Dodaj do ulubionych

Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa

02.04.18, 13:58
Ewangelia św.Jana Film - słowa Jezusa należy prawdziwie interpretować - w niektórych kościołach słowa Jezusa są fałszowane lub Interpretowane niewłaściwie z powodu Nierozumienia Pisma i słów Jezusa.

Przytoczę słowa Jezusa i zinterpretuję prawdziwą prawdę .

Jezus powiedział wybaczam wam wasze grzechy idżcie i nie grzeszcie więcej - a co robią ? idą do spowiedzi następnie żałują za grzechy tylko teoretycznie biorą komunię wychodzą z kościoła i grzeszą dalej.

Jezusowi chodzi tutaj .ODPUSZCZAM CI GRZECHY IDŻ I NIE GRZESZ WIĘCEJ -oznacza to że dostałeś rozkaz że masz nie grzeszyć więcej i masz żyć zgodnie z przykazaniami i nie łamać żadnego .wtedy i tylko wtedy twoje grzechy będą odpuszczone!

Kolejnie słowa dotyczące pomocy innym i dzielenie się tym co mamy .

Jechało 2 bogatych kupców i obok nich szedł Jezus,Jeden z kupców bogatych zapytał Jezusa .co mam zrobić abym by w królestwie niebieskim ? Jezus odpowiedział przestrzegaj przykazań
- ci kupcy bogaci odpowiedzieli ...przestrzegamy przykazań od urodzenia.Jezus odpowiedział jeżeli chcecie bardziej przypodobać się Bogu .sprzedajcie co macie i podzielcie się z innymi
-kupcy odpowiedzieli przecież jesteśmy kupcami i bogaczami ...Jezus im odpowiedział jak ciężko bogatym wejść do królestwa niebieskiego .NALEŻY TO ROZUMIEĆ ŻE CIĘŻKO JEST BOGATYM ALE UCZCIWYM ROZSTAĆ SIĘ ZE SWOIM MAJĄTKIEM I PODZIELIĆ SIĘ Z INNYMI ABY PODOBAĆ SIĘ BOGU W UCZYNKACH .-w innym miejscu Jezus powiedział ci co uczciwie pracują i dorabiają się majątku i mają, dostana odemnie więcej ,ale też tknę w nich ducha aby dzielili się z innymi .Przykład Bogatego Rzymianina który pomagał innym i dzielił się swoim majątkiem Jezus jako nagrodę powiedził do niego że widzę twoje uczynki i jako nagrodę tknę dobrego ducha w twój Lud zebrany u ciebie ,i za pomocą Piotra to się stało .
kolejnie powiedział do celników -nieuczciwych bogaczy zdobywających majątek złodziejstwem podstepem oszustwem i udręką innych ciężko pracujących .tutaj nie chodzi tylko o celników ale i wszystkich którzy tak samo zdobywają swój majątek co prawda tacy nie maja dużo nigdy ale zdobywają to co uważają że mają w sposób nieuczciwy
celnik kasował podatki wtedy płacący powiedział do celnika że nie ma więcej ,w tym momencie podszedł do nich Jezus i powedział że biada bogaczom ..co miał na mysli ? miał na myśli tych bogaczy którzy w sposób nieuczciwy i udręczając innych zdobywaja swoje majątki które uważają że mają , Jezus powiedział w innym miejscu tym co nie mają lub uważają że mają odbiorę wszystko -to oznacza że tym co kradna oszukuja udręczają innych i podstępem zdobywają majątek odbiorę wszystko to co mają i to co zdobedą niezgodnie z prawem Bożym,dobry przykład wizyta Jezusa u celnika -celnik udręczając okradając podstępem zdobywał swój majątek ,Jezus postanowił tknąć w tego człowieka ducha który naprawi zło wyrządzone innym -celnik oddał ludziom to co ukradł czyli naprawił swój grzech następnie przeprosił wszystkich za to że ich udręczał okradał i podstępnie kombinował przeciwko nim aby w ten sposób zdobywać swój majątek co prawda celnik miał niewielki majątek ale posiadał tylko to co zdobyl złodziejstwem,czyli spełnił Jezus swoje słowa odebrał temu wszystko który nie miał a uważał że ma zdobywając oszustwem złodziejstwem i podstępem. złodziejski celnik oddając tym których okradł miał szansę na naprawienie swojego grzechu ,ale tutaj Jezus też powiedział ODPUSZCZĘ CI TWOJE GRZECHY ALE IDŻ I NIE GRZESZ WIĘCEJ .CZYLI CELNIK MA NIGDY WIĘCEJ NIE DOPUSZCZAĆ SIĘ SWOICH GRZESZNYCH CZYNÓW.!

Jezus powiedział... ten który ukradł ci płaszcz oddaj i swoją koszulę .miał na myśli złodzieji ,jeżeli złodziej cie okrada daj jemu możliwość dalszej kradzieży .
co miał na myśli ? Temu co miał i ciężko uczciwie Bóg dał .da jeszcze więcej ,diałeb nasłał na uczciwego Bogacza złodzieji łotrów aby jego okradali Bóg kazał bogatemu dać złodziejowi więcej..dlaczego ? dlatego że złodziej zostanie ukarany zostanie jemu odebrane to co posiada lub myśli że posiada ,złodziej żyję w grzechu i jest niewolnikiem grzechu dlatego jest potępiony i zmartwychwstanie w potępieniu doputy ,dopuki nie naprawi zła wyrządzonego.jak ten nieuczciwy celnik ale to dotyczy każdego nieuczciwego złodzieja który w ten sposób działa.

Jezus powiedział -nie kradnij-nie osądzaj fałszywie-nie skazuj dla zusku to są grzechy jakich dopuszczają się aby zdobywać majątek którego nie mają a to co uważają że mają zostanie im odebrane.

Jezus powiedział do swoich wybranych ...
jeżeli tam gdzie was wyślę będą was prześladować .nie martwcie się mnie też prześladowali
i wskazywali każde mniejsce mojego pobytu aby mnie zabić ,ale Bóg powiediał że jeszcze nie nadeszła moja godzina.
jeżeli tam gdzie was wyslę będą was nienawidzić i postępiać - nie martwcie się mie pierwej nienawidzili potępiali i skazali .
jeżeli tam gdzie was wyślę nie będą wam wierzyli pomimo niesienia pomocy - nie martwcie się mnie też nie wierzyli bo byli niewierzący i żyli w niewoli grzechu i zostali potępieni
jeżeli będą was wydawać i sprzedawać dla zysku nie rozumiejąc praw Bożych - nie martwcie się, mnie Judasz sprzedał dla zusku a inni mnie oskarżali wydali i sprzedali abym ja jeden niewinny zginą zamiast ich wielu żyjących w grzechu bedąc niewolnikami grzechu skazani na wieczne potępienie .
Jak głęboka i liczna jest rana na ciele Jezusa tak głęboki i liczny jest grzech tych grzeszników zesłanych na potępienie.

Faryzeusze będą wam zazdrościli bo nie wida tego co wy widzicie.
Będą was osądzali bo nie rozumieją tego co ja wam dałem zrozumieć
Będą was prześladowali bo będą chcieli poznać drogi jakimi was wysyłam ale ich nie poznaja .
Będą was szpiegować i podsłuchiwać dlatego że boją się że wyjdą ich grzechy i przestępstwa na światło dzienne
Będą wam urągali dlatego że mówicie prawdę która im sie nie podoba która ich skazuje na potępienie.
Będą fałszywie przeciwko wam świadczyli bo żyją w kłamstwi i są kłamcami

Jezus powiedział BIDA TEMU KTO GRZESZY LUB DOPROWADZA DO GRZECHU ,CZY TEZ ŚCIĄGA NA INNYCH GRZECH - LEPIEJ ABY PRZYCZEPIŁ SOBIE KAMIEŃ DO NOGI I SIĘ UTOPIŁ .
Faryeusz -grzesznik ,złodziej ,kłamca, łotr ,Judasz to DZIECI SZATANA KTÓRZY ŻYJĄ UWIĘZIENI W JEGO SIDŁACH i
Szatan powiedział do Jezusa dam ci cały świat bo on do mnie należy ....-należy to rozumieć dam ci wszystko ale bądz Faryzeuszem,złodziejem,kłamcą ,łotrem i Judaszem żyj w grzechu i potępieniu na zawsze
Jezus odpowiedział nie chleben człowiek żyję - co miał na myśli ? nie tylko dobrmi materialnymi żyjemy .

wielu mówi nie widzę Boga nie wierzę ,Faryzeusze nie wierzyli bo nie widzieli i nie chcieli uwierzyć dlaczego ? Bo nie mieli w sobie wiary i wierząc musieli by rozliczyć się ze zła które wyrządzli

człowiek posiada myśli -uczucia-ciało czyli Myśli -słowa i czyny ,kierujemy sie dobrem albo złem

myślimy o Bogu -czujemy,mówimy i kochamy Boga i żyjemy z Bogiem nie grzesząc w uczynkach i nie czyniąc zła .
światło to uczciwość w myślach ,słowach i czynach i życie bez strachu z Bogiem w Bogu .
ciemność to grzech w myślach ,słowach i czynach i życie z Diabłem i w Dialelskich sidłach w ciągłym strachu bo wszystko wyjdzie na światło dzienne .

NIE MA GRZECHÓW LEKKICH I CIĘŻKICH .TO WYMYSŁ LUDZKI .

są dwa rodzaje
-grzeszący i nawracający się do Boga po odpuszczeniu grzechów nie grzeszący więcej
- grzeszący i dalej żyjący w grzechu po fałszywej spowiedzi nadal grzeszy i jest zesłany na potępienie

Z Bogiem łączy światło dobre myśli prawdziwe uczucia ,Prawda w słowach i dobre uczynki
z Diabłem łączy ciemność złe myśli zakłamane fałszywe słowa ,oszukane uczucia i złe uczynki
Bóg zna nas wszystkich .przed Bogiem nie schowasz ani myśli ani słów ani uczynków one wypynął na światło dzienne i albo bedziesz żył z Bogiem w Królestwie Niebieskim albo zostaniesz zesłany na potępienie aby odkupić swoje grzechy ,należy dokładnie przyjżeć się ranom w filmie psja bo tam jest iloć i glębokość ran pokazana dokładnie, to nie jest malaż k
Obserwuj wątek
    • kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 02.04.18, 14:09

NIE MA GRZECHÓW LEKKICH I CIĘŻKICH .TO WYMYSŁ LUDZKI .

są dwa rodzaje
      -grzeszący i nawracający się do Boga po odpuszczeniu grzechów nie grzeszący więcej
      - grzeszący i dalej żyjący w grzechu po fałszywej spowiedzi nadal grzeszy i jest zesłany na potępienie

Z Bogiem łączy światło dobre myśli prawdziwe uczucia ,Prawda w słowach i dobre uczynki
      z Diabłem łączy ciemność złe myśli zakłamane fałszywe słowa ,oszukane uczucia i złe uczynki
      Bóg zna nas wszystkich .przed Bogiem nie schowasz ani myśli ani słów ani uczynków one wypynął na światło dzienne i albo bedziesz żył z Bogiem w Królestwie Niebieskim albo zostaniesz zesłany na potępienie aby odkupić swoje grzechy ,należy dokładnie przyjżeć się ranom w filmie psja bo tam jest iloć i glębokość ran pokazana dokładnie, to nie jest malaż który to namalował , to jest obraz który ktoś widział
      • kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 02.04.18, 15:21
        dowody Boże
        Bóg stworzył świat eden Adam i Ewa .nakazał im nie sporzywać jabłka z drzewa zakazanego .
        czy istnieje gniew i przekleństwo Boże ...tak...dlaczego ? Ewa zgrzeszyła i Bóg i przeklął i wysłał na wygnanie .
        Bóg powiedział Kobiety będa rodziły w bólach ..a wiec rodza w bólach.

jak Bóg udowodnił światu że jego słowa i przekleństwo będzie działało.

zesłał ducha świetego w Maryje kobietę kóra poczęła i porodziła syna w ubustwie dlaczego ubustwo ponieważ kobieta Ewa nie uszanowała raju .dlaczego w męczarniach rodziła Maryja ? dlatego że Bóg przeklął Ewe i to przekleństwo grzechu będzie do końca świata .

Maryja urodziła Jezusa .jakie były dalsze dowody Boga ? posłał III królów majtenych aby pomogli biednym Józefowi i maryji w wychowaniu Jeyusa Syna Bożego .a więc Bóg udowodnił światu że bedziecie wychowywać mojego Syna abyście zobaczyli dalszy mój plan dla świata .

Jeyus wychowywał się w domu Maryji i józefa pracował i kształcił swoje umiejętności ,był dzieckiem inteligentnym i kiedy skończył 30 lat poszedł w świat nauczać zgodnie planem Bożym.

co Bóg dalej pokazuję i udowadnia światu .Jeyus w słowach naucza ludzi i ciągnie za sobą tłumy aby żyli zgodnie z prawem Bożym i byli w niebie i uczynki tych ludzi miały odkupić grzech Ewy .
        co zrobił naród na świecie .Nie uwierzył i prześladował Jezusa fałszywie świadczył przeciwko Jezusowi i skazal Jezusa
        Rany Jezusa są dowodem grzechu narodów fałszywe słowa grzeszników ,prześladowania i skazanie .Bóg udowodnił światu jakie są męczarnie w piekle za grzechy .Jezus był planem Bożym i dowodem na to jakie męki czekaja grzeszników w piekle i to jest święta prawda ,ziemia jest miejscem budowy domu jakie zrobimy fundamenty na ziemi tak bedziemy mieszkać po śmierci duchem i myślami.Smierć oznacza opuszczanie ciała ale pozostaję duch i myśli a więc dalej żyjemy .

żyjesz w grzechu na ziemi będziesz potępiony i bedziesz doświadczał męki jaka doznał Jezus na ziemi na świadectwo Boga ,
        żyjesz z prawem Bożym na ziemi bedziesz żył w królestwie Niebieskim i cieszył się rajem jaki Bóg przygotował dla swoich owiec.

Bóg znalazł sposób aby przekazać światu swój plan.

zesłał III królów aby pomagać .

są zesłani przez Boga najwięksi na świecie którzy pomagają biednym i się Boga nie wstydzą .Pokazują Boga wszędzie gdzie są bo taki był plan Boży .
        co ich spotyka ? to samo co Jezusa jeden jest prześladowany przeciwko drugiemu fałszywie świadczą a kolejnego niewinnie skazują .ale Bóg powiedział NIE NADESZŁA JESZCZE GODZINA TYCH KRÓŁÓW KTÓRYCH WYSŁAŁEM a więc otworzę im bramy aby z nich wyszli i byli wolni aby dalej nieść pomoc ubogim .Bramy co to oznacza .Piotr został skazany i do więzienia przyszedł Aniol i otworzył jemu drżwi i Piotr wyszedł na wolność aby dalej nieść pomoc ubogim i głosic słowo Boże .

taki jest plan Boży i to nie jest wymysł tylko prawda.

Bóg sam wybiera sobie ludzi którzy tylko czynią to co im nakazuję .

• kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 02.04.18, 15:29
        dowody Boże
        Bóg stworzył świat Eden Raj Adam i Ewa .nakazał im nie spozywać jabłka z drzewa zakazanego .
        czy istnieje gniew i przekleństwo Boże ...tak...dlaczego ? Ewa zgrzeszyła i Bóg ją przeklął i wysłał na wygnanie .
        Bóg powiedział Kobiety będa rodziły w bólach ..a wiec rodza w bólach.

jak Bóg udowodnił światu że jego słowa i przekleństwo będzie działało.

zesłał ducha świetego w Maryje kobietę kóra poczęła i porodziła syna w ubóstwie dlaczego ubóstwo ponieważ kobieta Ewa nie uszanowała raju .dlaczego w męczarniach rodziła Maryja ? dlatego że Bóg przeklął Ewe i to przekleństwo grzechu będzie do końca świata .

Maryja urodziła Jezusa .jakie były dalsze dowody Boga ? posłał III królów majetnych aby pomogli biednym Józefowi i Maryji w wychowaniu Jezusa Syna Bożego .a więc Bóg udowodnił światu że bedziecie wychowywać mojego Syna abyście zobaczyli dalszy mój plan dla świata .

Jezus wychowywał się w domu Maryji i Józefa pracował i kształcił swoje umiejętności ,był dzieckiem inteligentnym i kiedy skończył 30 lat poszedł w świat nauczać zgodnie planem Bożym.

co Bóg dalej pokazuję i udowadnia światu .Jezus w słowach naucza ludzi i ciągnie za sobą tłumy aby żyli zgodnie z prawem Bożym i byli w niebie i uczynki tych ludzi miały odkupić grzech Ewy .
        co zrobił naród na świecie .Nie uwierzył i prześladował Jezusa fałszywie świadczył przeciwko Jezusowi i skazal Jezusa
        Rany Jezusa są dowodem grzechu narodów fałszywe słowa grzeszników ,prześladowania i skazanie .Bóg udowodnił światu jakie są męczarnie w piekle za grzechy .Jezus był planem Bożym i dowodem na to jakie męki czekaja grzeszników w piekle i to jest święta prawda ,ziemia jest miejscem budowy domu jakie zrobimy fundamenty na ziemi tak bedziemy mieszkać po śmierci duchem i myślami.Smierć oznacza opuszczanie ciała ale pozostaję duch i myśli a więc dalej żyjemy .

żyjesz w grzechu na ziemi będziesz potępiony i bedziesz doświadczał męki jaka doznał Jezus na ziemi na świadectwo Boga ,
        żyjesz z prawem Bożym na ziemi bedziesz żył w królestwie Niebieskim i cieszył się rajem jaki Bóg przygotował dla swoich owiec.

Bóg znalazł sposób aby przekazać światu swój plan.

zesłał III królów aby pomagać .

są zesłani przez Boga najwięksi na świecie którzy pomagają biednym i się Boga nie wstydzą .Pokazują Boga wszędzie gdzie są bo taki był plan Boży .
        co ich spotyka ? to samo co Jezusa jeden jest prześladowany przeciwko drugiemu fałszywie świadczą a kolejnego niewinnie skazują .ale Bóg powiedział NIE NADESZŁA JESZCZE GODZINA TYCH KRÓLÓW KTÓRYCH WYSŁAŁEM a więc otworzę im bramy aby z nich wyszli i byli wolni aby dalej nieść pomoc ubogim .Bramy co to oznacza ?.Piotr został skazany i do więzienia przyszedł Aniol i otworzył jemu drżwi i Piotr wyszedł na wolność aby dalej nieść pomoc ubogim i głosic słowo Boże .

taki jest plan Boży i to nie jest wymysł tylko prawda.

Bóg sam wybiera sobie ludzi którzy tylko czynią to co im nakazuję .
        Bóg na zawsze plan aby udowodnić światu jego kolejny plan .
    • kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 04.04.18, 09:57
      jesteśmy dziećmi Boga .
      mamy 2 drogi
      należeć do Boga i wykonywać to co Jezus nam kazał
      należeć do diabła i wykonywać co nam diabeł kazał.

Jezus powiedział dzieci Boga znaja słowo miłość i zachowuja przykazania idą drogą którą ja im oświetlam i bije od nich światłość w myślach słowach i czynach .nie boją się nikogo bo chodza za dnia i niczego nie ukrywają .a także kim są widać na zewnątrz w ich wyglądzie.

Dzieci Diabła wykonują jego polecenia w myslach słowach i czynach .W Imie Jezusa będą ślepi głusi i bezwładni w swoich czynach i są skazani na potępienie do końca swoich dni na ziemi i zmartwychwstaną w udręczeniu i będą żyć duszą która bedzie cierpieć w piekle do czasu odkupienia ich przez ich członków na ziemi którzy będą musieli cierpieć za swoich przodków aby ich odkupić z piekła i zapłacić za ich wyrzadzone zło na ziemi.

Dzieci Diabła mają wrodzoną zło mordowanie prześladowanie niszczenie i sianie spustoszenia ,nie ma w nich miłości nie widzą i rozumieją tego co czynią są ślepi i slepo wykonują polecenie diabła,mordują prześladują na ziemi aby zgasic światło dnia i aby nastało ciemno i zło .
      przeciwnikami zła sa dzieci Jezusa które oświetlaja ziemię dlatego jest dzień i swieci słońce.
      dzieci diabła żyja chodzą i czynia wszystko w ciemnosci bo boją się że ich mysli słowa i czyny wyjdą na światło dzienne i zostaną zdemaskowani ,boją się prawdy bo są kłamacami i żyja w sidłach kłamstwa boją się Jezusa dlatego w niego nie wierzą i zachęcaja innych do wykonywania ich poleceń aby oddalić innych od Prawdy Jezusa i światła.

dieci diabła sa skazani na wieczne potępienie nie tylko ci żyjący teraz ale i ci którzy urodzą się z ich krwi sa już potępieni i będą cierpieli aż odkupią grzechy swoich przodków.

na świecie jest dobro i zło tak jak dzien i noc tak jak śłońce i ciemne chmury przykrywajace śłońce.

dobro oznacza dzień ,słońce oraz błękitne niebo i miłość płonaca od dzieci Boga .
      zło oznacza ciemność,czarne chmury i dzieci diabła którzy wtedy działają .

dzieci Boga działają w dzień .
      dzieci diabła działają w nocy .

nie tłumaczmy sobie że nie ma piekła i Bóg nie karze czy zsyła na wygnanie .

Adama i Ewę ukarał przeklął i wygonił z raju .

człowiek sam działa a Bóg jemu nie rozkazuję ,człowiek sam wybiera sobie życie albo z Bogiem albo z Diabłem .
      ten co żyje z Bogiem ma dobrze i jest niezniszczalny bo w Imie Jezusa ci co chcą działać przeciwko niemu będą ślepi głusi i bezwładni w swoich myślach słowach i czynach .Bóg i jego dzieci nie sa do pokonania i nie ma takiej siły aby je pokonać .

ten co żyję z diabłem i wykonuje jego polecenia bo jest synem córka diabła a dziecko jest posłuszne swojemu ojcu a wiec zostanie przeklęty wygoniony i jego życie będzie piekłem bo w koncu sam swoimi myslami słowami i czynami a także wyborem drogi na to zasłuzył.

nie wzywaj Boga kiedy ci zle bo Bóg nie słucha grzeszników którzy są nie odkupieni z powodu zła na ziemi ,Bóg daję im szanse na odkupienie ich win przez ich przodków i tych co się narodzą z tej przeklętej krwi .będą cierpieć aby ich odkupić na ziemi i aby jego dusza mogła po smierci zaznać spokoju ale to długa i wieczna męczarnia gorsza od razn i ukrzyzowania Jeyusa przez ich przodków na ziemi którzy swoimi grzechami zadali Jezysowi rany a na koniec Jezusa zamordowali .to zroili dzieci szatana aby pokonać Boga i zgasić światło na ziemi

sam decydujesz jak zyjesz myślami słowami i czynami ,jesteś Panem swojego życia i masz wybrane przez siebie drogi życia.

demaskujesz się sam w myslach słowach i czynach .

• kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 04.04.18, 10:04
        nie wzywaj Boga kiedy ci zle bo Bóg nie słucha grzeszników którzy są nie odkupieni z powodu zła na ziemi ,Bóg daję im szanse na odkupienie ich win przez ich przodków i tych co się narodzą z tej przeklętej krwi .będą cierpieć aby ich odkupić na ziemi i aby jego dusza mogła po smierci zaznać spokoju ale to długa i wieczna męczarnia gorsza od ran i ukrzyzowania Jezusa przez ich przodków na ziemi którzy swoimi grzechami zadali Jezusowi rany a na koniec Jezusa zamordowali .to zroili dzieci szatana aby pokonać Boga i zgasić światło na ziemi

sam decydujesz jak zyjesz myślami słowami i czynami ,jesteś Panem swojego życia i masz wybrane przez siebie drogi życia.

demaskujesz się sam w myslach słowach i czynach a twój wygląd to dowód do jakiego ojca należysz.
        • snarwife Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 02.07.18, 01:46
          Nie ma to jak pisać samemu że sobą. I tak nie czytałam tych sekciarskich bzdur. Tak z ciekawości chciałam zajrzeć. Co sukienkowa czarna mafia by nie robiła, ludzie przeglądają na oczy i wierzących jest coraz mniej. Zresztą , na szczęście...
          • kurier-kurier Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 25.09.18, 17:48
            Polacy zabili Jezusa .
            co spotkało Jezusa ?Był prześladowany,nękany,wyszydzany,policzkowany,rozdzierano jego szatę i dzielono się nią ,chodzono za min i sprzedawano informacje na temat jego pobytu, Judasz kupił sobie za sprzedaż informacji o Jezusie dom w którym łotry sie zbierali aby w Końcu Jezusa zabić .

Zabiliście Jezusa .
            Dowody na wasze czyny .
            Prześladowanie Ludzi.
            Nękanie Ludzi
            Wyszydzanie Ludzi
            Okradanie Ludzi i dzielenie się ukradzionymi zdobyczami
            Chodzenie za Ludżmi
            Sprzedaż informacji o pobytach ludzi
            Planowanie Morderstwa na ludziach .
            Przypisywanie ludziom swoich brudnych czynów
            Gromadzenie sie aby na człowieka płanować morderstwo !

Wy to samo robicie Obcokrajowcom co Łotry Jezusowi a więc zabiliście Jezusa. NIE KŁAMCIE ŻE JEZUS UMARŁ DLA WAS !wy zamordowaliście jego jak łotry .wmawiacie sobie kłamstwa pocieszając się wzajemnie a tak naprawdę wasze czyny są identyczne z łotrami mordercami Jezusa. Księża w Kościele na Kabatach .jeden sprowadził pedofila i zył z nim w parafi a biskup polak powiedział że to nie grzech,drugi zrobił z siebie uzdrowiciela,trzeci zrobił z siebie wróżbitę rzekomo wypędzającego diabła z obłąkanych a czwarty wystąpił bo miał kochanke .

