sibeliuss 08.05.08, 17:13 Nie wiem, czy widzieliście. W sklepach pojawiło się mydło Biały Jeleń w płynie, bezwonne, bezbarwne, hypoalergiczne - samo zdrowie. No i wyprodukowane u nas w Polsce, w ostrzeszowskiej Pollenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika-unica Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 15.08.08, 15:52 Zgadzam się z Tobą w 100%!! Mydełko jest rewelacyjne! Odkąd je "odkryłam" nie używam żadnego innego! Kilka lat temu tata bezskutecznie przekonywał mnie do jego stosowania (wówczas dostępne było tylko w kostce), ale oczarowana kolorowymi i pachnącymi opakowaniami nawet nie chciałam go słuchać. Teraz, sama będąc rodzicem z wielką przyjemnością wyszukuje podobne unikalne "perełki" pośród morza chemii, które zewsząd nas otacza. Cieszę się, nie jestem w tym osamotniona! Pozdrawiam serdecznie wszystkich poszukiwaczy naturalnych kosmetyków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 29.11.08, 12:00 a gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 29.12.08, 15:07 np. w sklepach Rossmann :) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Jest też płyn do prania Biały Jeleń i proszek 21.02.09, 03:23 genialne dla ludzi z wrażliwą skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiciaeasy Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 28.07.09, 23:15 Racja!!! Mydełko jest rewelacja:) nawet nie sopdziewałem się ża jest tak skuteczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiciaeasy Żel pod prysznic Biały Jeleń 28.07.09, 23:18 Pojawił śię też żel pod prysznic "biały jeleń" dla dzieci jest super:)taki delikatny, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 09.12.09, 18:57 az dziwne że przedostalo sie na rynek i że wznowili produkcje, tym bardziej że kosztuje 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 09.12.09, 18:58 PS rewelacyjne mydlo zapomnialam dodac, tylko tego uzywam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 13.12.09, 12:16 Widzę, że Pollena generalnie odżyła. Oferta dobra i co najważniejsze tania. A w Ostrzeszowie ludziska mają miejsca pracy. Żeby tylko komuś nie odbiło i nie sprzedał fabryki jakiemuś zachodniemu koncernowi, bo wtedy to już tak różowo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
p_s_j_p to nie jeset szare mydło 04.01.10, 17:40 Szare mydło to mydło potasowe (potassium) a to nowe "szare mydło" tylko się tak nazywa, a jest zwykłym sodowym (sodium) - przeczytajcie na etykiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: to nie jeset szare mydło 08.01.10, 15:14 Istnieje takie cudo jak mowa potoczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Płyn do higieny int. Biały Jeleń - rewelacja :-) 08.01.10, 15:16 www.superkoszyk.pl/product-pol-8979-BIALY-JELEN-Zel-do-Higieny-Intymnej-500-ml-z-Aloesem.html www.superkoszyk.pl/product-pol-9341-BIALY-JELEN-Zel-do-Higieny-Intymnej-500-ml-z-Aloesem-Gratis-Saszetka-Zelu-pod-Prysznic- Kozie-Mleko.html www.superkoszyk.pl/product-pol-8980-BIALY-JELEN-Zel-do-Higieny-Intymnej-500-ml-z-Blawatkiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_z_laki_2 Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 28.04.10, 08:46 Trochę drożej, niż w superkoszyku, ale za to oferta Polleny chyba w całości :) - www.pollena.com.pl/sklep/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka01 Re: Mydło Biały Jeleń w płynie - rewelacja :-) 16.10.14, 18:15 Tak się zachwycacie tym mydłem, a czy ktoś z was przeczytał jaki jest skład chemiczny? Przecież są strony w necie, gdzie można sprawdzić oznaczenia i dowiedzieć się jak niebezpieczne są składniki tego mydła. 1. Cocamide DEA - w połączeniu z innymi składnikami kosmetyku tworzy rakotwórcze9kancerogenne) nitrozaminy. Działają drażniąco na błony śluzowe i skórę w pachwinach wywołując np. pokrzywkę i świąd. Nie stosować w czasie laktacji i ciąży. 2. Sodium chloride - jest komedogenny (zapycha pory) 3. Sodium Hydroxide - nie stosować dla dzieci 3. Glycerin - zapycha pory A zatem nie jet prawdą, że to zdrowy bezpieczny środek dla ludzi. Nikt nie umrze po paru miesiącach stosowania, ale po paru latach jak się to w organizmie skumuluje.... W komórkach rakowych znajdują się właśnie takie składniki. Producent oszukuje, bo skład napisał drobną ściśniętą czcionką. Uważa konsumentów za potencjalnych debili, których może nabijać w butelkę ile chce, głowę daję, że sam tego nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś