Dodaj do ulubionych

Najlepsza kosmetyczka w Radomiu!!!!!!!!!!

27.08.13, 20:41
Witam drogie Panie :)
Jak większość kobiet tak jak i ja borykam się z problemem zatkanych porów czyli wągrów, przy czym dojrzewam i mam na twarzy jeszcze trądzik. Przez ostatni tydzień przeszukuje wiele ofert salonów kosmetycznych w Radomiu i opini, lecz wiele mi to nie daje. Otóż czy możecie polecić jakiś dobry salon kosmetyczny, który w profesjonalny sposób robi taki zabieg i jesteście zadowolone. A i bym zapomniała również salon, który potrafi nadać kształt brwi, ale nie robić z nich kreseczek niczym namalowane markerem :))

Pozdrawiam :))
Obserwuj wątek
    • kawass7 Re: Najlepsza kosmetyczka w Radomiu!!!!!!!!!! 15.09.13, 10:41
      Osobiście polecam Ci salon Fabryka Urody Studio Stylizacji na Focha 12 ( w alejce) . Robiłam tam oczyszczanie skory 2 razy i dodatkowo 2 x zabiegi nawilżające . Są tam różne kosmetyczki jednak ja polecam p. Zosię - jak dla mnie specjalistka w swoim zawodzie . Brwi robi sobie tam moja mama i jest zadowolona zarówno z kształtu jak i koloru ( robi hennę ) . Więc oczyszczanie i zabiegi nawilżające mogę z czystym sumieniem polecić w tym salonie . Mają tam jeszcze fryzjera ale nie korzystałam to nie wiem czy dobry . Pozdrawiam
    • adam0987654321 Re: Najlepsza kosmetyczka w Radomiu!!!!!!!!!! 10.04.17, 11:57
      polecam szukać ofert na aktywnamarka.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka