sunday 11.02.05, 19:16 Tyle tam pięknych miejsc, więc może warto? Parę zdjęć z naszej zeszłorocznej podróży poślubnej: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=27223 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria-malena Re: Macie zdjęcia? :) Podzielcie się! 11.02.05, 20:12 ja mam mase zdjec, ale nie mam swojej strony, by je Wam pokzac:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Macie zdjęcia? :) Podzielcie się! 11.02.05, 20:23 Chyba jest w GW mozliwosc zalozenia strony ze zdjeciami dla forum, musze dopytac jak (wiem, ze strony takie dzialaja na kilku forach, sa tez niezalezne albumy forumowe, np. w yahoo. Jesli bedzie zapotrzebowanie, to moge sprobowac zalozyc...). Mam sporo zdjec, glownie Bukareszt, ale nie tylko, niestety na wielu jest uwieczniony moj maz i ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Macie zdjęcia? :) Podzielcie się! 12.02.05, 16:50 Jeśli nie uda się założyć takiej strony na portalu GW, to prosto zakłada się konto na foto.onet.pl - tam, gdzie są nasze zdjęcia. Cóż, do galerii specjalnie wybrałem głównie te zdjęcia, na których widać raczej okolicę, niż nas... Po co reklamować w internecie własną gębę? :) pozdrawiam, Luki Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa album forumowy 15.02.05, 14:08 to znakomity pomysl z tym dzieleniem sie fotami!:-) sama mam glownie zdjecia z Bukarezztu i naszej podrozy tutaj... tyle, ze mam ograniczony dostep do internetu, wiec ich publikacja jest odlozona do... sama nie wiem kiedy:-) Sunday, obejrzalam wszyskie Twoje foty na onecie i stwierdzam, ze sa siwetne:-) i to tak ogolnie, bo niekoniecznie Rumunia jest na nich najwazniejsza;-) ale w udancym zdjeciu nie chodzi przeciez o miejsce, ale o klimat:-) proponuje zalozenie albumu forumowego na yahoo... znam jego mozliwosci z innego forum, na ktorym zdarza mi sie pisac. na yahoo mozna publikowac zdjecia, powysylac sobie wiadomosci, poczatowac i sama nie wiem, co jeszcze:-) w sumie: dobra sprawa dla grupy ludzi, ktorych lacza zdjecia i cos jeszcze:-) co wiecej, proponuje utworzenie albumu zamknietego - tylko dla uczestnikow forum Rumunia. dzieki temu bedziemy mogli rowniez publikowac wlasne buzki nie obawiajac sie, ze niewiadomo kto bedzie je ogladal;-) takie sa moje propozycje. co Wy na to?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: album forumowy 15.02.05, 16:15 Swietny pomysl, zamniety, tzn. na uzytkownika i haslo, prawda? To kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-malena Re: album forumowy 15.02.05, 16:51 Ja tez jestem za, nawet przeciw:-) Wiec kiedy zaczynamy, ktos zna hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: album forumowy 15.02.05, 17:13 ok, czyli: album na yahoo, na haslo i papiery czlonkowskie, tylko dla wtajemniczonych;-) najchetniej zaczelabym od teraz!:-) ale... mam ostatnio ograniczony czas i dostep do internetu:-/ nie dam rady zrobic tego teraz... moze kiedys w tym tygodniu... wiec... jesli ktos ma ochote... to bardzo prosze o aktywnosc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: album forumowy 15.02.05, 20:31 Sprobuje zrobic wieczorem (moim, szesc godzin pozniej niz w PL) i dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
staua OK 15.02.05, 20:45 Zalozylam juz teraz bibliteke albumow na yahoo. Wszystkie zainteresowane osoby z tego forum prosze o maila na staua@gazeta.pl, bede wysylac login i haslo. To dlatego, ze forum jest otwarte, wiec jesli podam tutaj, kazdy, kto nie jest aktywnym uczestnikiem, a tylko chce sie z nas powysmiewac, moglby tam zajrzec. W ten sposob moze da sie tego uniknac i "pokazac" sie, a nie tylko krajobrazy. Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: OK 16.02.05, 12:18 dzieki Staua!:-) no to teraz bedziemy siebie i Rumunie ogladac... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: OK 17.02.05, 15:10 z powodzeniem zalogowalam sie do albumu i zostawilam pare zimowych zdjec! nie sa super ladne, ale sa sprzed dwoch tygodni i tylko te mialam przy sobie;-) Staua, super te foty kosciolow!:-) piekne sa te skapane w sloncu... a najbardziej podoba mi sie ta jesienna fota z kosciolem oplecionym liscmi:-) tak sie zastanawiam... wiekszosc to chyba monastyry? naprawde cudne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: OK 17.02.05, 16:50 Tak,piekne sa, ale gwoli sprawiedliwosci musze sie przyznac, ze to nie moje zdjecia, tylko Mihai je gdzies wynalazl i nawet jedno ma jako tlo w swoim komputerze. Wlasnych cyfrowych nie mam (aparat cyfrowy mamy dopiero od dwoch miesiecy), musze poskanowac i troszke to potrwa. Zaraz obejrze Twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: OK 18.02.05, 12:49 a mi strasznie wolno to yahoo chodzi. Próbowałam w różnych porach, obejrzeć jakoś się jeszcze daje, ale o zrobieniu albumu to chyba mogę zapomnieć. No nic, jeszcze popróbuję, może akurat tepsa coś szachrai z łączami. