bylem wiec jesli mozna prosze o dokladniejszy namiar :)

tnx

moze jeszcze podpowicie gdzie moglbym dobrze zjesc
            nie musi byc najtaniej, tak zeby nam obiad wyszedl ok 30-40zl/osobe
            i jeszcze takie pytanka :

jest gdzies wloska restauracja ?
            a moze i grecka by sie znalazla ?
            gdzie dobra pizza ?
            gdzie dobry kebab ?
            gdzie dobry karczek z grilla ?
            :)

pozdrawiam
            bedziemy u was za 2 tygodnie a zabawimy caly sierpien wiec prosze o rozmaite
            podpowiedzi co do jedzenia :)
            • niutaki Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 16.07.07, 12:39
              jak piszę sklep to mam na myśli sklep:) znajduje się on po stronie zachodniej, jak przejdziesz przez most rozsuwany, to zaraz po prawej, nie da się nie zauważyć:) a budka jest naprawdę budkowata, w stronę aquaparku: wjeżdżasz do Darłówka Wsch. od strony Darłowa to w prawo i do końca, to jest ulica Słowiańska. O greckiej i włoskiej restauracji to nie słyszałam, ale w sezonie pojawiają się w Darłówku różne cuda, jak grzyby po deszczu, więc niewykluczone, że i coś takiego tam będzie, ja sama pracuję w gastronomii więc "nie jadam na mieście":) i raczej nic więcej Ci nie podpowiem. Pozdrawiam i miłego pobytu.
              • niutaki Re: link 16.07.07, 12:43
                darlowo.info/info.php?nazwa=rozrywka&id=67
              • piotrm12 Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 19.07.07, 22:10
                niutaki napisała:

> jak piszę sklep to mam na myśli sklep:) znajduje się on po stronie
                zachodniej,
                > jak przejdziesz przez most rozsuwany, to zaraz po prawej, nie da się nie
                zauważ
                > yć:) a budka jest naprawdę budkowata, w stronę aquaparku: wjeżdżasz do
                Darłówka
                > Wsch. od strony Darłowa to w prawo i do końca, to jest ulica Słowiańska. O
                gre
                > ckiej i włoskiej restauracji to nie słyszałam, ale w sezonie pojawiają się w
                Da
                > rłówku różne cuda, jak grzyby po deszczu, więc niewykluczone, że i coś
                takiego
                > tam będzie, ja sama pracuję w gastronomii więc "nie jadam na mieście":) i
                racze
                > j nic więcej Ci nie podpowiem. Pozdrawiam i miłego pobytu.

hehehe
                :)))
                pisząc "nie jadam na mieście" miałaś na mysli:
                nie jadam bo wiem co i z czego robia
                czy
                nie jadam bo pracuje w knajpie i najadam sie tam do syta
                • niutaki Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 20.07.07, 19:15
                  :) nie powiem ani słowa więcej:)
                  • piotrm12 Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 20.07.07, 22:10
                    to podpowiedz przynajmniej w ktore dni knajpy maja swieze dostawy :)
                    to bedziemy tylko tego dnia jedli w knajpce

p.s.
                    przypomina mi sie pewien filmik i tekst o głównym zbiorniku z majonezem
                    hehe
                    • niutaki hej hej wczasowicze:) 20.09.07, 10:10
                      i co? zwiedzili? wypoczęli? najedli się w Darłowie/Darłówku? Oceńcie nasze miasto, czekam na krytyke lub pochwały:)
                      • pub.blues1 Pozwolę sobie 25.09.07, 08:11
                        zabrać głos w sprawie.
                        odwiedziłem Darłówek tego lata
                        Dobrze zjedliśmy (oczywiście rybkę) w smarzalni, tam gdzie jest koło
                        sterowe w środku i dwa stoły bilardowe,
                        a niezabardzo zjedliśmy na tej samej uliczce - prowadzacej w morze.
                        Dobra smarzalnia jest rowniez przy samym moscie, po stronie
                        zachodniej - po prawej
                        Napewno ogolnie jest drogo, ale to nic, najgorsze jest podejście do
                        klienta, bo jak i tak wiadomo, ze klientów jest jak "mrówków", to ma
                        sie ich w nosie. I tak przyjdą. Osobiście doświadczyłem wraz z
                        rodziną takiego niesympatycznego potraktowania. Ktoś by powiedział -
                        a popróbuj sam przepracować sezon z takim natęzeniem ruchu? I bądż
                        nadal miły! No ale w takiej sytuacji to trzeba zmienić prace.
                        Rozmawiałem z ludżmi, pracownikami owych budek, także z owocami. To
                        cięzka praca bo i wczsowicze potrafia byc chamscy, no cóz nikt
                        skowronkiem sie nie urodził...

Ogólnie świetnie odebrałem Darłówek - aż mam ochotę tam się
                        przeprowadzić. A najpiekniej jest póznym latem.
                        Ogólnie rzecz biorac POLECAM Darłówek

• adela1121 Re: Pozwolę sobie 25.12.07, 10:47
                          ja tez tam spedzilam urlop.super i bardzo wszystkim polecam to
                          miejsce
                      • stokrotka2020 Re: hej hej wczasowicze:) 20.07.09, 17:52
                        czy Darłowo jest odpowiednim miejscem dla osob młodych ( chodzi mi o dyskoteki,
                        czy tez inne atrakcje)
                        czy mozliwe jest kupienie rybki przy porcie?
    • sibeliuss Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 30.07.08, 08:49
      I jakie wrażenia?
    • lekia Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 30.07.08, 17:53
      pękł ten no tysiąc
      • agapan78 Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 06.06.09, 21:26
        Byłam 5 dni w Darłówku, w sumie to nie trafiłam na knajpkę gdzie
        można zjeść i dobrze i tanio. Na pewno nie polecam baru czy knajpy
        (nie wiem jak to nazwać) Bałtyk, na rogu ulicy Conrada i Kąpielowej,
        naprzeciwko hotelu Apollo. Wystrój pozostawia wiele do życzenia,
        ceny kosmicznie wysokie, surówki nieświeże. Porażka.
    • kornelius-waw Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 17.08.17, 07:30
      Wiem, że temat stary, ale na pewno nie jeden będzie jeszcze szukał - bardzo bardzo bardzo polecam restaurację Baltic Korona w Darłowie! Na takim poziomie nie ma żadnej restauracji w okolicy - jedzenie świeże, bardzo smaczne, podane z klasą... i do tego w bardzo fajnych cenach. 25 zł za obiad na poziomie to moim zdaniem nie dużo. Ale na prawdę warto - jedzenie jest przepyszne - wydaje mi się też, że menu jest tak skonstruowane, że każdy znajdzie w nim coś smacznego dla siebie. Warto! Polecam!
      • niutaki Re: gdzie dobrze i tanio zjesc w darlowku?? 03.09.17, 18:43
        tiaaa :) reklamuj dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka