Dodaj do ulubionych

I Prezes SN przemawia do Sejmu

• dachs Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:10
      No właśnie.
      Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski?
      • oleg3 Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:44
        dachs napisał:

> No właśnie.
        > Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski?

Ja jeszcze żadnych wniosków nie wyciągnąłem. Nie znam okoliczności: pory dnia, co działo się równolegle, etc. Nieobecność PiSu nie dziwi.
      • oleg3 Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:57
        dachs napisał:

> No właśnie.
        > Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski?

Trochę pogooglałem. Opozycja poszła na demonstrację pod pałac prezydencki, a PiS na wagary czy celowo olał sprawozdanie I Prezes SN ( nie wiem). Ubawił mnie tytuł w natemat.pl

To zdjęcie z wystąpienia prof. Gersdorf w Sejmie mówi wszystko. PiS nie obchodzi nic poza wymianą kadr w sądach

To zdjęcie z wystąpienia prof. Gersdorf w Sejmie mówi wszystko. PiS nie obchodzi nic poza wymianą kadr w sądach

Mój komentarz:
        To zdjęcie jest symbolem końca SN w dotychczasowym kształcie. Nawet "obrońcy sądów" mają ważniejsze sprawy niż wysłuchanie sprawozdania z działalności SN w 2016.
        • dachs Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 17:51
          oleg3 napisał:

> Mój komentarz:
          > To zdjęcie jest symbolem końca SN w dotychczasowym kształcie. Nawet "obrońcy są
          > dów" mają ważniejsze sprawy niż wysłuchanie sprawozdania z działalności SN w 2016
          >

Ładnie to sformułowałeś.
          Chciałem napisać, że SN już nikogo nie obchodzi. Ważna jest naparzanka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka