Dodaj do ulubionych

Netia - najlepszy internet

03.03.18, 15:15
Tylko teraz 2 w 1. Kup Internet, a TV dostaniesz w cenie. affmy.pl/p/3dOg/CG70/wS5M
Obserwuj wątek
    • bestyjak Re: Netia - najlepszy internet 29.03.18, 13:40
      Polecam zapoznanie się z nową ofertą Netia na stronie netia-internet-telewizja.pl
      Nie tylko poznasz nowe promocje Netia na internet i telewizję, ale też sprawdzisz od razu, czy w twoim miejscu zamieszkania masz dostęp do usług Netii.
      • bulbur Re: Netia - najlepszy internet 13.12.18, 14:12
        Zaglądnąłem na stronkę i kontaktowałem się z obsługą. To przedstawiciel Netia, a nie firma Netia, ale dzięki temu zależy im na tym by dobrze traktować klienta. Mocno się zastanawiałem nad telewizją osobistą Netii z internetem. W końcu jej nie kupiłem, bo inny operator miał akurat fajną promocję, jednak Netia mimo wszystko ma ciekawa ofertę, a ludzie z obsługi klieta byli bardzo pomocni. .
    • fajnyziomus63 Re: Netia - najlepszy internet 25.07.18, 13:05
      Zapraszam do wypełniania ankiet, na tej stronie wypełnia się ankiety i zdobywa punkty po zdobyciu 10tyś pkt jest możliwość zamienienia ich na
      50zł przelewem, doładowania telefonu i wiele innych rzeczy z jednej ankiety jest od 400 do nawet 2tysięcy punktów rzadko ale jednak zdarzają się
      ankiety które daja aż 4tysiące punktów pamietaj żeby wypełnić swój profil w 100% z dokładnościa ponieważ od tego zależy o jakiej tematyce ankiety będziesz dostawać
      wystarczy logować się raz dziennie w wolnej chwili każdy z nas ma chodziasz 5minut wolnego czasu dziennie w których zupełnie nic nie robi więc zamiast nic nie robić te 5 minut wypełnij ankiete
      i zarób sobie dodatkowe pieniążki, Zapraszam rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76294223
    • rybbus Re: Netia - najlepszy internet 16.01.19, 19:20
      osmoney.pw/5689238806303/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka