Dodaj do ulubionych

Jak wam sie podoba wasza szkoła?

17.02.05, 14:32
Moja szkoła mi sie bardzo podoba. Ludzie sympatyczni, mili w rożnym wieku.
Nauczyciele wymagający ale to chyba dobrze. Zajęcia praktyczne uwielbiam.
Obserwuj wątek
    • larwiczka Re: Jak wam sie podoba wasza szkoła? 19.02.05, 15:03
      Ja jestem nie do końca zadowolona:( Jestem dopiero na 2 semestrze, ale watpie
      bardzo, czy szkoła przygotuje mnie do wykonywania profesjonalnie tego zawodu.
      Wiem, ze w duzej mierze zalezy tez to od mojego dokształcania...ale szczerze
      mowiac, nie wiem od czego je zaczać:(((Moze znacie jakis interesujace, bardzo
      konkretne strony...czasopisma itp.??? I jeszcze jedno...z wielka checia dowiem
      sie jak u Was w szkole przebiega program nauczania...tzn. czego sie uczycie na
      prektycznych zajeciach...(bo to akurat najbardziej mi nie odpowiada jesli
      chodzi o moja szkole)...Pozdrawiam serdecznie przyszle kosmetyczki:**
      • oki_nio Re: Jak wam sie podoba wasza szkoła? 21.02.05, 13:22
        U mnie nauka na zajeciach praktycznych jest dość haotycznie przeprowadzona.
        Tzn: raz robimy jedno apo chwili już coś innego a później znowu tamto. To
        troche denerwujące bo chciałabym raz a porządnie!!!
        • a.kopiko1 Re: Jak wam sie podoba wasza szkoła? 24.03.05, 23:09
          No to źle kombinujesz, bo jeśli zrobisz to raz a porządnie a potem już w czasie
          trwania nauki do tego nie wrócisz to w ogóle się tego nie nauczysz. My w szkole
          mamy tak, że już przerobiliśmy wszystko z pierwszego roku i na klientach
          ćwiczymy dalej, więc cały czas robimy wszystkie zabiegi i niczego nie
          zapominamy. To jest najlepsze wyjście.
          Mnie moja szkoła bardzo się podoba, piątki mamy wolne, zrobili tak, abyśmy mogły
          ewentualnie pracować. A w pozostałe dni mamy więcej zajęć. Nie chcę z niej
          rezygnować za żadne skarby :)
          • oki_nio Re: Jak wam sie podoba wasza szkoła? 25.03.05, 13:50
            Kopiko przeczytaj jeszcze raz to co napisalam. jeżeli zaczniemy jakiś temat i
            go przerwiemy to i tak do niego powrocimy. Może ty masz problemy z pamięcią ale
            ja nie więc pamiętam wszystko co sie na tych zajeciach ucze. Żeby to jeszcze
            rowinąć to w domu przeprowadzam te zabiegi. I nie ucz mnie jak powinna
            prowadzić zajecia moja nauczycielka. To śmieszne. Najważniejsze że wszystko nam
            pokazuje krok po kroku i tak abyśmy o tym nie zapomnialy i później dalej
            ćwiczymy to co sie nauczyłyśmy.
          • s.walerianska1 Re: Jak wam sie podoba wasza szkoła? 07.07.05, 13:32
            Kopiko napisz co to za szkoła i w jakim mieście. Szukam jakiegoś studium w W-
            wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka