Dodaj do ulubionych

Grzybica stóp???

01.06.11, 01:05
Witam,
od jakiegos czasu zauważyłam, że schodzi mi skróra ze stopy i to w dużych ilościach. Na początku było to tylko między palcami u stóp, ale po wczorajszej kąpieli zauważyłam, że zrobiły mi się takie jakby pęcherze, wiec chciałam oderwac tę odchodzącą skóre - okazało sie, że bez problemu mogłabym ciągnąc, ciągnac i tym samym oderwałabym skórę z połowy stopy.
Stopy mnie nie swędzą, nie pieką, nie bolą. Nic, po prostu odchodzi mi skóra, co wygląda bardzo nieestetycznie.
Czy to moze byc grzybica?
Bardzo prosze o mozliwie (na podstawie krótkiego opisu i zdjęc) trafną diagnozę

img837.imageshack.us/img837/6536/foto0019ds.jpg
img651.imageshack.us/img651/2199/foto0022og.jpg
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • inka650 Re: Grzybica stóp??? 12.06.11, 16:07
      Też tak miałam w zeszłym roku na lato. Nie wiem czy to grzybica bo nie byłam u lekarza. mi pomogło moczenie nóg w Zabłockiej solance termalnej. Codziennie po kilkanaście minut, po jakims czasie skóra się zregenerowała i juz mi nie schodzi.
      • pamparampaam Re: Grzybica stóp??? 01.11.11, 20:10
        Ja coś przywlekłam z basenu. Nie poszłam do lekarza tylko poprosiłam o pomoc w aptece. farmaceutka poleciła mi serię Oliprox (kupiłam lakier w żelu, a teraz mam krem) i w miarę szybko pozbyłam sie problemu. Ale używam tego kremu, bo nie chcę więcej mieć tego świństwa...:/
    • zdrowienajwazniejsze Re: Grzybica stóp??? 12.04.13, 11:39
      Polecam sklep www.naturalnie24.pl sama jestem jego stała klientką. Zachęcam, ponieważ produktu są naturalne same zioła, witaminy itp. Ceny na każdą kieszeń. Szybka i bezproblemowa wysyłka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka