Dodaj do ulubionych

Ktora z Was ciagle pracuje?

07.11.17, 13:30
dziewczyny jak to z wami jest? pracujecie jeszcze? ja od samego poczatku ciazy na L4 absolutnie nie chcialam 1 wrzesnia wracac do szkoly. ale pracuje popoludniami codziennie od pn do pt z tym ze w domu i udzielam lekcji mniej wiecej od 15 do 20. tak ze wsumie mam sie ciagle za pracujaca:)
Obserwuj wątek
    • mamusiakarola Re: Ktora z Was ciagle pracuje? 07.11.17, 13:33
      Ja pracuję i mam ochotę to robić tak długo jak długo będę mogła :-) Czuję się świetnie a kiedy chcę zostaję w domu i pracuję z domu ( jak dziś ). Nie musze też być na konkretną godzinę więc rano spokojnie dochodzę do siebie i dopiero jadę do biura :-)
      • wmiedzyczasie Re: Ktora z Was ciagle pracuje? 07.11.17, 16:55
        A ja 7 tydzien i juz na l4:( i będzie tak do końca. Mam obciążających wywiad, do tego skłonności do krwiakow i krwawien. Poprzednim razem o tej porze ciazy byłam w szpitalu i lezałam cały I trymestr .
        Może to niepotrzebne ale małe to w tej chwili priorytet. Musze sobie znaleźć jakieś zajecia na ten czas .
        • askastar Re: Ktora z Was ciagle pracuje? 07.11.17, 21:22
          Ja pracuje. i Jola,tez w szkole😊jak Ty.
          Narazie czuje sie rewelacyjnie i poki sily i chec beda to nie bede brac L4.
          Wiekszym problemem dla mnie jest popoludniowa niemoc i spiaczka....prad mi wylaczaja normalnie😉
          • kowcia Re: Ktora z Was ciagle pracuje? 08.11.17, 11:22
            ja w domu, m in wlasnie przez " przerwy w dostawie prądu", muszę sie kimnąć w ciągu dnia bo nie daje rady.
            nie usiedzę tez w miejscu ileś godzin. pracowałam do amnio, a teraz odpoczywam :)
            • ameliaelektra Re: Ktora z Was ciagle pracuje? 08.11.17, 12:05
              Ja pracuję, ale zdalnie. Mam taki zawód, że nie muszę jeździć na zakład. Miałam tylko dwa tygodnie przerwy we wrześniu, kiedy trafiłam na IP z krwawieniem (przyczyn nie ustalono).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka