Dodaj do ulubionych

Odmeldowuję się ...po raz trzeci :)

15.06.06, 08:59
W zastępstwie pozwalam sobie założyć
Obserwuj wątek
    • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 15.06.06, 09:12
      Ciekawe, gdzie juz są Wodnikostwo z Wędrowcem!
      • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 15.06.06, 09:19
        A czy na długo wyjechali?
        • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 15.06.06, 09:33
          Chyba na 2 tygodnie
          • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 15.06.06, 10:31
            Do 24 czerwcasmile
            Nareszcie będą mieli spotkanie pierwszego stopnia
            z Ich ukochanymi góramiwink
    • nokata Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 27.06.06, 14:44
      A jakby mnie nie bylo i bym nie odzywala sie,
      to znaczy ze sie nie odzywam i chyba mnie nie ma.
      Bo sie pomalu szykujemy do wyjazdu.
      Znaczy nic wielkiego,
      ale mam jakies w Kole Gospodyn Miejskich
      kursy kroju i szycia,
      jeszcze
      i sztrykowania
      i jakiegos Hamowania, czy Hackowania.
      Tego nie wiem, bo trzeszczalo okrutnie w telefonie.
      Pewno znowu kto jaka lustekownie chce zrobic i kapuje.
      Co za swiat... kazdy na kazdego ma papiery, a ja nie mam na zime na wegiel...

To i czasu moze mi brakowac na pisanie.

Bawcie sie ladnie z raczkami na pod-koldrze

Cmokaski Bobaski
      • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 28.06.06, 12:40
        Dokształcaj się , dokształcajsmile
        Jeno nie bądź tajemnicza i dziel się uczonościami zdobywanymi w Kółkusmile
        jestes sprytna dziewczynka i napewno czas znajdziesz,
        żeby choć w jednym zdaniu przekazać wskazówkismile
        Mnie interesuje... ki czort to sztrykowanie??? wink)
        • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 28.06.06, 12:43
          Miłego doksztaltu!
          • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 28.06.06, 12:47
            Mnie tez nie bedzie przez ok 2 tygodnie, ale doksztalce sie na tyle na ile
            podroze ksztalacasmile
            • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 28.06.06, 12:53
              Daleko Mammajko się wybierasz?
              A moze będziesz miała dostęp
              i na bieżąco będziesz informowała o marszrucie?smile))
              • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 28.06.06, 14:05
                Mammajo, miłego wypadu i czekamy na nowe zdjecia i opowieści
                • mantra1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.07.06, 00:40
                  Opuszczamy miejskiego ukropa,
                  bo nadszedl czas urlopa.
                  Jedziemy na natury łono,
                  tam, gdzie jest mokro i zielono.
                  Za nami tylko siwy dym
                  oraz ten czestochowski rym smile)

Do zobaczenia za dni kilkanascie. Paaaaaaaaaaaaa !!!!
                  M&SKN
                  • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.07.06, 00:48
                    Manterko, Nokato...wspaniałego oddychasmile
                    Mam nadzieję, że wieczorkiem uczcicie pierwszą rocznicę wspólnego zamieszkania
                    i spiszecie nowy cyrograf, coby wychudzona Nokata mogła czerpać całymi
                    garściami słodycze/ nie tylko naturalną/smile
                    Życzę Wam następnych latek w takiej miłości jak do dzisiajsmile
                    cmoksmile))
                    • maryna04 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.07.06, 06:28
                      Juz sie odmeldowuje, chociaz lece dopiero we wtorek. Miala to byc wycieczka w
                      najcudowniejszym towarzystwie, ale z woli polskich wladz - nie bedzie. Wierze,
                      musze wierzyc, ze kiedys taka odbede. Gdziekolwiek. Moja nie za duza trasa to
                      Arizona i Utah. Po szczesliwym powrocie - opisze. See you.
                      • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.08.06, 03:55
                        Milej podrozy i czekam juz na kolejna relacjesmile
                        Kran
                        • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:00
                          Już teraz się odmeldowuje,chociaz dopiero w niedziele wybywam do wod, jak w
                          zeszlym roku. Pełny program spa i masaże, czyli skaczą koło mnie. mam
                          nadzieje,ze pogoda dopisze
                          • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:08
                            Wspaniałego wypoczynku życzę,
                            Pogody tylko takiej jaką lubisz
                            i jakiegoś przystojnego towarzysza na niepogodęwink
                            Malutko nas zostaniesad
                            Manterka z Nokatą wybywa do czwartku
                            Ty na dłuzej
                            a ja jeszcze siedze okrakiem i nie wiem co mam zrobićsmile
                            jechać czy zostać w domu bo pogoda mi się nie podobasmile
                            • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:14
                              Wędrowiec2 trwa jako ta opoka!

Omeri - miłego pobytusmile
                              • mantra1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:31
                                Milego wypoczynku, Omeri i pozdrow ode mnie Pania K. wink
                                Ja tez sie juz odmeldowuje, gdyz mamy ambitne plany wstac wyjechac raniutko.
                                Pilnujcie ogniska, kochani i nie gascie swiatla smile)
                                • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:37
                                  Nobliwego acz rozrywkowego pobytu życzęwink
                                  Nie deprawujta ludziskówsmile
                                  Duuużo słoneczka coby opalić ten podkoszuleksmile
                                • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:54
                                  Wam też milego pobytu, ja wybywam w pojedynkę
                                  • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.08.06, 00:09
                                    Wedrujacym milego pobytu tam dokad sie udajasmile
                                    Ja tez trwam smile))
                                    Kran Nieruchomy
                                  • nokata Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 19.08.06, 21:37
                                    witam niewitanych, dotulam niedotulonych
                                    i cmokam po oczeredi

Tylko na moment.
                                    Wrocilysmy z podwojnych wywczasow.
                                    Obie zdrowe, i nawet nie na kacu.
                                    Kupilysmy sobie zyrandol za cale 10 zl.
                                    Znaczy taka szubienice.
                                    Dzisiaj jeszcze kupilysmy klosze za 100 i zarowki za 15.
                                    No i rure od sraczyka, zeby robila po oklejeniu tapeta za pieniek
                                    na podsuficiu.
                                    Zreszta, Manterka lepiej to opisze.

NIestety, odmeldowuje sie i to chyba na jakis czas.
                                    Czym chyba czesci sprawie przyjemnosc tongue_out
                                    po urlopie nawet koczka mi nie widac zza roboty.
                                    jak nie enterprise serwery, to inne desktopy, oracle, linuxy, exchange
                                    czy co tam jeszcze zboczki wymysla.
                                    Ogolnie to zdaje sobie sprawe, ze to wulgarne i obrazliwe slowa,
                                    i na Giertychowej maturze oblalabym z kretesem.
                                    no bo naprzyklad taki desk-top....
                                    wiadomo kto nosi topy.
                                    Te rozwiazle niewiasty, co to leza jak pasztety na desce
                                    (czyli desk - topy)
                                    i o ktorych papcio Móhomorek mowil, zeby je zasiewac.

Sumujac - nie mam czasu nawet na jaka zbozna literature,
                                    o sluchaniu rzadowego RM nie wspomne.
                                    Najwazniejsze ze od 15 sierpnia nie ma okresu ochronnego na kaczki.
                                    mozna do zarazy strzelac.
                                    Czyli kochani, bede, jak sie obrobie z robota.

Cmokaski bobaski.

Nadzwyczaj cieple serdecznosci z gawry niedzwiedziej do zeremi plyna smile))
                                    • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 20.08.06, 20:38
                                      Witaj Nokato Powrotnasmile)
                                      Jak sie obrobisz to zajrzyj bo brakuje Ciebie na forumie.
                                      No i Manterke ucaluj.
                                      Kransmile
                                    • nokata Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 12:36
                                      Po raz trzeci i tym razem, niestety, ostatni.
                                      Dziękuję bardzo wszystkim za mile spedzone chwile,
                                      za przekomarzanki i szczypanki,
                                      za cierpliwosc w czytaniu moich postow i wyrozumialosc.

Kilka rzeczy zlozylo sie na to ze znikam.
                                      Sprawy zawodowe
                                      nokata napisała:
                                      > NIestety, odmeldowuje sie i to chyba na jakis czas.
                                      > Sumujac - nie mam czasu nawet na jaka zbozna literature,

Sprawy rodzinne.
                                      Za malo czasu poswiecam Manterce.
                                      Szczegolnie teraz, kiedy mam nieco inny zakres obowiazkow w pracy
                                      i musze doksztalcac sie.

Nie ekscytuja mnie niektore zjawiska jakie od prawie roku wystepuja na forum.
                                      Zwlaszcza podzial na grupe czynna i bierna.
                                      Wyjmnijmy 4-5 osob z forum, a forum umrze na suchoty.

Dostalam kila postów o tresci "wracaj szybko bo bez ciebie nudno".
                                      Nie jestem blaznem. A juz napewno nie etatowym.
                                      Nie bawia mnie riposty w stylu "haha, no obsmialem sie" na moje wynurzenia.
                                      W takim przypadku wole spedzic czas na forach specjalistycznych.

Jednak sprawy dopelnilo to, w jaki sposob traktowani są ludzie z zewnatrz, ktorzy w mniej lub bardziej konstruktywny sposob krytykuja zwyczaje forum.

Uwazam ze ta decyzja bedzie z obustronna korzyscia.

Jeszcsze raz dziekuje za poltora roku wspolnej zabawy.
                                      I nie bylo to poltora roku stracone, a wrecz przeciwnie.
                                      Poniewaz adres e-mail'owy mam jaki mam, telefonow nie wylaczono w kraju,
                                      to i kontaktow osobistych nie zrywam, bo nie obrazilam sie na nikogo.

Do widzenia.
                                      • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 12:48
                                        Jak zwykle nie zrozumialamsad O ile pkt-y pierwsze sa wytlumaczeniem, to od:
                                        "Nie ekscytuja mnie niektore zjawiska jakie od prawie roku wystepuja na forum.
                                        Zwlaszcza podzial na grupe czynna i bierna.
                                        Wyjmnijmy 4-5 osob z forum, a forum umrze na suchoty."
                                        - Suchoty juz sie leczy!Z tego co czytalam na innych forum-ach...

" Dostalam kila postów o tresci "wracaj szybko bo bez ciebie nudno".
                                        Nie jestem blaznem. A juz napewno nie etatowym.
                                        Nie bawia mnie riposty w stylu "haha, no obsmialem sie" na moje wynurzenia.
                                        W takim przypadku wole spedzic czas na forach specjalistycznych."
                                        - A gdzie byl wymog,ze na forum trzeba potakiwac?
                                        "Jednak sprawy dopelnilo to, w jaki sposob traktowani są ludzie z zewnatrz, ktor
                                        y w mniej lub bardziej konstruktywny sposob krytykuja zwyczaje forum."

-Czy chodzi o Kapca? No przeciez nie bede ku uciesze czytaczy opisywac swoich
                                        milosci wirtualnych, a o rzeczywistych to byloby nudnesmile

"Uwazam ze ta decyzja bedzie z obustronna korzyscia."
                                        Mylisz sie. Pozwole sobie na te samowowlna krytyke. Mozna pisac
                                        • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :)cd 01.10.06, 13:06
                                          bo mi ucieklo za szybko:

"Uwazam ze ta decyzja bedzie z obustronna korzyscia."
                                          - Mylisz sie. Pozwole sobie na te samowowlna krytyke. Mozna pisac z doskoku,
                                          mozna i dla zabicia czasu. Mozna z samotnosci, a mozna z radosci. Po to sa
                                          forum, i moze tym sie roznia od czatow? Zreszta, na forum 40+, nie tylko zmiana
                                          admina byla dla mnie powodem odejscia/ choc glownym/. Mnie draznil watek
                                          pogaduszki noca- w ktorym 2-4 osoby rozmawialy calkiem bezposrednio- a ja chcac
                                          niechcac robilam sie podgladaczem, gdy czytalam co bylo na forum gdy mnie nie
                                          bylo. Gdy zaproponowalam - konwersacje miedzy nimi na gg lub tym podobnych
                                          komunikatorach "osobistych" min.Jutka sie poczula dotknieta. A ja forum zawzse
                                          bede traktowac jako miejsce wymiany mysli, pogladow i chwilowych potrzeb. Tez
                                          mam odejsc? Pytanie do ADM? Co sadzi o krytyce Nokaty, ktora jest o tyle
                                          niesprawiedliwa, ze formulowane sa "oczekiwania" - od innych osob. A o czym mam
                                          pisac ciagle jak zap... non stop? Ze sie zmeczylam? Ze chcialabym,zeby to inni
                                          poczuli jak mozna byc zmeczonym? Nie, wcale bym nie chciala- zap. bo musze,
                                          lubie i chce. A ze nie interesuja mnie ambitne rzezczy? Ze lubie ludzi tylko
                                          tyle , kiedy mam na to ochote i potrzebuje, i wole tak z doskoku? No tak
                                          lubie, po prostu i wiem,ze majac 40+ nie zmienie sie na pewnosmile Nawet jak kogos
                                          tym wkurzam. Hough? czy poprawnie napisalam? Bo nie zamierzam sprawdzic, ja tu
                                          nie pisze rozprawek urzedowych ani maturalnych, olewam krytyke wypowiedziana i
                                          niesmile jestem tyle ile chce byc, i uwazam,ze kazdy ma takie samo prawo.
                                          Niesiwadomie byc moze urazam tych "wrazliwszych" ale nic na to nie poradze, bo
                                          jak zaczynam sie korygowac, to przestaje byc soba. A naprawde tylko w
                                          internecie ludzie moga byc soba.I amm nadzieje,ze Nokato tak Cie wkurzylam,ze
                                          sie ustosunkujesz jak odespisz poobiednia drzemkesmile
                                      • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 12:52
                                        Szkoda Nokato.
                                        Ja kompletnie Twoich tekstów dotyczących forum nie rozumiem.
                                        Ale po blisko czterech latach na portalu strzelanie fochów przez forumowiczów
                                        coraz mniej mnie dziwi.
                                        Co do powodów Manterkowo - pracowych jasne że rozumiem ale sądzę że to tylko
                                        pretekst tak naprawdęsmile)
                                        Szkoda Twojego pisania. Brdzo lubię.
                                        Ale jak się źle tu czujesz to lepiej napisać wprost.
                                        Pozdrawiam
                                        Kran
                                      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 18:01
                                        Nie rozumiem tej decyzji, ale ja akceptuję. Nadajemy na róznych falach i mnie
                                        twoja konwencja nie odpowiada, więc i brak reakcji, czasem grzecznościowy
                                        komentarz, to i mi sie dostalo.
                                        Nie zamierzam spełniać oczekiwań innych i nie oczekuje tego od innych. W
                                        zależności od mozliwości udzielam sie na tyle i mogę i mam ochotę. może
                                        niedorosłam do ambitnych dysput, ale nie traktuje forum tylko jako formę zabawy.
                                        Do widzenia
                                        • nokata Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 20:01
                                          omeri napisała:

> Nie rozumiem tej decyzji, ale ja akceptuję. Nadajemy na róznych falach i mnie
                                          > twoja konwencja nie odpowiada, więc i brak reakcji, czasem grzecznościowy
                                          > komentarz, to i mi sie dostalo.
                                          > Nie zamierzam spełniać oczekiwań innych i nie oczekuje tego od innych...

Jednym slowem wszyscy zadowoleni. Co mnie bardzo cieszy.
                                          Pozdrawiam
                                          nokata
                                          • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 20:17
                                            nokata napisała:

> Jednym slowem wszyscy zadowoleni. Co mnie bardzo cieszy.
                                            > Pozdrawiam
                                            > nokata

