ikaria_809
01.06.23, 15:36
Jeśli szanowne forum nie zechce, admini mogą usunąć. Chciałam poznać wasze zdanie. niekoniecznie, dotyczące Jeżycjady. Wiem, że grono tutaj ciekawe, planujecie nawet spotkanie, więc czemu nie spróbować. Mianowicie często słucham podcastów true crime. Z preferowanych Stanowo czy Justyna Mazur. Jak również Olgę Herring. notabene imienniczki, Olgi Herring. Najbardziej zaskakują komentarze osób, traktujących wszystko jako rozrywkę. Są też tacy, mający pretensje. z jakiego względu? Ponieważ brakuje najbardziej drastycznych szczegółów, często widzę ten sam styl. Przykładem niech będzie amerykańska zbrodnia na Sylvii Liken. Więc sens jest zawsze mniej więcej taki
„Czemu nie podałaś szczegółów?Ona przeżyła to, robili z nią takie rzeczy..." Podonie z polskim odpowiednikami, choćby Tomek Jaworski. Pamiętam bardzo szokującą sprawę japońskiej nastolatki , tam dopiero przeżyłam szok, bo ilość takich bardzo kontrowersyjnych głosów przewyższała te normalne. A wasze zdanie?
Oprócz tematyki kryminalnej lubię Langustę na palmie Szustaka. Choć ogólnie nie mam bardzo religijnego podejścia. ... Zatem bez obaw dotrzymam regulaminu dotyczącego religii/polityki wspominam przy okazji