Dodaj do ulubionych

a jaka to jest bliższa przyjemność???

17.08.17, 16:10
Pojawiło się pytanie , jaka to jest bliższa przyjemność ?
Jak to zdefiniować ?
Czy warto wykraczać poza wirtualność ?
jakie mogą być z tego plusy ?
Obserwuj wątek
    • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 16:58
      pisz Piotruś, pisz- chętnie poczytam :D
      • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:07
        z przyjemnością wejdę w polemikę :)
        wirtualność jest tylko namiastką :)
        • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:09
          jeśli masz tu kogoś zaufanego to mozemy go zaprosić :)
          • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:10
            piotrr38 napisał:

> jeśli masz tu kogoś zaufanego to mozemy go zaprosić :)

a to zamknięte forum?
        • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:10
          chętnie dołączę wieczorkiem, bo teraz jadę na zachód :D na razie
          • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:15
            Jestem i ja 😃 widzę koledze Piotrowi trójkącik się zamarzył 😉
            • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:17
              Oczywiście dziękuję za zaproszenie 😃 hehehe...Buzia mi się śmieje 😄
            • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:28
              no nie wiem nie wiem kto tu pisze o trójkącie :)
              • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:32
                Nieźle się kolega ustawił 😃😃😃
                • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 17:54
                  Do miłego 😃
                  • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 22:43
                    musiałem Was opuścić na troszkę ;)
                    wiec co to jest owa bliższa przyjemność ?
                    czy to morze wymienionych zdań na forum ?
                    dobra kawa w miłym towarzystwie z ogromem podarowanych sobie uśmiechów ?
                    czym jest ta bliższa przyjemność ?

kol. inkaka75 sugerowała tu jakiś trójkąt ..... ;)
                    • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 22:48
                      pewnie się pomyliła :)
                    • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 22:48
                      Marzyciel 😉 odrobinę bliższa przyjemność jest odrobinę bliższa 😃 tak po prostu 😃Jak złapie wenę to być może rozpiszę się o bliskości i przyjemności Inki 😉
                      • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 22:52
                        tak tak na pewno się pomyliła prowokuje a potem wszystko na mnie biednego bedzie
                        • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 22:57
                          Wina pół na pół Piotrku 😃 Ty pomyslałeś a ja wystukałam 😀 tak to jest z "babami" 😀
                          • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:02
                            o tak wino to z przyjemnością białe wytrawne :)
                            z tymi babami - chciałaby a boi się :)
                            • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:09
                              Czerwone półwytrawne 😃i co teraz? 😃
                              • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:11
                                Jeśli wyglądam na bojaźliwą to powinnam się zastrzelić 😁😁😁
                              • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:12
                                tez może być :)
                                • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:24
                                  może być też czerwone miało być :)
                                  chyba bojazliwi nie jesteśmy a raczej otwarci :)
                                  • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:28
                                    i towarzyscy :D
                                    • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:30
                                      Dobranoc przesympatyczni Towarzysze 😃 nie mylić z obywatelami 😉
                                      • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 17.08.17, 23:34
                                        spij słodko :) to widzimy się w niedzielę :) ale gdzie ?
                                        • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 10:59
                                          Niedziela będzie nasza 😉 a wracając do głównego wątku, który poruszyłeś 😃 bliższa przyjemność w moim pojmowaniu bliskości i przyjemności to taka kiedy się bliskość i przyjemność dotyka 😃😉
                                          • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 13:14
                                            taaaa , och jak przyjemnie .... już piątek :D
                                            jutro wolneeeeeeeeeeeeee i pojutrze też :D
                                            • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 14:28
                                              Myślałam, ze od wczoraj masz wolne i to jeszcze na zachód wyjechałaś 😃
                                              • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 15:05
                                                eeeeeeeee nie, ja wyjechałam tylko na moment na zachód :)
                                                • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 15:47
                                                  Lepiej pojechać na moment na zachód niż na wschód 😉
                                                  • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 17:21
                                                    tysz prowda :D
                                                  • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 21:40
                                                    Niemrawe to Piotrowe forum 😀
                                                  • laskabezpaska Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 22:12
                                                    jak każde jak nie ma komu zakładac wątków
                                                  • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 22:34
                                                    Tylko na nas można liczyć Lasko 😃 fajne babeczki to fajne babeczki 😃
                                                  • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 22:38
                                                    dziewczyny na Was można liczyć i to jest wręcz boskie :)
                                                    szacun !!!!!!!
                                                    bardzo podoba mi się teza inkaka75 "bliższa przyjemność w moim pojmowaniu bliskości i przyjemności to taka kiedy się bliskość i przyjemność dotyka 😃😉"
                                                    cudowne to i enigmatyczne dające możliwość doszukania sobie samemu we własnym jestestwie formuły "dotyka" to co niedopowiedziane zazwyczaj kusi :)
                                                  • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 22:52
                                                    Kobiety rodzą się po to by kusić 😉
                                                  • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 23:23
                                                    inkaka75 napisała:

> Kobiety rodzą się po to by kusić 😉

i chcę kusić ?
                                                    bedziemy sie kusić ?
                                                  • piotrr38 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 22:53
                                                    dziewoje drogie ja z przyjemnoscią się z Wami spotkam w niedzielę :)
                                                    podykutujcie co i jak o której i gdzie , ja sie dostosuję. tylko proszę napiszcie mi co ustaliłyście.
                                                    Jutro bedę cały dzień na rowerze i nie bedę miał jak sie odezwać :)
                                                  • inkaka75 Re: a jaka to jest bliższa przyjemność??? 18.08.17, 23:05
                                                    Hmmm... Rower i ja uwielbiam 😃 tereny mam piękne do wypraw rowerowych 😃
                                                    Mówię uczciwie, że na najbliższą niedzielę ustalić nic nie mogę gdyż jadę do stolicy na spotkanie rodzinne i na pewno nie uda mi się wygospodarować czasu na dodatkowe spotkanie ALE w najbliższej przyszłości nie mam nic przeciwko 😃

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka