Dodaj do ulubionych

gdzie poznac wartościowego faceta?

08.02.15, 23:55
Zastanawiam sie gdzie w Ostrowie, Ostrzeszowie i okolicach mozna spotkać kogoś, kto kieruje sie w zyciu zasadami, są takie miejsca? Mam ponad 30 lat, jestem wolna, wesola, atrakcyjna i naprawde szczerze mam dość facetów myślacych wyłącznie o jednym:( Chciałabym poznac takiego wierzącego z wartościami, ale czy są jeszcze tacy? Jeśli tak to gdzie? Napewno nie na portalach randkowych, poznalam tam tylko poszukiwaczy przygód. I tracę nadzieję...
Obserwuj wątek
    • pastormilosz Re: gdzie poznac wartościowego faceta? 12.07.15, 21:27
      Hej! Ja i moja Żona jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i poznaliśmy się w kościele :) Modliliśmy się o dobrą żonę/męża i tak się stało, że poznaliśmy się pomimo 360km różnicy. Dzisiaj jesteśmy pastorostwem w Ostrzeszowie i prowadzimy Kościół bez Ścian, służymy razem Bogu, który też niedawno nam pobłogosławił córeczką. Nasza rada - módl się o najlepszego męża dla siebie i nie zadowalaj się byle kim bo jesteś zbyt cenna!
      • aelmira Re: gdzie poznac wartościowego faceta? 24.08.17, 18:37
        Czy można wiedzieć gdzie są sotkania Kościoła bez Ścian w Ostrzeszów? W tym tygodniu?
        Czy mogę spotkać kogoś, kto odpowie na pytania religijne? Religia w której mnie wychowano jakby straciła dla mnie blask. Uczestniczę w niej jakby z przyzwyczajenia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka