motyyvvacja 05.08.12, 17:33 Mam nadzieje ze dalej rozwijasz sie duchowo i fizycznie... w zdrowym ciele zdrowy duch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eevvaa Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 06.08.12, 12:32 A,mogę być ja?. Witaj Motyyvvacjo, fajnie Cię znowu widzieć. Odpowiedz Link
agnitunn Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 22.08.12, 09:35 EEEEEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAA Stara miłość (do forum) nie rdzewieje Agnitum Odpowiedz Link
agnitunn Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 22.08.12, 09:34 Nie wiem czy się rozwijam ale mieszkam na wsi to chyba się rozwijam... choć pracuję dalej tam gdzie pracowałem. No cóż, przyznam się, że leniuchuje hmmm tzn obecnie próbuje poprawić swoją wiedzę z dziedziny w której pracuję i idzie mi ze zmiennym szczęściem Napisałem Ci maila Agnitum Odpowiedz Link
motyyvvacja Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 22.08.12, 19:16 a wiec zrealizowales swoj dom z bali. Gratulacje, jesli to ten,a jesli nie... to tez fajnie wdychac sobie wielskie powietrze.. romantycznie wdepnac w kupeczke kaczuszki na podworeczku lub zachaczyc sie o placka krowiego tuz przed poranna kawa..Zycie pelne emocji)) Ps odpisalam na maila Odpowiedz Link
zew-is Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 14.09.12, 21:35 ja tak może nie na temat, ale korzystając z chwilowego 'ożywienia' na forum chciałabym się dowiedzieć o ten urwany wątek związany z podróżą Ufzesa i materiałami, nad którymi pracowało kilka osób razem z nim i Agnitum. rozumiem, że wnioski zachowaliście dla siebie, ale jest jakaś szansa, żeby coś z tego ujawnić? Odpowiedz Link
polaquinha Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 25.10.12, 17:56 Agnitum, Motyyvacjo i eevvoo - jak miło na Was wpaść po -chyba 3 czy 4 latach! Uwielbiam Was i mimo, że "nie widzimy" sie często -staliście sie ważną częścią mojej Drogi Od Was się wszystkiego - albo prawie wszystkiego dowiadywałąm i uczyłam Pozdrawiam, Paula Odpowiedz Link
eevvaa Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 27.10.12, 10:29 miło pozdrawiam, cichutko jestem obok Odpowiedz Link
liley11 Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 27.03.13, 00:34 )) Witajcie)) Milo Was spotkac , co prawda raz na ruski rok tu wpadam ale pamietam Podnosze pytanie "Z" Odpowiedz Link
agnitunn Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 15.04.15, 15:33 Ciekawe... czy ktoś do tego wątku zagląda? Agnitum Odpowiedz Link
martola80 Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 16.04.15, 17:33 Cześć Wam!!! Kopę lat! Miło was "widzieć" znowu Odpowiedz Link
eevvaa Re: HEY AGNITUM- co slychac u ciebie 18.04.15, 14:06 Teraz moda na "Tu i Teraz" .10 lat temu juz o tym slyszalam,ale dopiero niedawno do mnie dotarlo co to naprawde znaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link