hunasker
07.05.11, 01:04
Szanowni sasiedzi
Mam prosbe do wszystkich ktorzy mieszkaja w klatce gdzie znajduje sie mieszkanie numer 141.
Standardowo od wielu lat ze tak powiem, wlasciciel tego mieszkania utrudnia nam normalne zycie. Wiele osob sasiadujacych z nim pamieta imprezy do 3 w nocy, policje, czy nawet sprawy w sadzie.
Obecnie jest 1 w nocy a dyskoteka w mieszkaniu 141 trwa w najlepsze, niestety mieszkam w innej klatce co utrudnia wezwanie policji ze wzgledu na domofon czyli brak mozliwosci wpuszczenia policji do klatki.
jesli czyta to ktos z klatki gdzie znajduje sie mieszkanie 141 to mam prosbe zeby zglaszac wszelkie takie wybryki na policje i o wpuszczeni policji do klatki.
zgloszenie mozna zlozyc anionimowo a pozniej tylko wystarczy wpuscic policje na klatke.
ja rozumiem jakas impreza od czasu do czasu, ale notoryczne zaklocanie ciszy nocnej wg mnie wymaga stanowczego dzialania. nie jeden z nas zaplacil niemale pieniadze za to mieszkanie i nie moze byc tak ze nie mozemy spokojnie mieszkac w naszych mieszkaniach bo ktos sobie imprezuje codziennie.
z gory dziekuje za zrozumienie i podjecie jakis akcji