marcelpotomski 21.05.18, 07:41 Witam, Niedawno trafiła do mnie reklama jednej z ich usług dotyczącej renowacji tapicerki samochodowej. Czy polecacie tą firmę ? Jak to wychodzi finansowo ? Dzięki z góry za pomoc. Odpowiedz Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Re: Meble Kryspina.Ktoś z Was korzystał z ich usł Zdecydowanie polecam, bardzo szybka naprawa, fachowa obsługa i niewysoka cena. Fotel do busa ma wymienione gąbki i tapicerkę - Siedzi się jak na nowym. Odpowiedz Zgłoś
Re: Meble Kryspina.Ktoś z Was korzystał z ich usł Szczerze polecam, byłem z focusem na obszyciu boczków drzwi i kierownicy. Wyszło super, więc zostawiam C3 na kolejne prace. Odpowiedz Zgłoś
Re: Meble Kryspina.Ktoś z Was korzystał z ich usł Jak to powiedział mi tapicer z tej firmy Tanio i dobrze nie ma :) Jedno lub drugie... Jeśli ktoś lubi tandetę, to nie do nas. Jeśli chodzi o wysoką jakość wykonania to jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o termin, w którym mogli zająć się moim samochodem to już trochę gorzej. Odpowiedz Zgłoś
Re: Meble Kryspina.Ktoś z Was korzystał z ich usł Cześć Wam, wczoraj odebrałem swoje auto po renowacji tapicery z firmy Kryspina. NA początku myślałem że jest bardzo drogo, bo przez telefon za bardzo nie chcieli powiedzieć ceny, a nie chciało mi się wysyłać zdjęć więc podjechałem i cena na szczęście normalna jak na mój budżet. Jak odebrałem produkt to w 100% jestem zadowolony. Bardzo staranne wykonanie dobry materiał. Trochę czekałem na odbiór ale pisaliście o tym i byłem przygotowany nie wkurzając się niepotrzebnie :) Odświeżona tapicerka oraz nowo obszyta kierownica robią bardzo dobre wrażenie - wręcz jest mega! Polecam! Odpowiedz Zgłoś