super.222 03.03.17, 11:05 Dzisiaj 3.03. (imieniny miesiąca) w Polsacie kolejna edycja TzG. Godzina 20.05. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 04.03.17, 08:18 Ruszył Taniec z Gwiazdami. W nowej scenerii, z nowymi zawodnikami, lecz w *starym* składzie jurorów, prowadzących, orkiestry. Zauważyłam wysoki poziom (jak na pierwszy odcinek), świetnie dobrane gwiazdy i trenerki/trenerzy. Zapowiada się ciekawie. Gwiazdą wieczoru będzie dla mnie Tomasz Zimoch. Zobaczyć tego pana na parkiecie, we fraku - bezcenne. I chociaż jurorka Iwona Pawłowicz powiedziała: wszystko było źle będę panu Tomaszowi kibicować Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 05.03.17, 17:08 . . Pierwsza przegrana w pierwszym odcinku - Katarzyna Sawczuk. Podobno nie miała uznania u publiczności telewizyjnej i esemesów otrzymała tyle, że nie wystarczyło na przejście do drugiego odcinka. Publika nie może jej zapomnieć, że wystąpiła w szopce noworocznej telewizyjnej jedynki w reżyserii Wolskiego. Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 18.03.17, 12:17 Dominika Gwit - miała zrobić gwiazdę na parkiecie. nie udało się, podobno upadła. Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 22.04.17, 10:07 Michał Malinowski i Agnieszka Kaczorowska nie zatańczą już w tej edycji. Głosami telewidzów zostali wyeliminowani. Zadziwiające: Dominika Gwit i Żora Koroliow tańczą nadal ... Odpowiedz Link
marii51 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 23.04.17, 11:52 Wisiu nie mogę przestać myysleć o tym jak pieknie zatańczyła wczoraj Natalka Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 23.04.17, 13:29 ... bo to piękna i zdolna dziewczyna - Marii. Niestety *weszła* mamusia z tortem i zaprzepaściła cały odbiór przepięknego tańca. To może mieć - niestety - wpływ na *odpływ* fanów i końcowy wynik. Publiczność nie lubi jak się jej wciska na siłę niezwykłe wydarzenia. Pani Beata słusznie zauważyła: *urodziny były wczoraj*; w domyśle: dzisiaj jest turniej tańca, a nie łzawe popisy ze świeczkami. Mnie się to także nie spodobało .... Odpowiedz Link
marii51 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 27.04.17, 17:24 a tu niespodzianka www.se.pl/rozrywka/gwiazdy/dominika-gwit-wytanczya-sobie-prace_984324.html Odpowiedz Link
marii51 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 29.04.17, 08:03 Zagapilam się wczoraj ale mam o nieslyszącej Iwonce Cichosz www.fakt.pl/kobieta/plotki/dziadkowie-iwony-cichosz-nauczyli-ja-mowic/teyrt8x Odpowiedz Link
marii51 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 29.04.17, 08:08 "Taniec z Gwiazdami": odcinek 8. Kto odpadł? Tym razem z programem "Taniec z Gwiazdami" musieli pożegnać się Dominika Gwit i Żora Koroliow. W następnym tygodniu czeka nas półfinał - poznamy finalistów tej edycji. plejada.pl/newsy/taniec-z-gwiazdami-kto-odpadl-odcinek-8-28-kwietnia/5r1gmk Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 06.05.17, 10:27 Po wczorajszych występach, do finału zakwalifikowali się: Iwona Cichosz i Stefano Terrazino oraz Natalia Szroederi Jan Kliment . Tego programu nie da się już oglądać. Wygibasy na ramionach partnerów i wczorajsze rodzinne popisy. Musiałam wyłączyć ... Podobno Doda zaśpiewała piosenkę pt. *Sens*. Finał będzie rywalizacją dwóch *zasłużonych* trenerów tańca: Stefana i Jana. I tą rywalizacją będę zainteresowana. Dziewczęta są tylko partnerkami wytrenowanymi dla jednego programu. Może w finale pokażą prawdziwy taniec. Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 12.05.17, 21:52 Wszyscy płaczą W przerwie TzG pierwsze wrażenia. Świetny dzisiaj program, kwiaty, wzruszenia. A za kilkanaście minut poznam która para zdobyła kryształową kulę. Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 13.05.17, 10:27 Kryształowa Kula w roku 2017 roku przypadła Natalii Schroeder, która w ramionach Jana Klimenta w ciężkim trudzie przechodziła z etapu na etap. A ja napiszę: Jan Kliment przy udziale ślicznej Natalii zwyciężył w Tańcu z Gwiazdami ad. 2017. Ten świetny tancerz występował w naszych imprezach 11 razy i nigdy nie zdobył pierwszego miejsca. W tej edycji: wytańczył, bo gdyby nie, to na całe życie zawodowe depresja. Publiczność doceniła i głosowała. Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 17.05.17, 11:32 N. Schroeder na YouTube: Nie życzymy sobie, aby nasze nagrania występów zostawały wykorzystywane i bez naszej wiedzy wrzucane na YouTubie. Prosimy o ich usunięcie, inaczej zostaną zgłoszone. . . Chciałam - na pamiątkę - wkleić finałowy występ zwycięskiej pary, czekałam kilka dni, a dzisiaj ... proszę *szlaban*. Narodziła się gwiazda i uderzyła woda sodowa ... Odpowiedz Link
super.222 Re: O! Jejku ... jejku ... TzG 04.07.17, 08:25 Nie będzie już programu pt. "Taniec z gwiazdami" donosi SE. Podobno z braku gwiazd. www.se.pl/rozrywka/teleshow/taniec-z-gwiazdami-nie-bedzie-nowej-edycji_1007001.html Odpowiedz Link