Dodaj do ulubionych

Podyplomowe studia Warszawa aktualnie

09.05.14, 15:05
Witam serdecznie,
chciałabym się dowiedzieć, którą warszawską uczelnię możecie polecić? Już wiem,że na pewno nie UW. A co powiecie o UKSW, APS lub innych, prywatnych?
Z góry dziękuję za podpowiedzismile
Obserwuj wątek
    • bereniqq Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 07.06.14, 21:25
      Witam, czy mogę wiedzieć dlaczego napewno odrzucasz UW? Rozumiem, że chodzi o logopedię w Instytucie Polonistyki? Sama zastanawiam się nad wyborem szkoły, a oferta jest dość szeroka. Szczerze mówiąc to właśnie tę uczelnię biorę poważnie pod uwagę : )

Będę wdzięczna za odpowiedź.

matijka napisała:

> Witam serdecznie,
      > chciałabym się dowiedzieć, którą warszawską uczelnię możecie polecić? Już wiem,
      > że na pewno nie UW. A co powiecie o UKSW, APS lub innych, prywatnych?
      > Z góry dziękuję za podpowiedzismile
    • walkiria77 Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 11.09.14, 13:40
      Szeroką ofertę studiów podyplomowych ma na przykład Wszechnica Polska.
      • yellow_papillon Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 12.09.14, 21:24
        oraz wyższa szkoła tego i owego.
        nie mówiąc o uczelniach rolniczych.

a logopedów jest od groma.
      • max579 Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 24.11.14, 22:36
        Polecam Wszechnicę Polską mają bardzo ciekawą ofertę studiów podyplomowych i nie jest to droga uczelniasmile
        • tomarko Re: Podyplomowe studia Warszawa aktualnie 29.03.15, 17:32
          Logopedia stoi na bardzo wysokim poziomie w Wyższej Szkole Pedagogicznej im. J. Korczaka. Kadra akademicka to najlepsi w kraju fachowcy. Niektóre "polecanki" tutaj nie są już aktualne lub brzmią wręcz niedorzecznie. Ja na Twoim miejscu wybrałabym podyplomówkę z logopedii właśnie w WSP. Tułałam się po różnych uczelniach, ale poziom kształcenia, delikatnie mówiąc, nie był zbyt satysfakcjonujący. Dopiero w WSP spotkałam się z prawdziwym profesjonalizmem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka