hofff Re: podyplomowo czy zaocznie 16.01.06, 15:06 jezeli masz studia to oczywiscie ze podyplomowo. jezeli nie, to 5 lat zaocznie. pytanie niezbyt jasno postawione. studia podyplomowe sa zaoczne. pozdr Odpowiedz Link
nutencja1 Re: podyplomowo czy zaocznie 17.01.06, 09:53 mam skończone studia na kierunku administracja wiec zupełnie nie w temaciew związku z czym zastanawiam sie czy studiować logopedię zaocznie 5 lat czy podyplomowo. Chodzi mi o to które są lepsze w sensie poziomu tudzież zdobytych umiejętności i wiedzy. Po których będę "lepszym fachowcem"pozdrawiam Odpowiedz Link
hofff Re: podyplomowo czy zaocznie 17.01.06, 20:24 hmmmm jesli masz czas i pieniadze, to moze byc 5 lat. z drugiej strony masz juz skonczone studia, wiec moze podyplomowke. jak solidnie przysiadziesz to nie bedzie zadnych problemow. zaleglosci z pedagogiki i psychologii nadrobisz we wlasnym zakresie. pozdr Odpowiedz Link
effata Re: podyplomowo czy zaocznie 18.01.06, 10:34 A czy przypadkiem nie jest tak, że podyplomówkę można robić tylko po określonych kierunkach pedagogiczno-polonistyczno-medycznych? Nie wiem, ale tak mi się kiedyś obiło o uszy. Odpowiedz Link
hofff Re: podyplomowo czy zaocznie 20.01.06, 19:38 kiedy ja studiowalem byl taki wymog. jak jest teraz to nie wiem. moge jedynie podejrzewac, ze uczelnie zrobia wszystko zeby zwerbowac sobie sluchaczy, wiec mozliwe, ze i w tym wzgledzie zmieniono przepisy. pozdr Odpowiedz Link
somsom Re: podyplomowo czy zaocznie 22.01.06, 21:08 no niestety....w twoim przypadku tylko studia 5 letnie, podyplomowo(oczywiście podyplomowo studiuje się tylko w systemie zaocznym) można robić jedynie po pedagogice, psychologii i polonistyce....o tym jest napisane na uczelnianych stronach internetowych (szukaj w "warunkach przyjęcia") pozdrawiam somsom Odpowiedz Link