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: OK 18.02.05, 16:10 Ja zaladowalam zdjecia w domu, przez 56K modem, bardzo dobrze bylo. Jak chcesz, to mozesz mi przyslac zdjecia na gazetowe konto, w pracy mam oczywiscie szybkie lacze, ale nawet jak nie bede miala czasu, to moge zaladowac z domu. Bo bardzo jestem ciekawa Twoich zdjec :-) Pozdrawiam, O Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: zdjęcia 18.02.05, 23:10 Piekne, zwlaszcza album Rosia Montana! Czy ta uliczka z lukami murow nad nia to tez tam? (chetnie bym sobie sciagnela jako tlo, jesli pozwolisz...) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: zdjęcia 19.02.05, 14:54 a my na to: wow!!:-)) swietne te czarno-biale zdjecia i te urocze uliczki i te widoki z gor i wtej sytuacji nie rozumiem, czemu ci ludzie prostestuja... ?;-)) podziwiam Cie, ze udalo Ci sie zrobic tak dobre reporterskie zdjecia... ja sie zawsze wstydze robic zdjecia ludziom... boje sie, ze potem beda na mnie krzyczec albo scigac albo co;-) nie wiedzialam, ze Cluj to takie nowoczesne i... zadbane miasto;-) dzieki za dokrycie tego miejsca /jak i innych/ przede mna!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: OK 18.02.05, 23:11 Szpulkaa, chyba chodzisz po Bukareszcie podobnymi sciezkami co ja... Wloz wiecej, bo milo mi sie patrzy na dobrze znane miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: OK 19.02.05, 14:56 a wiesz te zdjecia zrobilam po drodze z autobusu do Instytutu... bylo tak zimno, ze nie odwazylam sie chodzic nigdzie indziej i robic wiecej ;-) jak tylko bede miala wiecej to wkleje... to wymaga przetransportowania wybranych z domu do Instytutu a to juz wyzsza organizacja pracy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ibabelski Re: OK 19.02.05, 17:37 ta z łukiem to pewnie w sibiu albo sighisoarze........ci ludzie protestują przeciw kopalni miedzi w rosia montana.......dewastacja środowiska i te sprawy.........możecie sobie ściągać co chcecie.........załadowałem jescze trochę zdjęć.........kolega z pracy robił zdjęcia z rosi- nie ja- ja robiłem te z cluj, costinesti i alba iuli......załadujcie jeszcze.......ciekawy jest wasz punkt widzenia, ja tam byłem rok temu i chętnie bym tam jescze pojechał.... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: OK 20.02.05, 01:52 Hej, w Rosia Montana chyba w byla awantura wielka o wykopywanie zlota, ktore tam jest w stanie rozproszonych, choc sporo i nalezaloby uzywac bardzo niszczacych srodowisko metod. Nie dziwie im sie, tez bym prtestowala. I ciesze sie tez, ze skuteczny byl protest przeciwko usytuowaniu Dracula Park w Sigishoarze! Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: OK 23.02.05, 12:52 cudne te nowe zdjecia:-) i nawet nie wiedzialam, ze tuning jest tak popoularny w Rumunii;-) i niezle sie usmialam z tej bezpanskiej swinki;-) a fakt, ze politycy i ekonomisci maja czasem absurdalne pomysly... latwo cos gdzies wybudowac, bo ktos za to placi... i dobrze, ze ludzie protestuja i czasem to dziala... dzis wlasnie w jednym z kosciolow widzialam projekt budowy katedry w Bukareszcie... w centrum miasta, tuz przy grobie nieznanego zolnierza, w miejscu, gdzie do niedawna bylo mauzoleum komunizmu... chyba ktos tu lekko przesadza... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: OK 23.02.05, 16:53 Mihai tez twierdzi, ze to przesada - mauzoleum juz bylo w lecie zagrodzone, chyba beda je rozbierac... Ale tak juz jest z kosciolami, w Polsce jest przeciez tak samo, kosciolow buduje sie wiecej niz mieszkan... W Bukareszcie to lepiej by odnowili pare pieknych, starych, ale sypiacych sie kosciolow.. Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 zdjecia z podrozy poslubnej 25.02.05, 12:04 sanday, jestem pod wrazeniem, "Pod granią, widok z namiotu" zachwycil mnie najbardziej ! Jezeli masz jakies inne, dostepne ogolowi zdjecia, to chetnie bym je obejrzala...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buzok1 Mam zdjecia 26.02.05, 18:14 jak macie ochote to proponuje ogladnac pare zdjec z moich i nie tylko wyjazdow olimpawf.250free.com/dane/galrumunia/wej1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Mam zdjecia 28.02.05, 15:31 a tak... juz je widzialam, o czym napisalam w watku o cenach:-) swietne to zdjecia owiec z oslem... ja nie wiem... czuje tu jakas analogie do relacji miedzyludzkich;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś