Dodaj do ulubionych

proszę o opinię

26.08.14, 12:27
Witam,
Planuję wybrać się z dzieckiem do logopedy. W tej chwili mam do wyboru dwie panie: p. Agnieszka Wiśniewska-Bors i p. Anna Radzka. Czy ktoś z Was zna te panie i mógłby podzielić się opinią, czy warto zapisać dziecko do którejś z nich?
Obserwuj wątek
    • wilk.w.owczej.skorze Re: proszę o opinię 27.08.14, 15:02
      Żadna z pań nie ma swojej strony www i o żadnej nie można znaleźć ani jednej opinii w necie. Trochę to dziwne.
      • rozowa.papilotka Re: proszę o opinię 27.08.14, 16:53
        Panią Radzką widziałam na stronie z metodą Johansena, ale żadnych opinii nie udało mi się znaleźć, stąd moja prośba na forum. Te panie przyjmują w Warszawie w przychodni na ul. Kieleckiej, nikt z forumowiczów nie korzystał z ich pomocy???
    • yloco Re: proszę o opinię 17.11.15, 14:44
      Czy dziecko chodzi do którejś z Pań? Jak wrażenia?
      • rozowa.papilotka Re: proszę o opinię 17.05.16, 13:58
        Proszę wybrać panią Agnieszkę Wiśniewską-Bors. To jest przemiła osoba, ze wspaniałym podejściem do dzieci, bardzo kompetentna. Poważnie podchodzi do wykonywanej pracy, a dzieciom i rodzicom nie szczędzi uśmiechów i słów wsparcia! Od pani Anny Radzkiej radzę się trzymać z daleka. Oględnie pisząc, jest ona kompletnym przeciwieństwem pani Agnieszki w wielu kwestiach...
        • maja_sara Re: proszę o opinię 17.05.16, 14:27
          Bardzo proszę o konkrety, opisać zarówno plusy, jak i minusy. Inaczej potraktuję ten wpis jako próbę reklamy, a ta jest na forum zakazana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka