Dodaj do ulubionych

Cisza wyborcza

25.05.19, 22:07
Test
Obserwuj wątek
    • dachs Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 22:49
      No i jak?
      • sz0k Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 22:54
        dachs napisał:

> No i jak?

Działa. A admilicja ogólno-agorowa może stąd kasować posty?
        Przecież oni są tak wydygani potencjalnymi "karami" w związku z tym absurdalnym debilizmem (zwłaszcza w sieci) jakim jest "cisza wyborcza", że wolą poblokować wszystkim możliwość komentowania. Ciekawe co by więc się stało jakbym ją tutaj "złamał"?
        • dachs Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 22:56
          Łam :)
          Lepiej rano długo kimać
          niż głosować na ...
          • sz0k Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 23:25
            dachs napisał:

> Łam :)
            > Lepiej rano długo kimać
            > niż głosować na ...

Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie go nie ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głosu.
            • dachs Re: Cisza wyborcza 25.05.19, 23:47
              sz0k napisał:

> Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie go nie
              > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głosu.
              W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard
              • sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:06
                dachs napisał:

> sz0k napisał:
                >
                > > Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie
                > go nie
                > > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głos
                > u.
                > W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard

Wygląda na to, że dzięki mojemu złamaniu ciszy wyborczej Konfederacja się dostała. Hura!
                • xiazeluka Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:27
                  Trzy głosy od Mła Familii na Konfederację. Skuteczne, jak na razie. Ale dlaczego aż tyle tałatajstwa głosowało na Keło i Pedalstwo?
                  • sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 21:49
                    xiazeluka napisała:

> Trzy głosy od Mła Familii na Konfederację. Skuteczne, jak na razie. Ale dlaczeg
                    > o aż tyle tałatajstwa głosowało na Keło i Pedalstwo?

Po cichu liczę, że do czasu oficjalnych wyników Wiośnie spadnie poniżej 5, a Konfederacji jeszcze wzrośnie (ewentualnie Kukizowi ponad 5 kosztem Wiosny - to by było idealne)... ale to chyba za piękne marzenie żeby stało się rzeczywistością...
                    • xiazeluka Re: Cisza wyborcza 27.05.19, 09:42
                      No i lipa...
              • sz0k Re: Cisza wyborcza 26.05.19, 22:23
                dachs napisał:

> sz0k napisał:
                >
                > > Korwina? Na szczęście specjalnie sprawdziłem listy Konfederacji, nigdzie
                > go nie
                > > ma. Co, nie powiem, dość skutecznie zachęca mnie do oddania na nich głos
                > u.
                > W osobach potomstwa chyba jest, dwa razy, Dominika Maria i Janusz Ryszard

Cholera to chyba jednak on... stary satyr się wpisał na ostatnie miejsce na Dolnym Śląsku i musiałem to przegapić... i ponoć się dostał jeszcze... no żesz #U@*I@$UIO@$#@IO MAĆ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka