Gość: franek łowcabramek IP: 212.87.241.* 20.10.05, 07:43 Jestem ciekawy czy najlepszy jest Multi Bank jak wszyscy mówią.Ja z konieczności i z braku czasu i po to by szybko dostać NIP założyłem konto w WBK. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duszka Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:51 Konto mBiznes w mBanku:www.mbank.pl zero opłat za prowadzenie, zero za przelewy do zus i us, darmowa karta płatnicza. Ale sa dośc skomplikowane procedury zakładania konta; milion haseł. Przelewy internetowe sa jednak w oparciu o hasła jednorazowe i to jest plus bo tego samego hasła nigdy nie powtórzysz - w pezciwieństwie do tzw. 'klucza", który niby zawsze inny ale dobry haker poradzi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: 80.50.49.* 20.10.05, 11:13 polecam lekturę;-) ranking.money.pl/przedsiebiorca.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: *.orange.pl 25.10.05, 00:43 mam konto Złotówkowe , EUR i USD w jednym banku WBK, nie narzekam, i polecam, nie polecam zachodzic nawet przez drzwi do banku Pekao S.A. na dziendobry 100 czy 130 pln miesiecznie obsluga, za PLN i EUR konto, ponadto pod bankiem, WBK bankomat bez prowizji, I wyciagnąć 50 czy 4000 euro to nie żaden problem,a przelewiki internetem, z potwierddzeniem kazdej operacji na telefon komórkowy jako smskod. wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: 80.50.49.* 25.10.05, 16:11 > mam konto Złotówkowe , EUR i USD w jednym banku WBK, nie narzekam, i polecam, Niestety, moje doswiadczenie z bzwbk oraz w oparciu o inne opinie-verte link w/w- odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: 81.210.16.* 25.10.05, 19:00 napisz prosze jakie opinie??? i jakie doświadczenie, bo BHP, i PeKaO.S.A to nie biore pod uwage, a jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mogl cos powiedizec nie tak o tym banku, chyba ze kredyt ciezko dostac, ale to zobaczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.05, 18:23 A ja polecam właśnie BPH :-) Wszystko robię przez internet, mam konto firmowe i prywatne, a najlepsza jest szybkość działania.:-) Opłaty te małe, zwłaszcza jak dopiero zaczynasz, do 150tys obrotu 15zł. Fajne jest to że wchodzę na swoje konto w necie i odrazu moge obsługiwac obydwa konta firmowe i prywatne, a przelew z jednego na drugie jest odrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: W którym banku najlepsze konto firmowe ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:04 Nie uważam żeby procedury zakładania konta w mbanku były skomplikowane. Nie miałam też "miliona" haseł. Wg mnie jest łatwo, prosto i intuicyjnie. Jedyny minus - zakładanie konta trwało jak dla mnie zbyt długo (ponad miesiąc). Mbank się tłumaczył że jest bardzo duże zainteresowanie kontami mbiznes bo prowadzą kampanię reklamową. Odpowiedz Link Zgłoś