Badylem suchym (nazwy nie wymienięsmile) machać nie będę, ale może przed snym
                                            napijemy się nalewki kozłkowej, albo łykniemy preparatu z dziurawca i jutro
                                            forum będzie znów w starym składzie?
                                            • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 01.10.06, 21:53
                                              Ja jestem bardzo niezadowolona.
                                              Czuję absmak po dzisiejszej akcji.
                                              Trudno , nie pierwszy i ostatni raz okazuje się ...
                                              Ech , zamilczę i napiję się gorzkiej herbatki.
                                              Kran
                              • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.08.06, 22:39
                                Tak między Bogiem a prawdą Wędrowcze
                                to powinnaś jeszcze wybyć na jakiś tydzień,
                                bo króciutki miałaś odpoczyneksad
                                • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 20.08.06, 20:58
                                  Wybędęsmile
                                  Pierwszy tydzień września spędzę w Zakopanem. Takie mam plany ...
                                  • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 21.08.06, 03:06
                                    I tak trzymajsmile
                                    Nie zmień przypadkiem zdaniasmile
                                    • fedorczyk4 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 21.08.06, 09:40
                                      Też podjęłam żelazne postanowienie, pod koniec wreśnia wybędę na dwa tygodnie.
                                      Niech mam. Wsiądę w samochód i pojadę do syna na osiemnaste urodziny, odwiedzę
                                      teściową i spędzę tydzień u przyjaciółki. Jechać będę powoli zatrzymując się
                                      gdzie mi w duszy zaśpiewa. Wszystko razem na południowym zachodzie Francji. W
                                      ciągu ostatnich 6 lat miałam trzy tygodnie wakacji, więc chyba mi się należy.
                                      • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 21.08.06, 11:59
                                        Fed, jak moglaś przez tyle lat wytrzymać, bez odpoczynku???
                                        Za żelazne postanowienie należy się medal,
                                        o ile czegoś nie wymyślisz, zeby się wycofaćwink))
                                        Tak troszeczkę zazsroszczę Ci tego wypadusmile
                                        Jak pomyślę, że od polowy września znowu będę"urlopowaC" w kurniku
                                        to mnie szlak trafia a innego wyjścia nietsad
                                        • fedorczyk4 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 21.08.06, 12:23
                                          Gaju Miła, mogłam spokojnie wytrzymać, bo od lat dwudziestu kilku wyjazdy są
                                          zaplanowane tak żeby dzieciom, mężowi, babci, etc... więc wyjazd jako taki
                                          wcale nie kojarzy mi się z wypoczynkiem. Ten będzie pierwszy, odkąd przestałam
                                          jeździć w Bieszczady czyli od ok 7 lat, który mam zamiar zaplanować tak jak to
                                          ja lubię. Zero stresu, łażenie, łażenie, łażenie. Po zabytkach, górkach i
                                          dołkach, sklepach, muzeach, galeriach i znajomych. Swoją drogą za rajdami
                                          konnymi i łazęgowaniem po górach w Bieszczadach ckni mi się okropnie.
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 17:47
      Za kilka godzin, nim słońce, które jeszcze nie zaszło wzejdzie, wyruszam w
      Tatry! W Warszawie, przesiadając się z pociągu do pociagu radosnie pomacham na
      cztery świata stronysmile
      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 18:24
        Udanego wypoczynku, postaram sie odmachać smile
        • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 18:59
          Szerokiej drogi Wędrowcze , wspaniałych widoków i odpoczynku cała parąsmile))
          życzy
          Kransmile
      • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 19:40
        Odmacham wirtualnie, bo przez moja stacje pociag ze stolicy nie jedzie w Tatrysad
        Wedrowcze, trzymam kciuki za piekna pogode we wrzesniu i zycze Ci wspanialego
        relaksu. Nie zapomnij aparatu!zeby ci z nizin tez sie mogli nacieszyc gorskimi
        widokamismile
      • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 21:09
        Widzę, że się nie rozmyśliłaśsmile
        Wspaniałego wypoczynku i pieknych widoków życżęsmile)
        Wędrowcze, a nie łatwiej by tobie bylo jechac bezpośrednim, bez przesiadek?
        W nocy byś pospała a koło 9.00 obudziłaby góralska muzykasmile))
        • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 21:20
          Już wszystko mam gotowe, powinnam iść spać, ale trochę zbyt wcześnie. Ciekawe
          co będzie jutro przed czwartą rano?
          Szczecin znajduje się na zad..piu kraju, a więc i komunikację z resztą państwa
          ma taką sobie. Pociąg do Zakopanego jedzie od 17:30 do 8:40 i nie ma
          sypialnego, a jedynie kuszetki. Mogę jechać sypialnym albo dziennym
          bezpośrednio do Krakowa, a potem autobusem do Zakopanego.
          Wybrałam wariant trzeci. O 5:30 mam intercity do Warszawy, po 40 minutach
          następny intercity do Krakowa, w którym jestem o 14:55. Nie da się ukryć, że
          komfort jazdy pociagami intercity jest wyższy niż pospiesznymiwink
          Mimo dwóch przesiadek będę szybko i lekko, bo bagaż pojechał bezpośrednim
          pociągiem do Zakopanego jako przesyłka konduktorska, a ja tylko z torebka i
          lekkim plecaczkiemsmile
          Wracam w ten sam sposóbsmile
          • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 21:28
            Nie pomyślalam, że na noc przydałby się sypialny.
            Z interem masz racjęsmile
            Komfort bez porównania z innymi.
            tylko to bieganie po peronach trochę męczące, ale z torebką można śmigaćsmile
            Miłego wędrowaniasmile))
          • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 21:39
            Miłego urlopu smile
            • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 31.08.06, 21:46
              KNKsmile)) A kiedy Ciebie zimno wreszcie wygoni na powrot do domu? czekamy!
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 09.09.06, 17:32
      Zameldowuję się na dni kilka.
      We wtorek znów wyjeżdżam, na co nie mam ochotysad((
      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 09.09.06, 18:06
        Witaj, a gdzie to dalej Cię niesie?
        • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 09.09.06, 23:50
          Jak ktoś jest Wędrowcem to Go nosi. To tu , to tam...
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.09.06, 20:55
      Do zobaczenia w sobotęsmile
      Mam nadzieję, że to ostatnia wędrówka w tym roku.
      • gaja_1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.09.06, 21:00
        Jedziesz do Alfredkowej siostry na tyle dni?
        A komputer to tam jest?
        Jakby nie było to kurcgalopkiem wracajsmile))
        • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.09.06, 21:06
          Nie, zjeżdżam się naukowo do Białegostoku.
          www.amb.edu.pl/konferencje/ptb2006/index.htm
          Znów z przesiadką w Warszawiewink Pomacham radośniesmile)
          • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.09.06, 21:46
            A ja Wedrowcze na odwrot - do Slupska...I po co nam to?
            Pije herbate broke bond - lipton wyszedl sad
            • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 11.09.06, 22:23
              Miłych wojaży, ja tylko do Sulejówka
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 16.09.06, 20:42
      Melduję powrótsmile))
      • maryna04 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 24.10.06, 04:56
        Troche sie tak odmeldowuje, bo w ciagu miesiaca nie bede miala za duzo czasu.
        Dwa wyjazdy, wizyta z Polski, wlasnie jutro jade na lotnisko i w miedzyczasie
        zarabianie pieniedzy i opieka nad drugim domem. Na pewno bede jednak zagladac.
        Wiec w czwartek switkiem lece do Porto Rico na slub - bardzo dla mnie mily -
        bo mojej corki. Zeby nie bylo watpliwosci, nie pierwszy, ale na pewno ostatni.
        Leci nas spora grupa, bardzo sie wszyscy cieszymy na pobyt w pieknym osrodku i
        tyle oprocz tego mozna tam zobaczyc. Przyszli malzonkowie obawiaja sie czy
        goscie beda aby mieli czas poswiecic im kilka godzin smile)
        • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 24.10.06, 07:23
          Maryno, lec szczesliwie i przekaz nowozencom / lepiej pasuje niz "mlodej"
          parze?/ forumowe / polskie!/ zyczenia Szczescia na Nowej Drodze Zycia!
          Obfotografuj Porto Rico i szczesliwa corke z mezem. Cierpliwie poczekamy na Twoj
          powrot/ musimysmile/ i relacje z przebiegu uroczystosci.
          • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 24.10.06, 17:30
            Maryno, najlepsze zyczenia dla nowozencow no i dla ciebie - wielu wspanialych
            wrazen. Czekamy na opisy!
        • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 24.10.06, 18:18
          Wszystkiego dobrego dla młodożeńcówwink
          Czekam na dokładną relację z Porto Ricosmile
          • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 24.10.06, 20:40
            wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i Tobie Maryno moc pieknych wrażeń
        • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.10.06, 01:40
          Dobre masz dziecko Marynosmile) Takie fajne miejsce wybrało na ślub!!!
          Nowożeńcom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia a Tobie miłej podróży i
          znakomitej zabawysmile
          K.
          • niewadzenikomu Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.10.06, 12:37
            I ja sie odmeldowuje. Skonczyla sie moja opieka nad mieszkaniem przyjaciol,
            ktorzy wracaja z dlugiego urlopu. Teraz wyjada na swieta w grudniu. Dziekuje za
            mile przyjecie. Bedzie smutno bez internetu /i bez komputera tez/. Wszystkich
            pozdrawiam. Do grudnia smile)
            • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.10.06, 13:42
              czekam na grudzień, a w międzyczasie, jeżeli bedziesz miała okazję, pisz...
              Smiało mozesz pisac i na adres prywatny smile)
            • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.10.06, 19:07
              Może wcześniej niż do grudnia?
              Pamiętaj o kawiarenkach internetowych!
              Czekamy na Ciebiesmile
              • maryna04 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 09.11.06, 02:26
                Znow sie odmeldowuje, lece na bardzo daleka, ale krotka wycieczke - do
                Japonii. Troche przeraza mnie ilosc godzin spedzonych w samolocie, z drugiej
                strony tak jestem zaganiana i zmeczona, ze marzy mi sie, ze siedze juz w
                samolocie i w niewygodnej pozycji, w ciasnocie, ze zdretwialymi nogami -
                wreszcie spie dowoli. Do...napisania.
                • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 09.11.06, 08:04
                  Oj, Maryno - zazdraszczam smile)
                  Mam nadzieję, że jak wrócisz, to napiszesz nam tutaj mały reportażyk z kraju
                  kwitnącej wiśni
                • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 21.11.06, 20:54
                  Maryno, cieszymy się że wróciłaś ale jeszcze bardziej się ucieszymy gdy
                  będziemy mogli poczytać o wrażeniach z podróży. W segregator już dawno nie
                  wpinaliśmy Twoich opowieści. Pozdrawiamy wodnikostwo
    • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.02.07, 21:17
      Wyjeżdżam na parę dni do stolicy
      Bawcie się dobrze smile
      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.02.07, 21:30
        Miłego pobytu!
        • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.02.07, 21:34
          I szybko wracajsmile
        • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.02.07, 21:35
          Naciesz się starymi miejscami, dziećmi, pozałatwiaj co tam trza i wracaj do
          miejsc cichych a spokojnych. Heeejsmile
          • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 25.02.07, 22:16
            A w stolicy nie ma internetu? Moze wybierzesz sie do kina albo do teatrusmile
            Milego pobytu smile
            • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.02.07, 10:16
              Baw sie swietnie w stolicy i wroc do nas pelna wrazensmile

Ja tez rzadko wpadam i troche to potrwa ... ale widze ze troche odciecia od
              netu dobrze mi zrobi.
              Mam pare spraw na glowie , sporo przemyslen...
              Kran Zadumanysmile
              • czubatek Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:33
                Rzadko ostatnio wpadam do moich milych znajomych,mam ostatnio problemy
                zdrowotne.Jutro musze zglosic sie do kliniki na jak dlugo nie wiadomo.Smutno
                mi bedzie bez najnowszych wiadomosci z forum,bez wspolnej herbatki
                wieczornej,sadze , ze moja nieobecnosc dlugo nie potrwa,postaram sie szybko
                wrocic do naszego grona,serdecznie pozdrawiam sad
                • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:38
                  Czubatku, choc do Twoich ulubionych "herbatnikow"smile nie naleze, trzymam kciuki
                  za szybki powrot do zdrowia i do nas na forum. Badz dobrej mysli i wracaj
                  najszybciej jak to mozliwe.
                  • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:40
                    Posyłam życzenia zdrowia i czekam na rychły powrót !
                    K.
                    • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:41
                      także zyczę zdrowia i do szybkiego spotkania przy herbatce smile
                      • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:50
                        Zdrowiej Czubatku i wracaj na forumsmile
                        • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 20:58
                          Czubatku, nie badz taka jak Twoj nick, czubek zwin w koczek i sluchaj lekarzy,
                          wracaj szybko. Jezeli znajdziesz kawiarenke i medycy pozwola na "emocje" to
                          napisz pare slow.
                          • wodnik33 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 21:08
                            Czubatku przygładzam czubek, wykonuj wszystkie polecenia lekarskie. Nie uciekaj
                            przedwcześnie do domu. Lecz się do całkowitego pozbycia się choroby. Czekamy na
                            wieści. Zyczę powodzenia.
                          • czubatek Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 21:29
                            Wzruszylam sie bardzo przy czytaniu tak serdecznych zyczen , oczki mi sie
                            spocily,postaram sie najknajszybcie dojsc do siebie i do Wassmile)
                            • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 13.03.07, 23:42
                              Czubatku, wracaj jak najpredzej, zdrowa i pelna inwencji do pisania, czekamy z
                              goraca herbata smile
                • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 14.03.07, 06:55
                  Czubatku, zdrowiej szybciutko i wracaj na forum i do herbaciarni
    • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 05.04.07, 02:46
      Może jeszcze będę mogła wpaść jutro jeszcze na chwilę ale nie jestem pewna więc
      odmeldowuję się już dziś...
      Wrócę po Świętachsmile

