ciociaola2 06.04.21, 10:31 Szukam sprawdzonego adwokata, który poprowadzi mój rozwód. Chciałabym, aby był kontaktowy i osobiście był na wszystkich spotkaniach oraz rozprawach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luska71 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 09.04.21, 13:18 Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Konkretny, skuteczny, stanowczy, fachowiec. Poprowadził moja sprawę rozwodową i pokazał mojemu byłemu mężowi gdzie jego miejsce. Wiele spraw dla mnie załatwił. Przesympatyczny i co najważniejsze - kontaktuje się osobiście. Dzwoń do niego pod numer 600 365 228. Odpowiedz Link
chlodnik89 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 22.05.21, 16:58 Pełen profesjonalizm, do tego rzeczowość, niestandardowe podejście do sprawy, powoduje, że polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Pełne zaufanie. Bez wahania zlecę kolejną sprawę jak się nadarzy. Odpowiedz Link
headie1 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 29.05.21, 14:36 Pan mecenas Igor Klimkowski jest bardzo dobrym prawnikiem, szczególnie w przypadkach, kiedy występuje się przeciwko komuś, jak to jest w temacie rozwodów. Nie ma też problemu z dojazdem do klienta, co jest ogromnym plusem. Zawsze osobiście stawia się na spotkaniach i rozprawach. Odpowiedz Link
paczek18 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 11.07.21, 10:28 Wiele ciekawych informacji na temat prawa rodzinnego można też znaleźć na tym forum: forum-rodzinne.pl/ . Polecam zajrzeć i poczytać sobie więcej. Myślę, że te wskazówki mogą Wam się przydać nie tylko przy rozwodzie. Odpowiedz Link
billie34 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 15.08.21, 11:33 Ja również swoją współpracę z Panem Mecenasem Igorem Klimkowskim oceniam jako wzorcową. Rzetelnie, z zaangażowaniem i konsekwentnie reprezentował moje interesy przed sądem aż do korzystnego zakończenia trudnej sprawy rozwodowej. Polecam dzwonić bezpośrednio do pana mecenasa pod numer 600365228. Odpowiedz Link
kasiabez79 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 10.10.21, 12:20 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to gwarancja sukcesu i powodzenia. Wiem to z własnego doświadczenia i z własnego doświadczenia polecam go serdecznie. Dla mnie ważny jest kontakt z prawnikiem dlatego jestem bardzo zadowolona, że z panem mecenasem Klimkowskim kontakt był zawsze OSOBISTY, zawsze odbierał telefony no i stawiał się na rozprawach. Dzwońcie do niego 600365228 i umawiajcie się - mega warto! Odpowiedz Link
bumtarara2 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 14.11.21, 10:26 Wszystkie sprawy możecie śmiało polecić mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu. Jest on fantastycznym specjalistą. Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie. W efekcie przyniosło to najlepsze rozwiązanie moich spraw. Pan mecenas zawsze kontaktuje się ze swoimi klientami osobiście. Serdecznie go polecam. Odpowiedz Link
asiaa.s Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 22.11.21, 11:01 Polecam pana mecenasa Mateusza Mosora, nigdy nie miałam problemów z kontaktem, zawsze osobiście odbierał telefon bądź oddzwaniał, był na każdej rozprawie. Z pewnością jest bardzo kompetentny i skuteczny. Odpowiedz Link
ryska85 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 10.02.22, 16:26 Pan Igor Klimkowski to jak najbardziej trafny wybór. Ambitny adwokat z szeroką wiedzą. Pełen profesjonalizm i rzetelność i co najważniejsze - bardzo skuteczny! Serdecznie polecam i zostawiam numer telefonu bezpośrednio do pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link
fredaaa1 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 22.03.22, 15:02 Najlepszy adwokat to pan mecenas Igor Klimkowski. Tylko on potrafi podejść do sprawy z takim zaangażowaniem. Jego doświadczenie i wiedza dosłownie powalają na łopatki. Wybrałam pana mecenasa do przeprowadzenia mojej sprawy rozwodowej i to był strzał w dziesiątkę. Tutaj zostawiam do niego numer telefonu, który zawsze odbiera OSOBIŚCIE: 600365228 . Stały kontakt osobisty to ogromna zaleta. Odpowiedz Link
julka8866 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 21.04.22, 14:48 Serdecznie polecam pana adwokata Igora Klimkowskiego. To wspaniały fachowiec i profesjonalista. Dziękuję za wspaniały osobisty kontakt i osobiste reprezentacje na rozprawach. Można dzwonić pod numer 600 365 228 - pan mecenas też zawsze osobiście odbiera telefony. Odpowiedz Link
natdun1 Re: sprawdzony adwokat rozwodowy w Katowicach 26.05.22, 15:20 Z jedną sprawą chodziłam od jednego prawnika do drugiego i żaden nie potrafił pomóc. Dopiero mecenas Igor Klimkowski to ogarnął. Tak więc dołączam do poleceń, wiele razy korzystałam z usług, byłam bardzo zadowolona. Polecam przedzwonić do pana mecenasa pod numer 600 365 228 i umówić się na wizytę. Odpowiedz Link