Dodaj do ulubionych

Gitary Salvador Vera proszę o opinie

27.03.17, 10:30
Ostatnio szukam ciekawej gitary do użytku domowego. Głównie chodzi o codzienne ćwiczenia i akompaniament do prostych nagrań piosenek. Wypróbowałem kilka lepszych gitar z ogłoszeń, ale moją uwagę przykuł salvador vera S-20. Gitarka z 2015 roku, lity świerkowy top, ekstra wygląd, brzmienie mnie wciągnęło. Cena około 1100 zł z dobrym pokrowcem, może da się jeszcze zjechać. Jakie macie zdanie o tych gitarkach? Z góry dzięki za odpowiedzi tych, którzy grali.
Obserwuj wątek
    • dobrymechanik Re: Gitary Salvador Vera proszę o opinie 27.03.17, 23:39
      Gitary Salvador Vera to bardzo dobre instrumenty, które mają bardzo pozytywny stosunek jakości do ceny . Oczywiście nie znaczy to, że są tanie, bo najtańsze modele są po ok 2 tys zł. Bardzo mi się podobają materiały i wykończenia, szczególnie w wyższych modelach, gdzie mają piękne zdobione mostki i drewniane bindingi.

Osobiście uważam, że zakup tego sprzętu za 1100 zł + gratisy jest dużą okazją. Jeśli oferta jest aktualna, to bierz śmiało - myślę, że będziesz zadowolony. Oczywiście sprawdź czy jest cała. smile
    • mieczyslaw888 Re: Gitary Salvador Vera proszę o opinie 16.06.17, 09:50
      To bardzo przyzwoite gitary klasyczne. Taka gitara nawet używana jest znacznie lepszym wyborem, niż niejedna chińska ze sklepu. Daj znać co kupiłeś. Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka