matijka 09.05.14, 15:05 Witam serdecznie, chciałabym się dowiedzieć, którą warszawską uczelnię możecie polecić? Już wiem,że na pewno nie UW. A co powiecie o UKSW, APS lub innych, prywatnych? Z góry dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bereniqq Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 07.06.14, 21:25 Witam, czy mogę wiedzieć dlaczego napewno odrzucasz UW? Rozumiem, że chodzi o logopedię w Instytucie Polonistyki? Sama zastanawiam się nad wyborem szkoły, a oferta jest dość szeroka. Szczerze mówiąc to właśnie tę uczelnię biorę poważnie pod uwagę : ) Będę wdzięczna za odpowiedź. matijka napisała: > Witam serdecznie, > chciałabym się dowiedzieć, którą warszawską uczelnię możecie polecić? Już wiem, > że na pewno nie UW. A co powiecie o UKSW, APS lub innych, prywatnych? > Z góry dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link
walkiria77 Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 11.09.14, 13:40 Szeroką ofertę studiów podyplomowych ma na przykład Wszechnica Polska. Odpowiedz Link
yellow_papillon Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 12.09.14, 21:24 oraz wyższa szkoła tego i owego. nie mówiąc o uczelniach rolniczych. a logopedów jest od groma. Odpowiedz Link
max579 Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 24.11.14, 22:36 Polecam Wszechnicę Polską mają bardzo ciekawą ofertę studiów podyplomowych i nie jest to droga uczelnia Odpowiedz Link
tomarko Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 29.03.15, 17:32 Logopedia stoi na bardzo wysokim poziomie w Wyższej Szkole Pedagogicznej im. J. Korczaka. Kadra akademicka to najlepsi w kraju fachowcy. Niektóre "polecanki" tutaj nie są już aktualne lub brzmią wręcz niedorzecznie. Ja na Twoim miejscu wybrałabym podyplomówkę z logopedii właśnie w WSP. Tułałam się po różnych uczelniach, ale poziom kształcenia, delikatnie mówiąc, nie był zbyt satysfakcjonujący. Dopiero w WSP spotkałam się z prawdziwym profesjonalizmem. Odpowiedz Link