alimari 29.09.05, 15:09 jak zawiadamia nas spółdzielnia na rozwieszonych w klatkach ogłoszeniach:)))) I ogrzewanie również:)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_jo Re: Ciepła woda już od 3 października... 30.09.05, 01:02 mam nadzieje ze to prawda bo mam juz dosyc zimnej wody... Odpowiedz Link
annafl Re: Ciepła woda już od 3 października... 30.09.05, 09:06 W kazdym razie ogloszenia wisza. Jestem dobrej mysli :) Odpowiedz Link
michasiaaaa Re: Ciepła woda już od 3 października... 30.09.05, 13:04 Ciepla woda bedzie w poniedzialek 3 pazdziernika!!! Dzisiaj dowiedzialam sie, ze przez weekend bedzie wszystko testowane i momentami moze poplynac ciepla woda. Natomiast termin puszczenia jej na stale jest w poniedzialek!!! Odpowiedz Link
alimari Re: Ciepła woda już od 3 października... 30.09.05, 15:53 michasiaaaa napisała: > Ciepla woda bedzie w poniedzialek 3 pazdziernika!!! Dzisiaj dowiedzialam sie, > ze przez weekend bedzie wszystko testowane i momentami moze poplynac ciepla > woda. Natomiast termin puszczenia jej na stale jest w poniedzialek!!! Też słyszałam - najprawdopodobniej ciepła woda już od jutra a centralne od poniedziałku. Odpowiedz Link
qqlio Re: Ciepła woda już od 3 października... 02.10.05, 13:07 Pojawily sie nowe ogloszenia, ze ciepla woda ma byc od 1 pazdziernika. Nic jednak z tego nie wyszlo - proby sie nie udaly. Moze wiec poniedzialek? Pzdr Odpowiedz Link
alimari Re: Już jest :)))) 03.10.05, 16:12 klatka pierwsza, ale podobo "woda podana jest do całego budynku" Odpowiedz Link
shaddock Re: Już jest :)))) 03.10.05, 22:01 alimari napisała: > klatka pierwsza, ale podobo "woda podana jest do całego budynku" Od p. Hankusa dowiedziałem się, że centralne ogrzewanie będzie włączane dla każdego mieszkania indywidualnie, na wypadek gdyby ktoś miał zdjęte kaloryfery. Nawiasem mówiąc, miałem zaszczyt testować ogrzewanie jako pierwszy w bloku ;-) Odpowiedz Link
michasiaaaa Re: Już jest :)))) 05.10.05, 13:15 Grzeje!!! Jest cieplutko!!! Tak mozna mieszkac!!! Odpowiedz Link