super.222 05.09.17, 12:38 . . Na zdjęciu: inauguracja..................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: Forum Ekonomiczne w Krynicy-Zdroju 05.09.17, 12:49 Prezydentowi Andrzejowi Dudzie - na zdjęciu - towarzyszą: - George Iwanow, prezydent Macedonii, oraz - Kolinda Grabar-Kitarovic - prezydent Chorwacji. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Forum Ekonomiczne w Krynicy-Zdroju 06.09.17, 11:05 Skąd ja wiedziałem , że prezydent Chorwacji znów będzie niebezpiecznie blisko naszego PAD😘 Odpowiedz Link
super.222 Re: Forum Ekonomiczne w Krynicy-Zdroju 06.09.17, 11:12 Skąd wiedziałeś? Bo jesteś czuły na widok ładnych nóg. A skąd ja wiedziałam, że Ci się spodobają? i wkleiłam ... PS. Ale zdjęcie super. Cooo? Odpowiedz Link
super.222 Re: Nasz człowiek w Krynicy-Zdroju 07.09.17, 19:51 www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/forum-ekonomiczne-w-krynicy-awantura-z-poslem-szczerba/v4fk93j. . Kto dzisiaj pamięta kolejki? Pan poseł mógł nie zauważyć *za czym kolejka ta stoi* bo w tym czasie w Krynicy Zdroju kolejki były za wszystkim - takie tłumy. Pamiętam, że do kilku stanowisk z wodami leczniczymi ustawiały się długie kolejki, które jednak przesuwały się do przodu szybciej, niż - pardon - do toalety. Ale pomylić takie kolejki nie jest trudno. Odpowiedz Link
super.222 Re: Nasz człowiek w Krynicy-Zdroju 07.09.17, 19:53 www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/forum-ekonomiczne-w-krynicy-awantura-z-poslem-szczerba/v4fk93j Odpowiedz Link
super.222 Re: Nasz człowiek w Krynicy-Zdroju 08.09.17, 17:24 W związku z opisanym wyżej wydarzeniem, z toaletą w Krynicy napisała Aleksandra Jakubowska. Afera to była, jak babcia klozetowa w Krynicy uwięziła v-premiera K. w toalecie - miał tylko karty. Wykupiłam go za 5 zł. Kim jest K.? FAKT sugeruje - Grzegorz Kołodko, albo Jarosław Kalinowski, wicepremier i min. rolnictwa (2001-2003) Odpowiedz Link