Dodaj do ulubionych

Biuro rachunkowe w Krakowie

10.10.12, 11:48
Witam!
Widziałem już podobne tematy np. odn. biura rachunkowe w śląsku. Ale co z Krakowem. Firma mojego znajomego korzysta z usług biura rachunkowego Rachmistrz, tutaj strona rachmistrz.krakow.pl . Bardzo sobie chwalą ich usługi, więc sam myślę czy nie skorzystać. Ale miło było by mieć jeszcze jakieś alternatywne biura rachunkowe. Jakie jeszcze znacie i możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • p.borzecki Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 13.10.12, 15:20
      post wyżej to nieudolna reklama
    • kurczaczek39 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 12.01.13, 21:13
      Mogę polecić moją księgową. Prowadzi księgowość mojej firmy już od ponad 4 lat i przeszedłem z nią już kontrolę. Oczywiście wszystko było ok. Oto jej mail mmonikaa82@gmail.com
      • unitres Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 13.01.13, 02:41
        Jak chcesz sam prowadzić swoją księgowość to polecam Ci program KPiR który za darmo pobierzesz ze strony producenta ... www.varico.pl/bezplatny-start
        • jeannein86 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 13.01.13, 16:26
          No właśnie znajoma z innego biura rachunkowego twierdzi że u nich w firmie używają programów Varico. Ja na razie mam wersję próbną ale podoba mi się jej prostota i intuicyjność.
    • 3maj.sie2 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 14.02.13, 17:23
      Ja korzystam z usług biura rachunkowego Luka ponieważ są najbliżej mojej firmy i jak do tej pory wszystko jest ok. tu jest kontakt jak ktoś chce www.luka-krakow.pl
      • crazysales2000 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 15.02.13, 01:34
        A ja korzystam z tego biura rachunkowego www.br-atina.pl i też jestem bardzo zadowolony. Jestem z nimi ponad 10 lat, przeszedłem niejedną kontrolę, szefowa zawsze pilnuje żeby wszystko było na czas.
    • calvin6 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 17.02.13, 20:47
      Zawsze można samemu zrobić kurs i się rozliczać ... znalazłem takie szkolenie o tutaj ... www.gowork.pl/kursy-i-szkolenia/kursy-ksiegowosci/kurs-ksiegowosci-od-podstaw-do-samodzielnego-ksiegowego-program-symfonia-120h-11 na dłuższą metę się pewnie opłaca bardziej niż opłacać księgowego :)
    • biuro-debica Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 13.03.13, 21:50
      dzięki za kontakt!
    • karolkot01 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 19.03.13, 15:57
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić Dobrą Firmą Księgową z Białego Prądnika.
      Dziewczyny rozliczają mnie już od kilku lat i zawsze wszystko jest na czas, do tego można dosłać "zapomniane" faktury, tak by było dobrze.
      Rozliczają mnie i moich znajomych, wiem że prowadzą kadry.
      Szkoda czasu na siedzenie w papierach, jak można to kokuś zlecić.
    • a.lew82 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 06.05.13, 13:01
      www.krakowski-adres.pl/ To biuro ma bardzo dobre opinie. Sama z niego korzystam i nie mam przeciwskazań. Polecam.
    • marianobnz Usługi Księgowe Kraków 21.06.13, 12:45
      Serdecznie polecam Biuro Rachunkowe www.akonto-krakow.eu/
      • ewa.1980 Re: Usługi Księgowe Kraków 27.11.13, 09:18
        A o tym biurze ktoś słyszał - www.tanie-biuro-rachunkowe.pl/ ? Ceny wydają się całkiem rozsądne... ewentualnie znacie jakieś inne w miarę tanie biura? (najlepiej w Śródmieściu)
    • warszawi Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 24.02.14, 17:24
      Kancelaria podatkowa mgr Marka Kłosowskiego na ulicy Zagrody w Krakowie to biuro godne polecenia.
    • bennazy2 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 24.03.14, 20:41
      Ja nie widzę nic złego w zdalnej współpracy z biurem. Pracuję tak z biurem rachunkowym z Warszawy i polecam www.biuro-help.pl
    • czarnoabialy28 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 10.04.14, 09:57
      novaksiegowosc.pl/kontakt.html
      bardzo dobre biuro prowadzone przez rzetelna i odpowiedzialna osobę która cieszy się dobra opinią wśród firm które obsługuje. polecam serdecznie. bi.gazeta.pl/i/16/forum/podglad.gif
    • czarnoabialy28 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 27.08.14, 20:51
      Witam. Co do poniższego temetu polecam biuro rachunkowe nova dp. Biuro znajduje sie w Balicach. Prowadzone jest przez rzetelną osobę ,ktora prowadzi wiele spółek jak i firm. Wszystkie informacje mozna uzyskać pod adresem www.novaksiegowosc.pl
    • mona.dk Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 16.02.15, 13:13
      Dzięki marek przeglądałam tą ofertę którą podesłałeś :) mnie się wydaje tak: przede wszystkim terminowość, jeśli księgowy jest nieterminowy to już porażka na całej linii. No i skrupulatność, czasami lepiej mieć upierdliwego księgowego, który czepia się o wygląd faktury niż takiego który ma to gdzieś :) ja płacę chyba nie mało bo około 250 zł za podstawową obsługę a jestem vatowcem. Myślę powoli o zmianie mojego biura rachunkowego, bo widzę że nawet wy podaliśmy znacznie tańsze oferty. Mnie rzuciło się jescze w oczy krakowskie Perfecto www.biuroksiegowe-perfekto.pl/ Wysłałam już do nich zapytanie i mam nadzieję że będzie taniej niż w moim biurze gdzie teraz jestem bo firma ogólnie jest teraz w dołku i szukam oszczędności gdzie tylko się da :)
    • magdaalenach Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 10.03.15, 15:13
      Ja zaczynam własnie swoją działalność i nasłuchałam się od znajomych sporo odnośnie prowadzenia samemu księgowości. Są właśnie specjalne firmy oferujące takie rozwiązania. Ponoć wszystko można zrobić przez internet i nie trzeba biegać z papierami czy czekać na info od księgowego jakie przelewy puścić. wystarczy się zalogować i samemu można pilnować swoich spraw oczywiście przy wsparciu sztabu specjalistów z drugiej strony ;) Znajomi mi polecali bowiem sami coś takiego wykorzystują jednak może więcej opinii ułatwi mi podjęcie decyzji stąd prośba - jeśli ktokolwiek sam korzysta z takiego narzędzia proszę o informację na ten temat. Bywam często w rozjazdach i nie wyobrażam sobie konieczności biegania z papierkami a że internet wykorzystuje się obecnie do wszystkiego to wydaje się to fajnym rozwiązaniem.
    • zapsska Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 06.09.15, 11:31
      Też szukamy biura rachunkowego - najlepiej jakiegoś w centrum Krakowa... możecie coś polecić w tym zakresie?
      • trylions Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 09.09.15, 15:22
        Mogę Ci polecić firmę,z którą nasza firma współpracuje już od dłuższego czasu . Jest to Rodl & Partner. Porządne biuro rachunkowe, które świadczy również usług doradztwa prawnego oraz finansowego. Dzięki temu wszystkie finanse w firmie masz należycie dopilnowane. Mają swoje biuro na ulicy Skałecznej. Na stronie znajdziesz kontakt:
        www.roedl.com/pl/pl/biura/krakow.html
      • marcin_gie Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 27.04.16, 11:37
        Polecam biuro rachunkowe Lexus, ul. Wygrana 9, koło centrum kongresowego ICE.
        Prowadzą moją firmę już od 5 lat. Pełna księgowość, ponad 20 pracowników.
        Wcześniej współpracowałem z innym biurem, gdzie było sporo niedociągnięć, niedopilnowane terminy, częste błędy.
        Teraz jestem spokojny, mogę zająć się swoją firmą. Księgowość jest w dobrych rękach.
        Polecam!
    • dazawisluk Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 25.09.15, 11:52
      Ja od pewnego czasu nie korzystam z biur, tylko z fakturymanager.pl/
    • estera1538 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 09.02.16, 19:09
      W Krakowie raczej jest dość sporo biur rachunkowych i problemem może być wybór tego najbardziej optymalnego dla siebie. Tak naprawdę to przy wyborze trzeba wziąć pod uwagę kilka kwestii. Przede wszystkim, czy dane biuro jest nastawione na klienta z wyższej półki, czy przede wszystkim obsługuje małe i średnie firmy. Ważne jest to, czy możemy liczyć na osobę nam dedykowaną, która będzie obsługiwała naszą firmę. Jeżeli lubimy wszystko załatwiać twarzą w twarz, to odległość od biura będzie też kluczowa. No i chyba warto zrobić rozeznanie wśród znajomych, którzy już korzystają z usług biura i mogą podpowiedzieć, jakie wybrać. Ja właśnie tak miałam - nie bardzo wiedziałam, na jakie biuro rachunkowe się zdecydować i mój znajomy przekonał mnie do firkrakow.pl/ i rzeczywiście to był dobry wybór dla mojej małej firmy. Biuro jest firmą rodzinną i właśnie taka miła atmosfera tam panuje, a przy tym pracownicy są w pełni kompetentni.
    • dariuszdomanski Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 01.04.16, 11:14
      Jesli chodzi o biura rachunkowe w Krakowie, to też niedawno interesowałem się tym tematem i trafiłem na to biuro - www.wadmex.pl/

Zaproponowali mi dobre warunki współpracy, do tego prowadzą mi też kadry i mam u nich zdalną obsługę sekretarską. Mam kilku klientów z zagranicy, dlatego wybierałem też biura, które oferują wielojęzyczną obsługę - angielski, rosyjski i ukraiński. Nie lubię ryzykować, dlatego zrobiłem dokładne rozeznanie, zanim podpisałem umowę. Jesli nie czujesz się na siłach sam prowadzić rozliczeń to warto ich wziąc pod uwagę.

• envy_blue27 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 28.11.16, 10:24
      Biuro Rachunkowe Prym-Kraków. Zdecydowanie najlepsze biuro z jakim współpracuję od lat.Fachowa miła i rzetelna obsługa, a ceny adekwatne do oferowanego profesjonalizmu. www.prymkrakow.pl. Oferują bezpieczeństwo finansów, optymalizację podatkową i reprezentacje przed wszelkimi organami fiskalnymi od zus po urząd skarbowy. POLECAM !
    • seweryneczek Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 06.01.17, 21:57
      Od kilku miesięcy biuro księgowe Martax z Krakowa www.ksiegowoscmartax.pl/kontakt.html obsługuje moją firmę. Zapewniają nam pełną księgowość, są kompetentni i terminowi. Nie ograniczają się do księgowania, ale służą także radą i pomagają znaleźć optymalne rozwiązania. Współpracuję mi się z nimi bardzo dobrze
    • Gość: JaninkaW Re: Biuro rachunkowe w Krakowie IP: *.146.94.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.17, 15:17
      Witam,
      Ja polecę biuro rachunkowe właśnie z Krakowa, Trust & Partners www.trust-partners.com.pl,
      sami przyjeżdżają po dokumenty do naszej firmy. Kontakt z księgową jest super, pomogła już wiele razy w różnych problemach podatkowych. Polecam w 100%
    • magdulaaa12 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 31.01.17, 12:03
      www.multitax.net.pl
    • Gość: Jolantka Re: Biuro rachunkowe w Krakowie IP: *.146.74.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.17, 23:32
      polecam biuro rachunkowe trust-partners.com.pl/ moja siostra jest zadowolona
    • kosa371 Re: Biuro rachunkowe w Krakowie 12.05.17, 08:47
      W Krakowie na Kurdwanowie jest biuro rachunkowe Martax www.ksiegowoscmartax.pl/ bardzo wiele osób je rekomenduje, ponieważ są terminowi i profesjonalni. Mam mała firmę i wykonują dla mnie pełną księgowość, jestem bardzo zadowolony z obsługi :) doradzają mi w też różnych kwestiach podatkowych zwłaszcza, gdy zaczynałem z działalnością
      • Gość: damian Re: Biuro rachunkowe w Krakowie IP: *.dynamic.mm.pl 25.05.17, 17:39
        Może udaj się na jakieś spotkanie przedsiębiorców i popytaj, gdzie zlecają księgowość. Popytaj wśród znajomych. Na pewni ktoś ma w rodzinę osobę, która prowadzi DG i coś będzie w stanie polecić. Kwestia, czego oczekujesz, bo biura mogą mieć różne stawki za usługi. Jak chcesz sprawdzić ceny takich usług, to możesz je oszacować na kalkulatordlafirm.pl korzystając z odpowiedniego kalkulatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka