Dodaj do ulubionych

Największy polski portal do zarabiania online

22.04.19, 17:12
Witam. Dla osób, które nie wiedzą o Zareklamy.com, przedstawiam własno napisany artykuł o tej platformie.

Szczegóły: Jest to zarejestrowana spółka z o.o. działająca od 17 kwietnia 2018 roku. Zarabianie na stronie polega na lajkowaniu postów, stron, pisaniu opinii, komentarzy, wypełnianiu ankiet, oglądaniu filmów, rejestrowaniu się na stronach i więcej. Wszystko w jednym znajdzie Państwo na tej platformie. Na stronie istnieje także możliwość polecania, gdzie za każde zaproszenie do wykonania przelewu na zakup reklamy otrzymujemy % z kwoty, jaką przeznaczyła osoba. Rejestracja jest bezpłatna i każdy na niej może zarabiać.

Zachęcam do przeczytania mojego artykułu oraz udzielania się pod nim jako komentarz!

Link: e-pasywnezarabianie.pl/na-telefonie-komputerze-czy-tablecie-zarabiaj-gdziekolwiek-jestes-bez-inwestycji-serwis-zareklamy/

Mój link referencyjny: zareklamy.com/?lang=pl&r=123563
Obserwuj wątek
    • martysx3 Re: Największy polski portal do zarabiania online 24.05.19, 02:04
      Zapraszam do skorzystania z tej strony csl.ink/4a3u zarobki w dolarach , wypłata już od 10 usd ( czasem da się to zarobić w tydzień ) ankiety w Języku Polskim moim zdaniem najlepsza stronka z ankietami <3
    • ala166.gf Re: Największy polski portal do zarabiania online 05.06.19, 23:04
      Zarabiaj fajne pieniądze z Oriflame. Nie musisz być konsultantem/konsultantką i "chodzić z katalogiem po znajomych". Wystarczy tylko polecać ofertę innym osobom. Dzięki temu otrzymasz co 3 tygodnie wynagrodzenie na konto bankowe i dodatkowo za kosmetyki dla siebie zapłacisz tylko 10% wartości. Zaproszone osoby również mają szansę na swoje wynagrodzenie oraz tanie kosmetyki. Więcej informacji otrzymasz ode mnie na meila:
      dorota.ori25@gmail.com
      Jeśli jesteś zdecydowany/a dołączyć, zapraszam do rejestracji klikając w link. Odezwę się do Ciebie i podpowiem jak w fajny sposób zbudować swoją grupę zadowolonych klientów
      pl.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=2610315
    • renia-1984 Re: Największy polski portal do zarabiania online 10.10.19, 12:37
      Zachęcam do wypełniania ankiet jestem juz od paru lat i wypełniam ankiety jestem bardzo zadowolona polecam panelariadna.pl/register?ref=987738347
    • jamarta2021 Re: Największy polski portal do zarabiania online 29.01.22, 00:11
      Mam kilka sprawdzonych portali. Te, które najbardziej lubię to:
      - Opinie.pl – tutaj też dostajemy punkty, jeżeli nie uda się zakwalifikować do ankiety, dobrze punktowanie ankiety, ale z różną częstotliwością
      rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76729143
      - Badanie Opinii - ankiety pojawiają się różną częstotliwością, ale są ciekawe, dodatkowe punkty za niezakwalifikowanie się do ankiety:
      panel.badanie-opinii.pl/user/recommend/token/3a8fd1b35c9e9781e7cdff76bb57cff0659c91fc/
      - Reaktor Opinii – też warty polecenia i rejestracji
      reaktoropinii.pl/ref/lx7db

Jest jeszcze fajna strona z reklamami. Wysyłają Ci na maila, kliknięcie w każdą z nich to 5-9 gr. Zarabia się powoli, czasem jest kilka maili w jeden dzień, czasem przez kilka dni nie ma żadnego. Ale strona jest sprawdzona, wypłacalna, a próg wypłaty to tylko 20 zł. Reklamy to żaden SPAM ani wirus, są sprawdzone ;) Jak zarejestrujesz się przez podany link, wskoczysz od razu na wyższy poziom, a ja dostanę bonus: cashisback.pl/pp-492FF9EE
      • renia8899 Re: Największy polski portal do zarabiania online 03.02.22, 21:48
        Każdy dodatkowy dochód jest dobry, ale wypełnianie ankiet za pieniądze to najbardziej popularny, prosty i pewny, wiele osób tak zarabia. Jeśli chcesz zacząć zajrzyj tutaj reniabar.blogspot.com/?m=1
        Praktyczne wskazówki jak zacząć, jakie panele ankietowe wybrać, jakie są realne zarobki, bez koloryzowania i obiecywania.
    • login-z-kosmosu Re: Największy polski portal do zarabiania online 06.11.22, 17:38
      Serdecznie polecam te strony, wszystkie przetestowane przeze mnie i wypłacalne, można szybko uzbierać na wypłatę :) Polecam rejestrację na wszystkich jednocześnie, wówczas zawsze ma się coś do zrobienia i raz-dwa ma się dodatkowe środki co miesiąc :) Najbardziej polecam trzy pierwsze pozycje, ale wszystkie są warte uwagi.

www.pagazani.com/?ref=2214287

www.ysense.com/?rb=59748220

panel.marketagent.com/ShortReg/Registration/pl?RefUID=1485552

panel.demando.pl/user/recommend/token/eec409e423ac677b0e6a958f4e29a11e7363092f/

www.toluna.com/register?referralGuid=48f8a3ff-d92a-446b-9a9b-f9db428b5fd7

rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=77162360

swpanel.pl/rejestracja?ref=33458 (tu warto podać, że ma się więcej niż 40 lat lub mieszka się na wsi, wówczas jest więcej ankiet)

account.yougov.com/pl-pl/join/main?referral=19Myp5uIglFMi3zTDGT7DQ

reaktoropinii.pl/ref/6cccb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka