dachs Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:10 No właśnie. Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski? Odpowiedz Link
oleg3 Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:44 dachs napisał: > No właśnie. > Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski? Ja jeszcze żadnych wniosków nie wyciągnąłem. Nie znam okoliczności: pory dnia, co działo się równolegle, etc. Nieobecność PiSu nie dziwi. Odpowiedz Link
oleg3 Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 13:57 dachs napisał: > No właśnie. > Czy znowu wyciągniemy odrębne wnioski? Trochę pogooglałem. Opozycja poszła na demonstrację pod pałac prezydencki, a PiS na wagary czy celowo olał sprawozdanie I Prezes SN ( nie wiem). Ubawił mnie tytuł w natemat.pl To zdjęcie z wystąpienia prof. Gersdorf w Sejmie mówi wszystko. PiS nie obchodzi nic poza wymianą kadr w sądach To zdjęcie z wystąpienia prof. Gersdorf w Sejmie mówi wszystko. PiS nie obchodzi nic poza wymianą kadr w sądach Mój komentarz: To zdjęcie jest symbolem końca SN w dotychczasowym kształcie. Nawet "obrońcy sądów" mają ważniejsze sprawy niż wysłuchanie sprawozdania z działalności SN w 2016. Odpowiedz Link
dachs Re: I Prezes SN przemawia do Sejmu 21.07.17, 17:51 oleg3 napisał: > Mój komentarz: > To zdjęcie jest symbolem końca SN w dotychczasowym kształcie. Nawet "obrońcy są > dów" mają ważniejsze sprawy niż wysłuchanie sprawozdania z działalności SN w 2016 > Ładnie to sformułowałeś. Chciałem napisać, że SN już nikogo nie obchodzi. Ważna jest naparzanka. Odpowiedz Link