Dodaj do ulubionych

Jak reklamujecie swoją firmę?

08.07.14, 21:11
Jak reklamujecie swoją firmę?
Do tej pory założyłam stronę internetową, zamówiłam duuuużo ulotek i wizytówek. Przy wjeździe do miasta jest wielki baner zachęcający do skorzystania z naszej oferty.
Wszystko zamówiłam z agencji: www.vizionstudio.pl
Planuję jeszcze zakupić breloczki i długopisy z nazwą i adresem firmy.
Co jeszcze proponujecie ?
Obserwuj wątek
    • chmielka12 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 01.08.14, 11:52
      Prowadzę firmę, której produkty skierowane są do dzieci/młodzieży, więc stwierdziłam, że stworzę animację. Oczywiście nie sama :D skorzystalam z uslug firmy exeon, ktora wykonuje tego typu rzeczy.
    • mulan13 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 21.08.14, 11:35
      Prowadzisz firmę, ale większość robisz na wyczucie i chcesz dowiedzieć się jak lepiej rozwijać biznes?

A może, myślisz nad rozbudowaniem zespołu, ale stale masz obawy jak znaleźć właściwego pracownika?

A może chcesz się dowiedzieć jak sprawić by inni usłyszeli o Twojej firmie i skutecznie rozwijać wizerunek przedsiębiorstwa?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań poznają uczestniczki Akademii Wenusjanek ? projektu, który służyć ma usytematyzowaniu wiedzy, jaka jest niezbędna każdej przedsiębiorczej kobiecie. W gronie innych pań poznają zasady zarządzania sobą w czasie, nauczą się występować publicznie a także przyswoją wiedzę jak prowadzić budżet firmy.

Opłata za zajęcia wynosi 4400zł, jednak jeśli zdecydujesz się jeszcze w tym miesiącu, czyli do końca sierpnia zapłacisz tylko 3700zł (w tej cenie nie tylko udział w zajęciach ale i catering, materiały szkoleniowe i niezbędna wiedza potrzebna do prowadzenia i rozkręcania firmy). Nie zwlekaj i dołącz do Wenusjanek już dziś.
    • krzychu_mig Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 26.08.14, 14:37
      Ja zaczęlem od takich najprostszych, jak firmowy papier, koperty, wizytówki, zleciłem też zrobienie ulotek w drukarni www.elfax.pl/, jeszcze będę drukować katalogi, broszury itd. Myślę, że to dobry pomysł na to, żeby firma zaczęła być rozpoznawana.
      • halinka_76 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 04.09.14, 12:19
        Ja też pomyślałem o poodbnych zabiegach, ważne, żeby klient miał poczucie, ze firma jest profesjonalna. Ja akurat swoje foldery drukowałam w innym miejscu, w formatdruk.eu/plakaty-ulotki-foldery-druki/ i powiem szczerze, ze klientom się podobają.
        • eps Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 30.09.14, 22:36
          Same reklamy w tym poście:)
          taaa wierzę, bo muszę, że przy większości postów trzeba było wymieniać, że ulotki mam z firmy XXXXX
          Ja prowadzę dobrze prosperującą firmę i wypróbowałam juz różne kanały reklamy i w przytłaczającej większości sprawdza się polecenie przez aktualnego zadowolonego klienta, później długo nic i internet. Na ulotki to szkoda czasu i pieniędzy, no chyba że zajmujemy się typowym handlem.
    • masterchew Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 27.08.14, 12:32
      Podstawa to strona internetowa, ulotki ok ale czy to działa? Każdy je wyrzuca do najbliższego kosza nawet nie patrząc. Według mnie internet to podstawa, jeśli ma się budżet to można zainwestować w seo, reklamy internetowe lub facebooka i ma się w kilak chwil ruch na stronie.
      www.whitemoon.pl/pozycjonowanie/ tutaj jest to dobrze opisane.
      • bluejeans456 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 04.09.14, 16:37
        W dzisiejszych czasach internet to potęga, więc dobrze, że masz już stronę internetową, teraz jednak musisz ją wypozycjonować, czyli doprowadzić do tego, że będzie miała wysoką pozycję w wyszukiwarkach. Poza tym na pewno przyda się profesjonalnie prowadzony funpage na Facebooku, z regularnymi, najlepiej codziennymi wpisami. Zależy w jakiej branży działasz ;) zawsze dobrze się sprawdza "wychodzenie do klienta", uczestnictwo w branżowych eventach, targach itp.
    • lilis2 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 03.10.14, 12:30
      Jeśli dobry, bez ściemy to przejdzie.
      Normalnie to dobre SEO / Adwords i różne fizyczne materiały promocyjne (oprócz ulotek, bo to strata pieniędzy) - np . lam.com.pl/oferta/torby-reklamowe
    • wojtekelektronik Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 14.11.14, 01:45
      W dobie internetu można publikować wideo promujące firmę czy usługę w wielu miejscach zupełnie nie płacąc za czas antenowy. youtube , twitter , facebook , dobre filmy reklamowe rozprzestrzeniają sie jak wirusy w sieci , a samo ich wyprodukowanie nawet w profesjonalnej jakości jest w zasięgu większości przedsiębiorców, ja skorzystałem z usług firmy snapfilms.pl/#filmy-reklamowe i jestem bardzo zadowolony.
    • echoman Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 06.02.15, 17:11
      Najważniejsze to kreatywna, wyróżniająca reklama, pomysł który uderzy z dużą siłą, a nie jakieś bańki mydlane.

Dobry copywriter też może pomóc, pisząc znakomite teksty, polecam takiego: patryk.rykala@gmail.com
    • 2bajaderka Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 14.04.15, 14:06
      Rozpocznij swoją podróż w świat zapachu - zostań naszym partnerem

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM DYSTRYBUCYJNYM

Marketing zapachowy to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy.

Krajowy lider w rozwoju i wdrażaniu innowacyjnych technologii i rozwiązań z zakresu Aromamarketingu, aromatyzacji i neutralizacji zapachów ma przyjemność poinformować o uruchomieniu sieci regionalnych dystrybutorów.

W związku z ciągłą rozbudową sieci, w chwili obecnej poszukujemy nowych partnerów biznesowych!
      Aromamarketing to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy.

Zapewniamy pełne wsparcie merytoryczne i techniczne oraz szkolenia.

Osoby zainteresowane współpracą, prosimy o kontakt z biurem tel 22 266 0 366 lub e-mail. partner@aromacorp.pl
    • magnol.ka Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 10.05.15, 14:45
      reklama w internecie, spróbuj pozycjonowania z frazami lokalnymi może?
    • lucya21 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 01.06.15, 13:54
      Ja polecam agencje Scharmach Consulting szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Ich prace można obejrzeć na www.scharmach.pl zajmują sie kompleksowo reklama od wydruków po działania internetowe.
    • 2lumena Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 09.09.15, 14:44
      no to chyba ta agencja z która współpracujesz powinna coś zaproponować :)
    • eradosny Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 12.09.15, 09:05
      Koniecznie musisz zamówić kalendarze Sprawdź tu www.bib.olsztyn.pl/kalendarze-olsztyn/ jest tanio i profesjonalnie
      • eradosny Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 12.09.15, 09:09
        Tu jest tanio i dobrze www.bib.olsztyn.pl/kalendarze-olsztyn/
    • telimenaaa Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 16.10.15, 15:53
      Od siebie mogę polecić narzędzie do masowej wysyłki powiadomień sms, które będzie przydatne dla przedsiębiorców prowadzących sklepy internetowe - serwersms.pl, platformę można przetestować za darmo.
    • dominik-jedrzejczak Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 25.10.15, 12:00
      Napisałem ostatnio raport o reklamie w internecie. Podaje tam informacje, aż o 12 sposobach. Raport jest całkowicie darmowy. WIęcej informacji poniżej
    • matek254 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 02.12.15, 08:58
      Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl
    • em-ku Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 05.01.16, 11:46
      Osobiście prowadzę stronę na Facebooku, mam też stronę internetową i reklamę w Zumi. A dodatkowo, żeby znaleźć zlecenia korzystam z serwisu ogłoszeniowego www.oferty-biznesowe.pl . Trzy razy dziennie na adres e-mail dostaję świeżą porcję aktualnych ogłoszeń biznesowych, zapytań ofertowych i zleceń. W mojej branży sprawdza się takie rozwiązanie. Każdy może wypróbować za darmo przez 30 dni.
    • askom26 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 10.03.16, 13:17
      A ja np zamieszczam linki na takich foraach, dyskusjach jak tutaj ;)
      Moja mała firma, a właściwie hobby to nagrania lektorskie, dubbing filmów reklamowych, dogrywanie głosu do prezentacji, stron, reklam itp.
      Więcej tutaj: paszczowo.pl
      Lektor do reklam, filmów, prezentacji
    • szz20l Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 12.03.16, 15:13
      Zapraszam po tanią reklamę na jednym z portali informacyjnych miasta Szczecin
      e-mail flisss27@gmail.com
    • ne-n Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 27.03.16, 11:37
      Ulotki mogą okazać się przydatne, w przypadku, gdy prowadzi się biznes lokalnie. Jeżeli szukasz skutecznego sposobu na dotarcie bezpośrednio do odbiorcy, zobacz sobie serwersms.pl - platforma może usprawnić kontakt z klientem, poza tym można wykorzystać ją do informowania o promocjach.
    • skomunikowani.pl Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 11.06.19, 11:45
      Polecam kompleksowe narzędzie do marketingu bezpośredniego, dzięki któremu skutecznie dotrzesz ze swoją kampanią marketingową do szerokiego grona odbiorców. Wspiera masową wysyłkę SMS, MMS, VMS, fax, e-mail oraz połączenia głosowe.
    • kaja70072 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 06.07.19, 16:50
      Reklama tradycyjna i online. Z tradycyjnych rozwiązań to networkingi z wizytówkami, roznoszenie ulotek, banery wiszące na ogrodzeniach.
      Z metod online: reklama w social media, www, kampania Adwords
      www.blackcatstudio-lodz.pl/
    • skyfall001 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 11.07.19, 09:42
      A może reklama w sieci? Przecież obecnie jak nie ma cie w internecie, to nie istniejesz
    • kaja70072 Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 26.08.19, 19:21
      Pozycjonowanie www też jest dobrą formą reklamy, tyle że na wyniki czasem trzeba poczekać.
      stronyinternetowe-lodz.pl/
    • janczol Re: Jak reklamujecie swoją firmę? 13.03.22, 15:48
      Najpierw należy reklamować za darmo. Potem dopiero specjaliści. Wszystko o darmowej reklamie jest tutaj anibia.pl/2022/03/03/jak-wypromowac-firme-w-internecie-za-darmo/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka