Dodaj do ulubionych

Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - opnie

07.01.12, 23:04
Czy ktoś z Was brał udział w kursie na samodzielnego księgowego w CEDOZ(www.cedoz.pl)? Jeśli tak, to czy kurs jest warty zachodu i pieniędzy? CEDOZ działa podobno od 1994 roku, a nie mogę znaleźć żadnych sensownych opinii na jego temat, co wydaje mi się trochę podejrzane. Jedyne co znalazłem to szczątkowe dane typu posty na forach z 2005 roku "jest fajnie" lub "nie polecam".

Generalnie ludzie wszędzie polecają kurs w stowarzyszeniu księgowych, ale jak dla mnie ma on dwa minusy po pierwsze wyższą cenę, po drugie dużo dłuższy czas kursu.

Także jeśli ktoś może udzielić mi informacji o tym kursie będę bardzo wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • marta_paluch Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op 28.02.12, 12:34
      Hej,

Tutaj znajdziesz artykuł porównujący najpopularniejsze kursy dla finansistów i księgowych. Może pomoże Ci to podjąć decyzję.
      finweb.pl/najnowsze/artykuly/2268/Kwalifikacje-dla-finansistow_-Po-co-i-dla-kogo_
      • carolart6667 Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op 18.08.15, 10:27
        Witaj,
        czy wybrałaś sie na ten kurs finalnie czy może wybrałas cos innego?
        Interesuje nie Twoj wybór i opinia jeśli wybralas CEDOZ:)
    • carolart6667 Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op 18.08.15, 10:30
      Witaj,
      czy wybrałaś sie na ten kurs finalnie czy może wybrałas cos innego?
      Interesuje nie Twoj wybór i opinia jeśli wybralas CEDOZ:))
    • kmlclc Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op 01.09.15, 13:23
      Możesz podzielić się wrażeniami o tym kursie? Warto?
      • carolart6667 Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op 06.06.16, 23:43
        Byłam w CEDOZIE na kursie całkiem niedawno , na podstawowy stopień ku osiągnęciu kwalifikacji pełnych samodzielnego księgowego.
        Cóż porónania do innych szkoleń nie mam. Atmosfera jest bardzo przyjemna, kawka hebratka kto kiedy chce. Nauczyciele pracują zarówno w CEDOZIE jak i stowarzyszeniu księgowych. Ja trafiłam na świetnego Pana Radosława, nie dość że świetny gość to super przekazywał nam wiedzę o Rachunkowośći. Co do KPiR tez był miły Pan ale jakos przynudzał na zajęciach przez co niewiele z nich wyniosłam. Pare osób zostało na kadrach i tu sie trafił zawód, Pani wychodziła często miałą swoje sprawy wciąż na głowie i jak twierdzila ,,jest niezastąpiona" co sie nijak przekładało na jakość prowadzonych przez nią zajęć.
        Ogólnie polecam, ale nie ma co się nastawiać że się już będzie alfą i omegą w księgowości:)
        Zajęcia z Panem Radosławem naprawde super, najwięcej z nich wyniosłam.
        Pozdrawiam
        • Gość: Daria Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op IP: 195.74.64.* 22.07.16, 08:32
          Ja szukam rzetelnych informacji na temat ARC.pl. Był ktoś na ich kursie? Ja chciałabym wybrać się konkretnie na: www.arc.pl/kursy/ksiegowe/od-podstaw-do-samodzielnego-ksiegowego/-samodzielny-ksiegowy-kurs-weekendowy żeby na razie złapać podstawy. Znacie tę firmę i możecie coś powiedzieć na ten temat?
          • Gość: andrzejkl221 Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op IP: 195.74.64.* 19.09.16, 10:42
            byłam na 2 - raz na księgowym takim własnie i raz na wewnętrznym organizowanym dla mojej firmy i wrażenia jak najbardziej pozytywne. mogę polecić.
    • Gość: Artur Re: Kurs na samodzielnego księgowego w CEDOZ - op IP: *.galatea.pl 10.07.23, 00:49
      nie polecam Kursu w stowarzyszeniu ksiegowych / Łodz , liczna grupa , wiedza przekazywana slabo , strata czasu i pieniedzy , obecnie korzystam z kursu letniego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka