filomena1 25.02.09, 10:13 Z przymróżeniem oka. tylko nieprawdziwa odpowiedź się liczy. www.wiadomosci24.pl/artykul/spetane_mysli_nieprawdziwe_89877.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Odmierzacze czasu, i nie tylko 25.02.09, 12:09 Cudowny jest ten odmierzacz czasowy - jest Twój i tylko Twój i tylko TY możesz oglądać zalamujące się promyki na tej minifontanie. Nawet Ci troche zazdroszczę. Odpowiedz Link
misiekfrost Re: Odmierzacze czasu, i nie tylko 25.02.09, 12:22 ... Czas.... Muzycznie www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U www.youtube.com/watch?v=HiaGECY8LWw Odpowiedz Link
anowioshin Re: Odmierzacze czasu, i nie tylko 25.02.09, 15:21 Artykuł - opowiadanie--bardzo ciekawy.... www.youtube.com/watch?v=WWQt4qjMsio Marzenia się spełniają..... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmierzacze czasu, i nie tylko 25.02.09, 17:01 Dla mnie artykul bardzo metaforyczny , trafił w mój obecny nastrój i sytuację... Podobnie jak wstęp wędrowczy do naszej herbaciarni ... Kran Refleksyjny. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmierzacze czasu, i nie tylko 25.02.09, 21:22 Odmierzacz czasu, odmierzacz naszych tęsknot? Spełnienie pozornie nieosiągalnego? Odpowiedz Link
filomena1 Dziekuje 02.03.09, 21:32 Serdecznie , ze miłe komentarze i zainteresowanie. Ciesze sie , że przyjęliście tak ciepło, Każdy komentarz jest cenny i każdy uzupelnia niejako arykuł. Dlatego szkoda, że nie ma ich pod artykułem. Dla autora reakcje czytelnika są bardzo istotne. jeszcze raz dziekuje. pozdrawoam serdecznie bardzo Odpowiedz Link