Składam Wam wszystkim życzenia najserdeczniejsze z okazji Wielkiej Nocy.
      Będę za Wami tęsknićsmile))
      Kran
      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 05.04.07, 20:13
        Wesolych Świat , Janie Kranie i do rychłego forumowania!
        • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 05.04.07, 20:52
          Jeszcze parę godzin mam dostęp do netu więc niniejszym za życzenia dziękujęsmile
          • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 05.04.07, 21:23
            Wypocznij dobrze, tak dużo ostatnio pracujesz. Wszystkiego dobrego
            wiosennego. Napisz po powrocie smile wodnikostwo
          • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 05.04.07, 22:10
            Janie.kran, odpocznij, oderwij się od codzienności codziennej i internetowej.
            Odezwij się po powrociesmile
    • kanoka Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 08:05
      Kochani Alternatywni!
      Wołają mnie kwiatki, ptaszki i motylki, i obecne wreszcie - słońce, więc
      wybywamy. Mąż złośliwie dogaduje, że i komary i różne kąśliwe muszki też, ale
      udaję, że nie słyszę, a z resztą, jest przecież OFF!!
      Wiosna zakwitła w całej pełni, jest coraz cieplej, więc pora odfrunąć na letnie
      gniazdowanie . Wrócimy na stałe dopiero późną jesienią. Postaram się czasem - w
      miarę możności - odezwać.
      Życzę Wam kolorowej wiosny, gorącego lata,pogodnej jesieni, w realu i na forum
      - ciekawych rozmów, zdrowia, sukcesów w pracy, miłości w rodzinie, wsparcia i
      ciepła w przyjaźni, – i tak w ogóle niech Wam się szczęści we wszystkim!!
      Do zobaczeniasmile))))
      knk
      • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 10:51
        Buuuuuuuu sad((((
        • wodnik33 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 12:28
          Odpoczywajcie dobrze. Przyjeżdżając do domu po prasę i wiktuały odzywajcie się.
          /łzy alfredce otarłemsmile) /
          • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 16:23
            Dla was dobrze, dla nas smutno! Gniazdujcie przyjemnie, ale odzywajcie sie
            czasem, moze was odwiedzimy ?
            • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 17:15
              Udanego dzialkowania i częstego wpadania do komputera wink
              • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 12.04.07, 19:42
                Kanoko, czekam na Ciebie i Twoje piękne zdjęciawink
                • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.04.07, 13:17
                  Do soboty, trzymajcie sie cieplutko smile
                  • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.04.07, 13:42
                    Odmeldowywanie rozpoczęte, kto następny .. smile)
                    Mammajko, uważaj na siebie, nie wystawiaj za dużo pysia na słonko, nie
                    wsiadaj /jeszcze/ na rower, odpoczywaj dobrze.
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.04.07, 21:17
      Do zobaczenia, rano wyjeżdżam do Niemiec, ale będe miała dostęp do internetu,
      więc tak, jakbym była przy własnym komputerzesmile
      • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.04.07, 22:08
        Szerokiej drogi!
        • jan.kran Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 27.04.07, 11:39
          Pozdrow Niemcy ode mniesmile))
          K.
      • czubatek Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 27.04.07, 15:28
        Zycze przyjemnego pobytu, czy mozna wiedziec gdzie bedziesz czy w samym
        Frankfurcie, ja mieszkam pare kilometrow od Frankfurtu w Rödermark,moze
        znajdziesz czas to z checia sie spotkam,serdeczne pozdrowienia
      • czubatek Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 27.04.07, 17:19
        Wedrowcze ,czy bedziesz w samym Frankfurcie,ja mieszkam bardzo blisko
        Frankfurtu w Rödermark,jesli mialabys czas i ochote to moglybysmy sie
        spotkac,zycze przyjemnego pobytu a moze do zobaczenia.Serdecznie pozdrawiam
        • alfredka1 Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 27.04.07, 17:45
          oooo. jeszcze dojdzie do spotkania czubatka, omeri i wedrowca smile))
          • czubatek Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.05.07, 08:59
            Rzadko ostatnio bywam i juz odmeldowuje sie,jade nad nasze morze do
            Kolobrzegu,troche wypoczac po przeprowadzce i chorobie, wracam kolo 15
            czerwca, pozdrawiam serdecznie i wszystkim ktorzy wybieraja sie na urlop zycze
            ladnej pogody i milego wypoczynkusmile)
            • warum Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.05.07, 10:24
              Czubatku, wypoczywaj, regeneruj sie i rob co tylko chcesz zeby urlop w kraju byl
              udanysmilePogode zapowiadaja piekna i nasz Baltyk jest piekny : ma przyjemnie
              szumiec i ladnie pachniecsmileale kapiele zdrowowtne bierz gdzie indziejsmile
              • mammaja Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.05.07, 11:08
                Zycze pieknej pogody, wypoczynku i regeneracji, a jak spotkasz kawiarenke
                internetowa to napisz jak leci smile Pozdrawiam !!!!
                • omeri Re: Odmeldowuję się ...po raz trzeci :) 26.05.07, 18:36
                  Dolączam się do zyczeń

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka