dachs 24.12.17, 15:26 niech wie, że życzę jej z całego serca wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku, a przede wszystkim zdrowia, bo jak zdrowie jest to i resztę łatwiej znaleźć Wasz borsuk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 31.12.17, 06:50 takoż i ja Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
a000000 Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 02.04.18, 16:53 zajrzałam. W kolejne świąteczne dni. Masz rację Borsuku drogi... gdy szlachetne zdrowie opuszcza to i świat niemiły.. Więc życzmy sobie wszystkim zdrówka, zdrówka, zdrówka..... bo z resztą to sobie poradzimy sami.... Za oknem słonko, Wielka Woda błękitna, rano padał śnieg... Jest cudnie. Zwłaszcza, że jak zwykle.... w tle i Chopin, i Mozart.... czego chcieć więcej? Odpowiedz Link
dachs Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 05.04.18, 16:22 Azerko, jak miło Cię przeczytać. Co prawda już dużo po świętach (sam nie zaglądałem) ale zdrowia i niezmąconego lazuru Wielkiej Wody można życzyć i dzisiaj. No, to życzę. :) Odpowiedz Link
dachs Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 24.08.18, 15:20 dla podtrzymania rozmowy Odpowiedz Link
astra18 Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 25.12.18, 17:57 W przerwie rodzinnej biesiady, między powigilijnym smażonym karpiem i uszkiem w barszczuu, zaglądam tu aby złożyć życzenia zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Oby się Wam dobrze działo, czego i sobie życzę:) Odpowiedz Link
dachs Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 26.12.18, 16:31 astra18 napisał: > W przerwie rodzinnej biesiady, między powigilijnym smażonym karpiem i uszkiem w > barszczuu, zaglądam tu aby złożyć życzenia zdrowych, radosnych Świąt Bożego Na > rodzenia. Oby się Wam dobrze działo, czego i sobie życzę:) Asterko, kochana, jak miło. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i twoich bliskich Odpowiedz Link
a000000 Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 20.04.19, 18:47 Świąteczne dni nadejszły.... a więc zajrzałam wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link
astra18 Re: Każda osoba co tu zajrzy w te świąteczne dni, 22.04.19, 09:18 Radosnego Alleluja! Odpowiedz Link