Dodaj do ulubionych

Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-)

25.03.09, 13:39
Witam. Dla tych wszystkich, którzy szukają pomysłu.
Czy, Jak i Ile można zarabiać na sprzątaniu? Blog ten jest
odpowiedzią na te pytania. Odwiedzając fora dyskusyjne zauważyłem,
że coraz więcej osób zastanawia się nad własną firmą
sprzątającą.Postanowiłem opowiedzieć swoją przygodę ze
sprzątaniem.Przyjemnej lektóry:-)czystybiznes.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • men1972 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 12.04.09, 19:10
      Dobry pomysł z tą firmą.
    • super_filipka Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 27.09.09, 07:48
      To świetny pomysł. U nas w Polsce coraz bardziej popularne stają się takie
      firmy. Kiedyś to była domena zachodu i niewiele osób korzystało z takich usług.
      Obecnie coraz więcej ludzi może sobie pozwolić na wynajęcie sprzątaczki. Jeszcze
      tylko odpowiednia promocja i myślę, że taki interes ma duże szanse powodzenia.
      • nowybiznes Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 11.02.10, 15:59
        Wydaje mi się, że jest to świetny pomysł na
        biznes
        i z pewnością wart opisania
    • Gość: zalatwiacz Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) IP: *.finemedia.pl 11.10.09, 21:28
      moge ci dac namiar na jedna pania w MG Aset menagement ktora ustawia takie przetargi, a oni to maja powieszchni od groma :)pracuje w dziale prawnym i wie co w trawie piszczy
      • dcio Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 24.10.09, 21:52
        prosilbym o kontakt z ta pania i ile bierze za ustawienie przetargu. Nie
        zamierzam do intertesu doplacac ;o)
    • masertiger Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 24.10.13, 10:17
      eryk_5 napisał:

> Witam. Dla tych wszystkich, którzy szukają pomysłu.
      > Czy, Jak i Ile można zarabiać na sprzątaniu? Blog ten jest
      > odpowiedzią na te pytania. Odwiedzając fora dyskusyjne zauważyłem,
      > że coraz więcej osób zastanawia się nad własną firmą
      > sprzątającą.Postanowiłem opowiedzieć swoją przygodę ze
      > sprzątaniem.Przyjemnej lektóry:-)czystybiznes.blogspot.com/

Założenie działalności gospodarczej firmy sprzątające, takiej, jak: www.outsourcing-direct.pl/ , jest dobrym pomyłem. Jest dużo zleceń. Polecam.
      • macko_88 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 26.10.13, 11:03
        Jest naprawdę różnie w tej branży. Mój znajomy, który również wdział w tym złote góry teraz spłaca zaciągnięte kredyty! Trzeba naprawdę uważać i postępować rozważnie.
    • mikimi23 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 03.04.15, 19:26
      Myślę, że nadal warto założyć taki biznes. Ale musisz czymś się wyróżniać od konkurencji, mieć szkolenia, techniki i dobry sprzęt, np. od Euro-mop. Najważniejsze to mieć też sumiennych pracowników
    • karinagradowa Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 30.04.15, 14:08
      Firma sprzątająca to świetny biznes. Zarówno dla właściciela jak i osób pracujących. Zwłaszcza gdy firma nawiąże współpracę z danym biurem / budynkiem biurowym. Stawki są bardzo wysokie.
    • studiopixeleu Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 13.07.15, 10:03
      dużo jest firm z tej branży ale ciągle dobra firma sprzątająca się obroni na lokalnym rynku. Przykład: www.czystykat.pl/
    • Gość: Kumajdor Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) IP: *.142.citypartner.pl 20.09.15, 10:43
      Pewnie, że można zarobić na sprzątaniu, ale trzeba zainwestować w dobry sprzęt i mieć wiedzę na temat sprzątania. Mogę się w tym przydać takie szkolenia www.numatic-haerson.pl/
    • karol4345 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 16.11.15, 12:24
      Pewnie, że pomysł jest dobry, biurowców i innych powierzchni do sprzątania przybywa praktycznie co misią. jesli myślisz poważnie o tym biznesie to pewnie maszyny do sprzątania będą niezbędne wiec na tej stronie szorowarki24.pl/ masz duży wybór profesjonalnych maszyny czyszczących.
    • r.emik Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 02.11.17, 14:42
      No i co z tym blogiem? Mam nadzieję, że padł tylko pomysł na jego prowadzenie, a nie firma.
      ---------
      mycie witryn sklepowych
    • wiktoria289 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 05.04.18, 10:58
      wzoruj się na najlepszych firmach z tej branży np. Inprof - sprzątanie lublin. Zwróć uwagę jak szeroką ofertę mają tego typu firmy
    • jarek060 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 02.07.18, 12:25
      Hej,

Jeśli dalej jesteś zainteresowany tym biznesem lub chcesz go dalej rozwijać polecam nawiązać współpracę z firma Higma-Service, która w swojej ofercie ma wiele produktów z branży HoReCa. Od chemii profesjonalnej do profesjonalnych i solidnych maszyn czyszczących.
    • korkyy Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 31.01.19, 11:25
      Ciekawa oferta wynajmu maszyn czyszczących - może Ci się przydać www.seti-maszyny.pl/
    • liszok008 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 14.03.19, 23:46
      Współpracuję z Anilop z Krakowa. Świadczą usługi dla firm. Nie wiem jak to jest w przypadku klienta prywatnego ale jeśli chodzi o usługi dla biur, to jak podejście jest rzetelne to szybko można chwycić stałych klientów. Z resztą obecnie coraz częściej przedsiębiorcy korzystają z firm zewnętrznych
    • medime Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 04.02.22, 12:26
      Myślę że to dobra oferta chatkamoniki.pl/skorzystalam-z-profesjonalnych-uslug-sprzatajacych/ zdecydowanie polecam.
    • solidedyt Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 26.07.22, 15:00
      witam
      Czy ma ktoś z państwa kontakt z osobami oferującymi używany sprzęt,ewentualnie namiar na firmę sprzątającą,która schodzi z rynku i ma sprzęt do sprzedaży
      • Gość: Karolina181 Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) IP: *.centertel.pl 08.01.23, 00:31
        Witam proszę o kontakt jeżeli jeszcze aktualne posiadam szorowarke karcher nowa tylko8h pracy
        Odkurzacz karcher
    • oskaroses Re: Firma sprzątająca - Pomysł na biznes:-) 03.03.23, 14:33
      Firma sprzątająca jest świetnym pomysłem, problemem jest niski próg wejścia, przez co rynek i branża jest zniszczona i owiana złą sławą, zaniżanie cen, brak profesjonalizmu jest na porządku dziennym. Z drugiej strony daje to duże pole do popisu dla prawdziwych specjalistów. Polecam serdecznie sprawdzić firmę Oskar White działająca lokalnie na terenie Poznania i okolic, jest to jedna z nielicznych firm, które mają naprawdę "świeże" podejście do sprzątania.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka