noemi27 24.01.06, 13:08 Nie wiecie kiedy domofon w klatce II zostanie naprawiony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alimari Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 24.01.06, 14:06 Masz na myśli "bramy zewnętrzne"? Sądzę, że jak ustąpią mrozy... Elektronika nie ma szans w takich temperaturach... Niestety... Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 24.01.06, 14:46 Dziwne, ze elektroniczne domofony na innych osiedlach dzialaja... Zaiste, firma domofonowa warta byla udzielonej przez SM rekomendancji (kiedys dawniej watek taki sie pojawil). Odpowiedz Link
soto74 Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 24.01.06, 20:02 nie tylko zewnetrzne zamki szaleją. w V klatce domofon pracuje kiedy mu sie chce, za to bardzo głośno. Poprosiłem gości od domofonów zeby tym sie zajęli i usłyszałem ze to nie w ich gestii i odesłali mnie do spółdzielni- to w czyjej? a poza tym - fajną zime mamy :-) Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 25.01.06, 11:04 Te domofony to najwieksza (obok sprawy drzwi wewnetrznych) porazka inwestycji. Odpowiedz Link
ewok2 Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 26.01.06, 09:11 A co takiego zlego bylo w tych drzwiach :)?pytam,bo bede mieszkać w drugim etapie Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 26.01.06, 13:08 Poszukaj na forum, m.in forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=25682&w=32335150&a=32382622 (pewnie link do sklejenia) Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 26.01.06, 13:10 Domofony zewnetrzna maja byc "naprawione na dniach" (mija dzis bodajze tydzien od awarii). Obawiam sie co bedzie jak uplynie gwarancja; te domofony to jedno wiekie pasmo usterek i nieudolnych prob naprawy. Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 02.02.06, 11:42 Dzis mijaja 2 tygodnie od awarii domofonow. Moze jakas impreza okolicznosciowa? Pan Karcz swoim zwyczajem nie odbiera telefonow. Odpowiedz Link
alimari Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 02.02.06, 12:42 A zgłaszałeś to w administracji? Jeśli domofon został odebrany do użytku to być może jest to jedyna słuszna droga zgłaszania usterki? Odpowiedz Link
qqlio Re: Alarm drzwi zewnetrznych kl.II 02.02.06, 12:58 Zglaszalem 2krotnie w w SM. Mowili - tak, wiemy, wiemy, zajmujemy sie tym problemem. Wielokrotnie probowalem sie dodzwonic do niejakiego pana Karcza - w tym nagrywalem sie mu na poczte gl, bo nie byl laskaw odebrac. W tej chwili np. na kl. II jest domofon wlaczony (zamek) ale nie moge otworzyc go kodem ani nikt nie moze do mnie zadzwonic. Pewnie przekrece klucz, zeby sie nie zamykaly,, ale to nie rozwiazuje problemu. Ten domofon to pasmo bledow i wad. Az strach pomyslec, ze po gwarancji bedziemy placic za kazda naprawe... Rekomendacja... Odpowiedz Link