gabi.0 17.07.09, 21:53 Jak w temacie. Znam tylko jedną placówę organizującą takie szkolenia -CMPP. Istnieją jakieś inne na terenie Warszawy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leel.oo Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 01.10.09, 15:46 tu mam stronkę, szkolenia z zakresu terapii dzieci z autyzmem. lokalizacja Poznań. jeszcze tam nie byłam więc nie wiem czy polecać tfcom.pl/autyzm/?a=category&id=1 Odpowiedz Link
zielonazielona1 Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 07.10.09, 14:46 a szkolenia w gdańsku albo szczecinie? może ktoś ma jakieś informacje i namiary na dobre szkolenia w tych miastach. w poznaniu szkolenia organizuje polski związek logopedów - ciekawe , dobrze prowadzone.ogłaszają na swojej stronie. Odpowiedz Link
only.konwalia Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 30.10.09, 18:30 Witam, mogę prosić o link do tej oferty z poznania? na stronie związku nie ma takiego oddziału Odpowiedz Link
zielonazielona1 Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 31.10.09, 07:55 na stronie głównej ogłaszane są terminy spotkań i szkoleń, ale może faktycznie teraz nie ma , bo jak czytałaś strona jest w przebudowie i jest trochę kłopotów wogóle z kontaktem z oddziałami pzl.ja należę do związku w poznaniu i powinnam dostać niedługo propozycje szkoleń na nowy rok, mam nadzieję. zawsze można zadzwonić do administratora najbliższego oddziału, adresy i telefony są dostępne.pozdrawiam Odpowiedz Link
bigbulba Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 25.02.10, 22:13 W Warszawie: www.wcies.edu.pl Odpowiedz Link
miska68 Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 09.03.10, 09:59 w warszawie polecam strone firmy szkoleniowej www.dobrakadra.edu.pl , która organizuje szkolenia m.in dla logopedów , pedagogów i nauczycieli. Odpowiedz Link
gabi.0 Re: gdzie szkolenia dla logopedów?? 11.03.10, 12:14 Bardzo dziękuję za wszelkie namiary i sugestie. Jęśli ktoś chcciałby jeszcze podzielić się jakimiś informacjami na temat szkolen w Warszawie - będę wdzięczna. Pozdrawiam, G Odpowiedz Link