rae 30.01.06, 10:42 Poszukuję pani, która raz na tydzień lub dwa przyjdzie na parę godzin, posprząta i poprasuje. Prosze o kontakt na adres rae@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rae Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 30.01.06, 10:45 rae napisała: > Poszukuję pani, która raz na tydzień lub dwa przyjdzie na parę godzin, > posprząta i poprasuje. Prosze o kontakt na adres rae@gazeta.pl Przepraszam, dwa razy się wysłało Odpowiedz Link
mada1007 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 24.02.06, 16:15 DZIEŃ DOBRY. JEŻELI TA OFERTA PRACY JEST JESZCZE AKTUALNA , TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT.JESTEM STUDENTKA 4 ROKU. DNI WOLNE OD NAUKI TO ŚRODY ORAZ WEEKENDY. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ, Z GÓRY DZIĘKUJE. Odpowiedz Link
kamillusia Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 03.04.06, 19:03 Witam. Polecam swoja osobę do sprzątania i prasowania raz a nawet dwa razy w tygodniu,w zależności od Pani potrzeb. Jak do tej pory zdarzało mi się sprzątać i prasować,ale to były jednorazowe wyjścia i szukam czegoś stałego. Mam 30 lat i jestem dokładna. Pozdrawiam. Kamila Odpowiedz Link
dorka251 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 02.02.06, 21:55 czy to ogłoszenie jest nadal aktualne?? Odpowiedz Link
bielus22 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 13.02.06, 18:11 Jestem zainteresowana tą ofertą pracy.Bede starała sie dostosowac czas do pracodawcy.Posiadam niemałe doświadczenie. Odpowiedz Link
gooska4 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 18.02.06, 22:21 Jeżeli to ogłoszenie jest wciąż aktualne to chętnie dowiedziałabym sie szczegółów na temat tej pracy. Obecnie pracuje na pół etetu i zawsze mam w tygodniu 2 lub 3 dni wolne od pracy dlatego takie warunki jak najbardziej by mi odpowiadały. W prowadzeniu domu mam doświadczenie albowiem ucząc sie w zamien za wynajmowany pokój byłam zobowiazana do prowadzena domu (własne sprzątanie, gotownie, prasowane itp.) Jeżeli to możliwe proszę o wiadomość (nawet sms'em) na telefon gdyz raczej rzadko korzystam z internetu. Z góry dziękuje. Gośka mój nr tel 510277081 Odpowiedz Link
mela50 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 22.02.06, 11:52 Witam! Jeśli to ogłoszenie jest nadal aktualne, bardzo proszę o kontakt pod nr tel. 505-535-112. Jestem osobą młodą, sprytną, mam doświadczenie w sprzątaniu i prowadzeniu domu. Z góry dziękuję! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
martha3 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 24.02.06, 23:13 Dzień dobry. Jestem studentka, mieszkam W okolicach Łagiewnik. Jestem zainteresowana oferta pracy. Umiem sprzatać i prasować :) Pozdrawiam Marta R. Odpowiedz Link
gwynee Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 14.03.06, 17:02 witam. jestem bardzo zainteresowana Pani oferta. mieszkam w dużym domu jednorodzinnym więc pomagam mamie we wszelkich pracach domowych, oczywiscie umiem prasować, sprzatać, gotowac. mieszkam obok przystanku 124, ktory jedzie na Ruczaj. Jestem osoba mila i sumienna. pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
jadwiga160 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 14.03.06, 18:14 Witam. Mam na imię Jadwiga i mam 25 lat. Mam juz doświadczenie w pracy jako pomoc domowa. Prosze o kontakt telefoniczny: 0508 356 057. Dziękuję. Jadźka. Odpowiedz Link
asia_0 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 15.03.06, 06:56 Jestem studentką poszukuje dorywcej pracy jestem osobą odpowiedzialną i pracowią. Chętnie podejmę się tej pracy. Proszę o kontakt przez e-mail asia_0@vp.pl Z góry dziękuje Odpowiedz Link
paulina_krk Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 10.04.06, 19:28 Z chęcia podejme sie tej pracy oczywiscie jesli to ogloszenie jest jeszcze aktualne. Mam 17 lat i chęcia posprzatałabym razem z moja siostra. prosze o kontakt dziekuje!!! Odpowiedz Link
olimpik11 Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 19.07.06, 16:41 Witam! Jeśli propozycja pracy jest dalej aktualna proszę o kontakt. e-meil jolpat@interia.pl Jola 513 239 809 Odpowiedz Link
rae Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 13.09.06, 09:02 Ogłoszenie jest aktualne, nie tyle nadal, co znowu... ;-) Proszę o kontakt WYłąCZNIE na mail gazetowy. Odpowiedz Link
kaskamaryska Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 04.10.06, 09:55 Dzien Dobry Czy to ogłoszenie jest nadal aktualne? Jestem studentką 4 roku i mam duzo czasu wolne codziennie popołudnia i piatki oraz weekendy wolne. Polesam swoją osobe. Odpowiedz Link
pomilka Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 07.10.06, 15:10 a może znowu jest aktualne? jestem studentką II roku kulturoznawstwa, mieszkam na ruczaju i z chęcią, energią oraz zapałem podjełabym pracę w celach zarobkowych. Odpowiedz Link
rae Re: Poszukiwana pomoc domowa na Ruczaju 30.03.07, 16:14 Aktualne znowu. Bardzo proszę o kontakt mailowy TYLKO osoby, które są poważnie zainteresowane. Takich, które wycofują się momencie, kiedy dzwonię i proszę o spotkanie, mam już serdecznie dość. :-/ Odpowiedz Link