18lipiec 21.02.05, 22:27 Pieczenie, kłucie ale bez upławów, bez zapachu. Dziś - krwawienie po stosunku... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinosia Re: Co to może być - może to nie grzybica??? 28.02.05, 16:00 może jakas bakteria? Ja kiedyś miałam własnie takie objawy, bez upławów i się okazało (po posiewie) że mam liczne kolonie enterococcus faecalis (grzybów wtedy nei wyhodowano) :/. Najprościej zrobić posiew w kier. bakterii i ew. grzybów. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: Co to może być - może to nie grzybica??? 19.08.05, 16:47 ja tez mialam takie objawy przy vaginozie bakteryjnej. To byl paciorkowiec. Koniecznie zrob wymaz bakteryjny u ginekologa. Odpowiedz Link
agatka0202 Re: Co to może być - może to nie grzybica??? 26.08.15, 19:38 Zmień dietę, zrób sobie test, będziesz miała spokój na całe zycie! To typowe objawy u kobiet. Lżejsze lub cięższe. Wszystkie kończą się u ginekologa kolejnymi czopkami. ajurweda-w-biznesie.blogspot.com/2015/08/wyniki-testu.html Odpowiedz Link