Dodaj do ulubionych

Zebranie Grupy Członkowskiej

19.04.05, 10:47
Grupa Członkowska VI J. Szwai 7
Zebranie czwartek 28.04.2005 17.30
Gimnazjum nr 28 Ul. Bujaka 15; Kraków
Obserwuj wątek
    • shaddock Skąd ta wiadomość? 19.04.05, 11:18
      Jak dotąd, Spółdzielnia nie raczyła mnie o niczym poinformować.
      • alimari Re: Skąd ta wiadomość? 19.04.05, 11:30
        Na stronie www.domdlamlodych.krakow.pl/aktualv2.htm . Też nie
        otrzymaliśmy żadnego pisma.
        • alimari Re: Skąd ta wiadomość? 19.04.05, 16:24
          Zwracam ogon - właśnie otrzymałam informację na piśmie.
    • shaddock Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 19.04.05, 16:36
      Członkiem Spółdzielni nie zostaje się przecież automatycznie po wpłaceniu
      jakiejś kasy czy podpisaniu umowy. Potrzebna jest do tego decyzja Zarządu (albo
      RN?), więc jest ryzyko że nie wszyscy zainteresowani są już Członkami
      Spółdzielni.
      • alimari Re: Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 19.04.05, 16:42
        W umowie kupna mieszkania ze społdzielnią stoi jak byk: "przyjęty w poczet
        członków Spółdzielni pod numerem....". Więc nie widzę problemu, zwłaszcza jak
        ktoś w tym celu dodatkowo wpłacił 600 zł.
        • shaddock Re: Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 19.04.05, 17:09
          Pani Głuszek mówiła, że przyjęcie nie jest "z automatu" - musi być zatwierdzone
          przez Zarząd czy RN. Więc jeśli ktoś podpisywał umowę niedawno, podczas
          zebrania mógłby być jeszcze "niezatwierdzony". Przy czym pani Głuszek często
          się myli :-)
          • qqlio Re: Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 20.04.05, 08:22
            Jedno jest pewne - jak ktos juz wplacil te 500zl+100zl to czlonkiem zostal
            (przychodzi wtedy zawiadomienie o przyjeciu i koniecznosci wplaty) ;-)
            Pani Gluszek jest rzeczywiscie dla mnie wzorcem omylnosci ;-p
            Pozdrawiam
            • ks222 Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 24.04.05, 14:48
              Nie dostałem jeszcze zawiadomienia o Zebraniu. Czy ktoś jeszcze nie dostał
              zawiadomienia ? Czy zebranie bedzie ważne i czy uchwały bedą ważne skoro nie
              wszyscy zostali o zebraniu powiadomieni ?
              • qqlio Re: Czy na pewno wszyscy mogą przyjść i głosować? 25.04.05, 08:30
                Ja dostalem. Ale listem zwyklym, wiec roznie moze to byc. Mialem ostatnio nieco
                przygod z poczta...
    • ks222 Nie jestem uprawniony 27.04.05, 10:40
      Nie jestem uprawniony do brania udziału w Zebraniu, gdyż jeszcze nie podpisałem
      umowy zasadniczej taką informację uzyskałem.
      • antyks Re: Nie jestem uprawniony 27.04.05, 11:51
        I chwała Bogu bo takie głupoty gadasz że głowa boli
        • ks222 Re: Nie jestem uprawniony 27.04.05, 12:24
          Nie zawsze mam rację.
      • shaddock Do czego? 27.04.05, 11:59
        Ja uzyskałem inną informację:
        W zebraniu może wziąć udział każdy, ale prawo głosu mają tylko Członkowie
        Spółdzielni. Ponieważ zebranie jest głównie informacyjne, zapewne żadnych
        głosowań nie będzie.
        • ks222 Re: Do czego? 27.04.05, 12:21
          Oczywiście nie doprecyzowałem. Nie mam prawa do czynnego udziału w zebraniu co
          oznacza, że mogę się tylko przysłuchiwać, a nie mogę głosować. Być może nie
          bedzie głosowań, ale może i będą, gdyż napewno padną pewne propozycje, które
          mogą być przez Zarząd potraktowane nieformalnie, czyli bez żadnych zobowiązań i
          gwarancji realizacji lub w sposób formalny, czyli poprzez wnioski, które bedą
          głosowane.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka