Dodaj do ulubionych

Nowy panel badawczy.

27.01.18, 12:43

Witam, chciałabym zaprosić Was do nowego panelu badawczego MNFORCE.

Panel jest z Słowacji, w Polsce od niedawna.

Minimum do wypłaty 20zł. czyli 500epunktów.

Za samą rejestracje otrzymujemy 100 epuktów = 4 zł.

Kolejne punkty są za wypełnienie profilu, 1 kwestionarusz to 30 epunktów.

Osobiście miałam 2 akiety profilowe czyli 60 epunktów.

Czyli na start 160 epunktów czyli około 6 zł na start.

Za poleconych: 1 polecony = 10 epunktów.

Jeśli jesteście zainteresowani rejestracją proszę zostawić mail w komentarzu lub wysłać na prywatną wiadomość.
Obserwuj wątek
    • artu54 Re: Nowy panel badawczy. 01.02.18, 13:43
      ja polecam wypełnianie ankiet na Surveyo24, sam sprawdziłem dobrze płacą za niewymagające ankiety surveyo24.com/pl/
    • ggusiaja Re: Nowy panel badawczy. 11.02.18, 22:31
      tu możecie się zarejestrować
      www.mnforce-panel.pl/registration.php?ref=33208
    • white_raven_style Re: Nowy panel badawczy. 16.04.18, 10:26
      Dobrze płatne i co najważniejsze wyypłacalne wypełnianie ankiet mogę polecić - nie są do jakieś wielkie pieniądze ale przy odrobinie cierpliwości i systemaryczności można dorobić troche kasy:

Clixsense - wypłąty w $ - duza i regularna ilość ankiet, szyka relaizacja wypłat

www.clixsense.com/?12157305

Toluna - aniety regularnie wpływają, często o dużej wartości, bezproblemowe wypłaty

pl.toluna.com/referral/Darcos

Spidermetrix - cikawa ankietownia o bardzo krókiech ankietach, płatne w $ australijskich, bezproblemowe funkcjonowanie

www.spidermetrix.com/smx120.php?refspider=Darcos

PaidViewpoint - wypłata od 15$ - wartość wypełnianych ankiet rośnie wraz z ilością ich wypełniania

paidviewpoint.com/?r=s0esp9
    • fajnyziomus63 Re: Nowy panel badawczy. 25.07.18, 13:04
      Zapraszam do wypełniania ankiet, na tej stronie wypełnia się ankiety i zdobywa punkty po zdobyciu 10tyś pkt jest możliwość zamienienia ich na
      50zł przelewem, doładowania telefonu i wiele innych rzeczy z jednej ankiety jest od 400 do nawet 2tysięcy punktów rzadko ale jednak zdarzają się
      ankiety które daja aż 4tysiące punktów pamietaj żeby wypełnić swój profil w 100% z dokładnościa ponieważ od tego zależy o jakiej tematyce ankiety będziesz dostawać
      wystarczy logować się raz dziennie w wolnej chwili każdy z nas ma chodziasz 5minut wolnego czasu dziennie w których zupełnie nic nie robi więc zamiast nic nie robić te 5 minut wypełnij ankiete
      i zarób sobie dodatkowe pieniążki, Zapraszam rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76294223
    • rybbus Re: Nowy panel badawczy. 12.01.19, 20:19
      osmoney.pw/5689238806303/?rstr=599
    • rybbus Re: Nowy panel badawczy. 18.01.19, 08:52
      oto linki do rejestracji zapraszam mozna do kilku stówek miesiecznie zarobic
      osmoney.pw/5689238806303/
      www.myiyo.com/?ref=293621647
      www.neobux.com/?r=mazia021
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=mazia021
      www.clixsense.com/?14063539
      lwww.ermail.pl/link/lNaa2X7NeTYVa7ATca7TVmAaNJcJTNAV
      pl.toluna.com/referral/mazia021
    • ankieterka2019 Re: Nowy panel badawczy. 11.04.19, 23:52
      Ja mam zaufanie do portalu z płatnymi ankietami sw panel. Zarobki może nie są wygórowane, ale pewne. Sama sprawdziłam. 50 zł. w niespełna miesiąc. Warto spróbować. swpanel.pl/rejestracja?ref=253410
    • twojbroker Re: Nowy panel badawczy. 27.04.19, 19:49
      jeśli chodzi o moje koniki, najlepsze panele ankietowe to zapraszam na mój ranking

www.bezrobotnik.com/platne-ankiety
    • takemewithyoux33 Re: Nowy panel badawczy. 05.09.19, 19:12
      Polecam panel ysense :) www.ysense.com/?rb=59761276 duzo ankiet wyplata na pay pal juz od 10 usd (szybko mozna to uzbierac ankiety sa czesto ) moim zdaniem najlepszy panel ankietowy naprawde polecam
    • wojtasso Re: Nowy panel badawczy. 19.03.21, 14:05
      Hej!
      Jeśli chcecie mieć wpływ na otaczający nas świat i w prosty sposób zarobić kilka dolarów w internecie to zachęcam do zarejestrowania się na stronie www.ysense.com/?rb=60279690
      Możecie brać udział w wypełnianiu ankiet, w których oceniacie produkty nowe, które nie trafiły jeszcze na rynek. Czyli to pośrednio od was zależeć będzie czy dany produkt trafi ewentualnie na nasz rynek i w jakiej formie. Wypełnienie jednej ankiety, to średnio kilka do kilkunastu minut - idealne do rozwiązywania w podróży lub w czasie wolnym. Ankiety są w języku polskim, więc nie ma z nimi najmniejszego problemu. Dziennie na waszym koncie może pojawić się kilka do kilkunastu ankiet, za których wypełnienie dostaniecie pieniądze liczone w dolarach amerykańskich (średnio to od kilkunastu centów do ponad dolara za ankietę). Wypłaty są jak najbardziej możliwe, ja zrealizowałem 2 wypłaty. Bawię się w to od końca ubiegłego roku i uzbierało mi się do wypłat około 50 dolarów. Przelew można robić na paypal lub skrilla, faktycznie pieniądze docierają.
      Jeśli zainstalujecie rozszerzenie do przeglądarki ysense add on to zyskujecie dodatkowe kilkanaście % premii 🙂
      Tutaj podaję linka pod którym możecie się logować:
      www.ysense com/?rb=60279690
      gorąco polecam!!!
    • miko3432 Re: Nowy panel badawczy. 04.06.22, 22:04
      W mojej opinii najlepsza stronka z ankietami to www.ysense.com/?rb=76937072 gdyż wpłaci w dolarach i to dosyc dobrze.W dodatku strona działa od 2007 i nieprzerwanie wypłaca.Na duzy plus zasługuje fakt, ze jest niski próg wypłat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka