sz0k Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 22:54 dachs napisał: > No i jak? Działa. A admilicja ogólno-agorowa może stąd kasować posty? Przecież oni są tak wydygani potencjalnymi "karami" w związku z tym absurdalnym debilizmem (zwłaszcza w sieci) jakim jest "cisza wyborcza", że wolą poblokować wszystkim możliwość komentowania. Ciekawe co by więc się stało jakbym ją tutaj "złamał"? Odpowiedz Link
dachs Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 22:56 Łam :) Lepiej rano długo kimać niż głosować na ... Odpowiedz Link
sz0k Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 23:25 dachs napisał: > Łam :) > Lepiej rano długo kimać > niż głosować na ... Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie go nie ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głosu. Odpowiedz Link
dachs Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 23:47 sz0k napisał: > Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie go nie > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głosu. W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard Odpowiedz Link
sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:06 dachs napisał: > sz0k napisał: > > > Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie > go nie > > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głos > u. > W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard Wygląda na to, że dzięki mojemu złamaniu ciszy wyborczej Konfederacja się dostała. Hura! Odpowiedz Link
xiazeluka Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:27 Trzy głosy od Mła Familii na Konfederację. Skuteczne, jak na razie. Ale dlaczego aż tyle tałatajstwa głosowało na Keło i Pedalstwo? Odpowiedz Link
sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:49 xiazeluka napisała: > Trzy głosy od Mła Familii na Konfederację. Skuteczne, jak na razie. Ale dlaczeg > o aż tyle tałatajstwa głosowało na Keło i Pedalstwo? Po cichu liczę, że do czasu oficjalnych wyników Wiośnie spadnie poniżej 5, a Konfederacji jeszcze wzrośnie (ewentualnie Kukizowi ponad 5 kosztem Wiosny - to by było idealne)... ale to chyba za piękne marzenie żeby stało się rzeczywistością... Odpowiedz Link
sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 22:23 dachs napisał: > sz0k napisał: > > > Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie > go nie > > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głos > u. > W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard Cholera to chyba jednak on... stary satyr się wpisał na ostatnie miejsce na Dolnym Śląsku i musiałem to przegapić... i ponoć się dostał jeszcze... no żesz #U@*I@$UIO@$#@IO MAĆ! Odpowiedz Link