totalne łotry nędznicy w piekle bedziecie sie smażyć za życia za wasze czyny .
            Bedziecie żyli w nedzy i głodzie o jakim świat nie słyszał ,będziecie płacić do końca waszego istnienia za to co zrobiliście nedznicy.
            Dowody na was są żywe Wmawiacie sobie że Jezus umarł i Zmartwychwstał aby was zbawić .czy wy łotry nie rozumiecie że Jezusa zamordowaliście i Bóg jego zabrał do siebie i dał szanse spotkania z Jezusem tylko wybranym a wam zabrał nawet możliwość widzenia Jezusa ponieważ jego zabiliscie.
            Szanse dostaję sie raz w życiu i Bóg dał szanse na życie z Jezusem który zniżył się do poziomu zwykłych prostych ludzi z którymi obcował ,Jezus wybrał sobie Apostołów z Bogatych domów bo wiedział że oni ciężką uczciwa pracą dorobili sie majątku i będą pomocni w drodze Jezusowi do głoszenia słowa Bożego jak i dzielenia się tym co mają z głodnymi .Jezus dawał biedocie chleb ,leczył biedotę pomagał prosząc Apostołów o dzielenie sie z nimi wszystkim , a co zrobiła hołota biedota grzeszników taka jak wy ?
            Okradała wszystkich ,prześladowali Jezusa i Apostołów ,dorabiali sie sprzedając informacje o Jezusie ,na koncu wymyslili komplot przypisując Jezusowi swoje brudne mordercze czyny aby jego zabić i zabili łotry jak wy takimi samymi czynami ,niczym się nie różnicie jesteście tacy sami .dlatego straciliście wszystko i skończycie jak ten Judasz który sam sie powiesił bo Bóg odszedł i został bez pomocy i rozumu. tak jak wam odbierze za wasze czyny .Bóg zabrał od was Syna bo przekonał sie że hołocie się nie pomaga bo nie warto karmić zbrodniarzy i prześladowców bo jak hołota się naje to urośnie w zbrodniarskie siły do czynienia zła i tego co łotry . i to was spotka za wasze dokładnie takie same czyny jak Judasza.
            Czeka was Krzyż do Końca życia który zgotowaliście Jezusowi aby jego zabić .w niedzielę ksiądz sie sam przyznał że prześladujecie ,nekacie ,zniesławiacie i planujecie zabójstwa, a na końcu dodał jak ktoś mówił prawdę o Jezusie to niech jego wyciąnie z tego.!wy łotry to samo zrobiliście Jezusowi szydzili z niego i smiali sie kazali Jezusowi zejść z Krzyża zakładali koronę cierniową aby zrobić z niego króla .tak jak wy rozwieszacie Plakaty aby śmiac sie z głodnych i umierajacych w Afryce .Spotka was najgorsze to co na świecie możliwe,tego jesteśmy pewni a nigdy nie kłamiemy i nigdy nasze słowo nie padło bez spełnienia się .,będziecie mieli piekło na ziemi za życia do konca waszego istnienia .za póżno na cokolwiek szansę dostaję się tylko raz i to sobie zapamietajcie .!!!!
            śmialiście sie z Afryki że Ludzie umierają z głodu i bólu .wywieszaliście plakaty głód aby sie wyśmiewać z ludzi z Afryki którzy chodzą po ulicach A to czeka was głód Ból i nedza jak sodoma i gomora i tego wam życzymy abyście mieli to z czego się śmieliście łotry ! Wasze Jutro jest nie pewne i nie planujcie sobie przyszłości bo wasza terażniejszość z dnia na dzień nie jest znana za wasze czyny .
            Hase moore case .
    • edico Re: Prawdziwa Interpretacja słów Jezusa 21.09.19, 13:16
      W wersji biblijnej z Księgi Wyjścia II pierwsze przykazanie brzmi:
      ">>Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich.<<".

Chodzi więc o bałwochwalstwo czy oddawanie czci?

Skoro prawie przez dwa tysiące lat niszczono wizerunki cherubinów innych religii, jak w świetle tego przykazania rozumieć oddawanie czci nie tylko Bogu ale także wielu tysiącom świętym powoływanym przez Watykan?

„Prorocy prorokują fałszywie, a kapłani nauczają według własnego widzimisię; mój zaś lud kocha się w tym. Lecz co poczniecie, gdy to się skończy?”
      Księga Jeremiasza 5:31(BW).
    • edico Re: Prawdziwa Interpretacja ? 20.12.19, 12:58
      kurier-kurier napisał:

A czy Omawiana przez Ciebie ewangelia jest rzeczywiście prawdziwa?

Ewangelia Łukasza pozostawia zupełnie inne wrażenie zupełnie zaprzeczające Twoim imaginacjom:
      A tych moich wrogów, którzy nie chcieli, żebym został ich królem, przyprowadźcie tu i zabijcie ich przy mnie
      (Łk 19-27).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka