Dodaj do ulubionych

Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opakowanio

21.10.13, 08:42
Zapraszamy do podjęcia współpracy z firmom PRANA-PACK .
Firma zajmuje się sprzedażą materiałów opakowaniowych takich jak:
-folia stretch, folia poliolefinowa, taśmy pakowe, folia pvc, folia polietylenowa.
Zapewniamy ciągłą dostawę towaru,towar najwyższej jakości spełniający wszelkie standardy i wymogi. Dysponujemy różnymi rozmiarami folii ;sprzedajemy folie o rozmiarach niestandardowych . Jesteśmy odpowiedzialnym partnerem biznesowym,wywiązujemy się ze swoich obowiązków.Posiadamy duże doświadczenie,które zdobyliśmy w ciągu wieloletniej obecności w branży opakowaniowej. Więcej informacji na temat naszych produktów na www.pranapack.pl .Zapraszamy do współpracy
Obserwuj wątek
    • pikpok89 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 27.04.14, 22:45
      Dobre torby foliowe, folie oraz innego typu opakowania mają tez w firmie www.elzet-opakowania.pl/ , prowadzę mały sklepik i często tam wlasnie zaopatruję się tam w te produkty.
    • bhjds58 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 30.10.15, 20:45
      ERG-BET z siedzibą w Dąbrowie Górniczej specjalizuje się w produkcji materiałów opakowaniowych. Firma oferuje szeroką gamę opakowań z tworzyw sztucznych, m.in.: taśmy z nadrukiem, folie stretch i taśmy samoprzylepne.

www.ergbet.com.pl/
    • natalia.zkrk88 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 03.12.15, 14:43
      wszystkie rzeczy niezbędne do pakowania można znaleźć tutaj - exito sklep
      • an_ja_35 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 23.02.16, 14:36
        Sprzedażą asortymentu niezbędnego do pakowania zajmuje się pranapack.pl . Dystrubuują różnego rodzaju folie (stretch, PVC, polietylenowa, perforowana) i taśmy pakowe potrzebne w niemal każdej gałęzi przemysłu oraz maszyny, urządzenia i systemy pakujące (typu BP, FP, SL i T). Fachowa obsługa i konkurencyjne ceny.
    • karolciaasd666 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 02.03.16, 15:10
      Uważajcie na firmę Wysylamtaniej.pl to jakaś wirtualna firma która nie ma nawet umów z kurierami i kantuje , poza tym mają wysokie dopłaty i dowalają za wszystko , bardzo nie miła obsługa wysokie strasznie ceny w porównaniu z konkurencją. A firmy kurierskie już przy 20 paczkach w miesiącu dają lepsze ceny. Firma ta podszywa się pod wysyłam taniej to taka podróbka wysyłam taniej jest tańsze i lepsze
    • mgsol Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 21.03.16, 21:27
      Materiały do pakowania z folii i papierowe dla klientów z Krakowa i okolic ale nie tylko Szczegóły na www.sabo.krakow.pl
    • mariusz.zen Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 30.03.16, 14:38
      ja też polecam zakup różnego rodzaju folii czy też urządzeń do pakowania na stronie pranapack.pl . Długo z nimi współpracuję i nie mam powodów do narzekania. Folie są naprawdę wytrzymałe, zabezpieczają towar, maszyny z tej firmy tez działają u nas bez zastrzeżeń także szczerze polecam.
      • marry_ann30 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 13.06.16, 09:50
        Ja kupuję opakowania foliowe i zgrzewarki od firmy angitu.pl , bardzo duży wybór, profesjonalne doradztwo, szybkie i terminowe dostawy.
    • mirka1212 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 25.07.16, 11:55
      Szeroki wybór zarówno gotowych opakowań jak i materiałów przeznaczonych do pakowania i ochrony produktów oraz pakujących linii technologicznych, które mogą zostać przystosowane do każdych warunków oferuje firma www.phubest.pl/o-nas/.
    • monika1978sk Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 16.11.16, 20:04
      <a href=''www.specpack.pl/k/folia-stretch/">Folia stretch</a> to ja kupuje w Specpack gdzyż jest najbardziej wydajna
      • monika1978sk Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 16.11.16, 20:05
        Folia stretch to ja kupuje w Specpack gdzyż jest najbardziej
        wydajna
    • Gość: Stefan Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako IP: 95.160.212.* 22.04.18, 00:01
      Ja zaś polecam www.wypakuj.pl, uczciwa firma, tania wysyłka.
    • monika190581 Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 09.05.18, 20:48
      Polecam dobretasmy.pl/ . Producent kartonów klapowych i taśmy pakowej. Specjalizujemy się w produkcji kartonów na wymiar pod zamówienie klienta oraz wysokiej jakości taśmy pakowej. Oferujemy wysoce konkurencyjne ceny. W ofercie posiadamy także folię stretch, taśmy PP, folię bąbelkową, koperty bąbelkowe i inne. Zapraszamy do współpracy.
    • adi.nowacki Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 29.11.18, 08:17
      kurde tyle promocji taśm, a ktoś mi powie o taśmach od nich www.mpak.com.pl ?
    • alergiczna Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 02.12.18, 21:05
      Od siebie polecam ten stretch zingpack.com.pl/product-pol-42-FOLIA-STRETCH-CZARNA-1-5kg-23mikrony.html - bardzo tanio, a wydajny i wytrzymały jeżeli chodzi o pakowanie.
    • kamenron Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 12.04.19, 12:57
      Ja zamawiam opakowania i taśmy pakowe z nadrukiem z e-hurtownia-opakowan.pl/ Świetnej jakości opakowania.
      • vinnka Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 01.08.20, 09:44
        Do pakowania polecam kartony – to bardziej eko niż folia. A ja zamawiam je w SmartPack, wiec dodatkowo są dopasowywane do moich potrzeb: kolorowe, ozdobne, z fajnymi hasłami i obrazkami. Tak się w dzisiejszych czasach dopieszcza klienta :-))
    • aska.zebar Re: Taśmy pakowe, folia stretch - materiały opako 22.05.23, 09:29
      Przedsiębiorcy mają obowiązek sporządzania sprawozdań dotyczących opakowań i odpadów opakowaniowych zgodnie z ustawą o gospodarce opakowaniami i odpadami opakowaniowymi. Sprawozdanie zawiera informacje na temat ilości i rodzaju odpadów opakowaniowych oraz służy monitorowaniu i kontroli gospodarki odpadami ekocykl.org/uslugi/sprawozdania/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka