Dodaj do ulubionych

Recenzja "Noelki" inspirowana Forum ESD! <3

26.12.21, 00:25
Patrzcie, co można znaleźć w internetach. Nowe dosyć i WSPOMNIANO tam o naszym FORUM!

www.xn--obywatel-wszechwiata-30d.pl/2021/12/25/noelka-po-latach-nadal-wzrusza/
Obserwuj wątek
    • ako17 Re: Recenzja "Noelki" inspirowana Forum ESD! < 26.12.21, 10:30
      Fajne :)
    • pi.asia Re: Recenzja "Noelki" inspirowana Forum ESD! < 26.12.21, 20:23
      Bardzo fajna i trafna recenzja. Z jednym błędem, który rzucił mi się w oczy - Maćkowie nie dają Dmuchawcowi ADAPTERU firmy SONY, tylko radiomagnetofon.
      • iwoniaw Re: Recenzja "Noelki" inspirowana Forum E 27.12.21, 19:27
        pi.asia napisała:

> Bardzo fajna i trafna recenzja. Z jednym błędem, który rzucił mi się w oczy - M
        > aćkowie nie dają Dmuchawcowi ADAPTERU firmy SONY, tylko radiomagnetofon.

Z kompletem kaset! Swoją drogą, żaden nośnik chyba się tak kiepsko i szybko nie zestarzał, teraz - obok dominujacych wersji cyfrowych oczywiście - zdecydowanie renesans przeżywają winyle i prędzej ktoś ma w użytku adapter/gramofon niż magnetofon kasetowy (o zachowaniu dobrej jakości nagrania na kasecie nie wspominając)...
        • fistasz Re: Recenzja "Noelki" inspirowana Forum E 29.12.21, 20:59
          Mało(nic?) wiesz na temat kaset. Jakość nagrania na kasecie może być doskonała. Były kasety hd, były kasety cyfrowe, kasety z taśmą metalową. Kasety miały też swój renesans około 2016 roku, nie wiem tylko ile potrwał.
          • fistasz Re: Recenzja "Noelki" inspirowana Forum E 29.12.21, 21:12
            Po za tym nie są na pewno nośnikiem, który się szybko zestarzal, były w powszechnym użytku około 40 lat, to 3 razy tyle co płyta CD. Tylko winyle wygrywają z kasetą pod tym względem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka