Dodaj do ulubionych

Olsztyn-okolice, Sprawdzony adwokat rozwodowy

27.09.17, 15:44
Raz z górki, raz pod górkę- a dziś pod górkę, eh właśnie dostałam pozew rozwodowy i w związku z tym szukam dobrego adwokata... może mi ktoś polecić sprawdzoną i przetestowaną osobę, która będzie mnie bronić w sądzie :)
Obserwuj wątek
    • michalinakulik11 Re: Olsztyn-okolice, Sprawdzony adwokat rozwodowy 29.09.17, 13:43
      Sprawdzona, przetestowana przeze mnie i moje dwie koleżanki, po prostu najlepsza adwokat Agata Niewiadomska.
      Chcesz korzystnie wyjść z sytuacji to dzwoń do Pani Niewiadomskiej :) Ja też do niej zadzwoniłam z polecenia i nie żałuję :D Mój rozwód przebiegł bardzo po mojej myśli właśnie dzięki niej:)
    • jacekpiork Re: Olsztyn-okolice, Sprawdzony adwokat rozwodowy 06.10.17, 16:02
      W Olsztynie bardzo dobrą opinię ma adw. Niewiadomska :) polecam
    • maggy84 Re: Olsztyn-okolice, Sprawdzony adwokat rozwodowy 31.12.17, 16:37
      Wejdź na: www.adwokaciolsztyn.pl/ na pewno Ci pomogą.
    • mlekomleko Re: Olsztyn-okolice, Sprawdzony adwokat rozwodowy 13.12.18, 22:58
      Kilka w życiu miałem przyjemność korzystać z usług Pani Kingi Bystrzyckiej. Miałam swego czasu sporo spraw, które śmiało mógłbym nazwać "beznajdziejnymi". Powiem wprost - taką pomoc jakiej oczekiwałem, taką dostałem. Sprawnie, profesjonalnie i co najważniejsz - skutecznie. Polecam! www.adwokatbystrzycka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka