Dodaj do ulubionych

mozecie cos doradzic?

05.06.05, 13:30
weszlam tu calkiem przypadkiem :) czy jako kosmetyczki mozecie mi polecic
jakies zabiegi na oczyszczenie cery z tradziku?? mam juz dosc antybiotykow
przepisywanych przez kolejnych dermatologow (moja watroba chyba nie wytrzyma
nastepnej dawki). z moja cera w gruncie rzeczy nie jest tak zle, najwieksze
zmiany mam na policzkach i brodzie, sa to w wiekszosci zaskorniki i wagry. co
moge z tym zrobic w gabinecie kosmetycznym i jaki jest tego koszt :) bede
naprawde bardzo wdzieczna za porade :))
Obserwuj wątek
    • studentka211 Re: mozecie cos doradzic? 06.06.05, 15:04
      Ja w sumie nie jestem jeszcze kosmetyczką ale myślę że powinnaś się wybrać do
      gabinetu na oczyszczanie lecznicze jeśli masz trądzik pospolity. Porozmawiaj z
      kosmetyczką, ona powinna Ci doradzić jak powinnaś dbać o swoją cerę i jakie
      zabiegi w gabinecie może Ci zaproponować. Pozdrawiam.
    • truskawa25-26 Re: mozecie cos doradzic? 06.08.05, 22:01
      wrau napisała:

> weszlam tu calkiem przypadkiem :) czy jako kosmetyczki mozecie mi polecic
      > jakies zabiegi na oczyszczenie cery z tradziku?? mam juz dosc antybiotykow
      > przepisywanych przez kolejnych dermatologow (moja watroba chyba nie wytrzyma
      > nastepnej dawki). z moja cera w gruncie rzeczy nie jest tak zle, najwieksze
      > zmiany mam na policzkach i brodzie, sa to w wiekszosci zaskorniki i wagry. co
      > moge z tym zrobic w gabinecie kosmetycznym i jaki jest tego koszt :) bede
      > naprawde bardzo wdzieczna za porade :))
      Witam
      Chciałam Ci polecić dyplomowaną kosmetyczke w Warszawie,Ja osobiście wyleczyłam
      sobie bużkę u niej tez miałam ten sam problem co Ty i teraz jest super robiła
      mi kwasy owocowe o bezpiecznym stężeniu i oczyszczała buzię,i miałam krem
      pielęgnacyjny na noc i na dzień,z firmy Thalgo u niej go możesz kupić jestem
      barzdzo zadowolona i polecam Ci Ją serdecznie.Tel do niej:600-608-066 Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka